Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@steisi píše:
Ahoj bloudim po emimi…taky chodim do sekače na malou supr trika a ostatni do školky..tenhle press..jak jsou na tom s cenama? vypada z fotek moc dobře
koukni= klikni na prodejny a uvidíš ![]()
Už to vidím…takže nejlepši je jít nakoupit nebo spiše vybrat v den noveho zboži nebo je tam i něco pak za ty levnější ceny??
@steisi píše:
Už to vidím…takže nejlepši je jít nakoupit nebo spiše vybrat v den noveho zboži nebo je tam i něco pak za ty levnější ceny??
záleží na štěstí bych řekla, já tam shodou okolností jdu většinou kolem těch 29kč a vyberu, ale ne vždy, nechodím pravidelně, mám i pár kousků - hlavně pro děti za 5kč -tričkošaty, riflíky, apod.
@CokeLady no tak to jsou děsivý ceny
![]()
Mě už ceny nad 150 nepřipadají moc sekáčové, takže tyhle už jsou opravdu divné
@CokeLady
ja bych to nechala verejne-at se prida kdo chce…dyt to sem muze napsat anonymne
prijde mi fajn, ze sem muze kdokoli-nic extra tajneho sem nepisu ![]()
@CokeLady mě to také nevadí veřejné.
Možná ale ta uživatelka reaguje na tvou nabídku při založení, kdy jsi psala, že by se to mohlo později uzavřít ![]()
Ale já včera využila, že velcí kluci měli prázdniny a odjížděli až dnes, tak jsem jim nechala malé děti pohlídat a zašla jsem zase na Ládví - no ještě, že jsem měla málo peněz
. I tak jsem odnesla takových pěkných věciček.
Naštěstí se tam moc často nedostanu, jinak by mě manžel za chvíli vystěhoval.
Ale ty sukýnky jsou
a jen za 49,– kus.
Tak já mám dnes luxusní úlovek
na Strossmayeraku v textil house za 75kč roxy kabatek na jaro černej úplně dokonalej a pro chlapa esprit jeans
y měli vše za 75kč
Omlouvám se, ale nečetla jsem celou diskuzi. Jen se chci podělit o zajímavou zkušenost. Jsem blázen do sekáčů a antikvariátů. Snad to někomu přijde divné, ale já si v tom libuji. Dokonce si troufnu tvrdit, že byste nepoznali, že nakupuji z druhé ruky. Jednou se mi stala neblahá věc. Vešla jsem do sekáče a najednou se otočím a paní udělala zamyky zamyky a už jsem tam byla jako nějaká zlodějka zavřená. No hnus… Pro paní ze sekáče v KOJETÍNĚ. No fuj!
A proč to tam ta paní zamkla? Nám se to teda stalo v Brně, když jsme malé kupovali boty na zimu, tak jsem přišli tak 15 -20 minut před zavřením a už nechtěla aby chodili další zákazníci, protože tam ještě někoho měla a vybrat ty dětské boty není sranda, však to znáte, tak nás taky zamkla
ale to jsem nebrala jako nic zvláštního
No já si připadala jako nějaká zlodějka, jako abych jí tam šla krást či co. to mě hned přešly chutě na nějaké úlovky..
@ewik pepik ne, mě spíš zajímalo, proč zamkla, ten důvod…
ale není to nic příjemného to je pravda
Ahoj, snad se tady najde nějaká plzeňačka, která by mi mohla doporučit nějaký dobrý dětský second hand v Plzni
díky
@CokeLady u nás je Belitex taky drahý
taky bych nechala otevřeno, ne každý má potřebu psát, ale spousta uživatelek třeba čte ![]()
Teď jsem si trošku ulítla na aukru, tak chodí balíky
dětské, kus tak od 8 do 15 korun, to jde ne? ![]()