Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
16.2.13 21:59
@steisi píše:
Ahoj bloudim po emimi…taky chodim do sekače na malou supr trika a ostatni do školky..tenhle press..jak jsou na tom s cenama? vypada z fotek moc dobře

koukni= klikni na prodejny a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.2.13 22:06

Už to vidím…takže nejlepši je jít nakoupit nebo spiše vybrat v den noveho zboži nebo je tam i něco pak za ty levnější ceny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
16.2.13 22:14
@steisi píše:
Už to vidím…takže nejlepši je jít nakoupit nebo spiše vybrat v den noveho zboži nebo je tam i něco pak za ty levnější ceny??

záleží na štěstí bych řekla, já tam shodou okolností jdu většinou kolem těch 29kč a vyberu, ale ne vždy, nechodím pravidelně, mám i pár kousků - hlavně pro děti za 5kč -tričkošaty, riflíky, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
19.2.13 20:18

@CokeLady no tak to jsou děsivý ceny :cert: :cert: :cert:

Mě už ceny nad 150 nepřipadají moc sekáčové, takže tyhle už jsou opravdu divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
19.2.13 20:21

@CokeLady
ja bych to nechala verejne-at se prida kdo chce…dyt to sem muze napsat anonymne ;) prijde mi fajn, ze sem muze kdokoli-nic extra tajneho sem nepisu ;)

• Citovat
  • Upravit
28446
19.2.13 20:24

@CokeLady mě to také nevadí veřejné.

Možná ale ta uživatelka reaguje na tvou nabídku při založení, kdy jsi psala, že by se to mohlo později uzavřít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
19.2.13 20:28

Ale já včera využila, že velcí kluci měli prázdniny a odjížděli až dnes, tak jsem jim nechala malé děti pohlídat a zašla jsem zase na Ládví - no ještě, že jsem měla málo peněz :roll:. I tak jsem odnesla takových pěkných věciček.
Naštěstí se tam moc často nedostanu, jinak by mě manžel za chvíli vystěhoval.
Ale ty sukýnky jsou :dance: :dance: :dance: a jen za 49,– kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
19.2.13 20:47

Tak já mám dnes luxusní úlovek :pankac: na Strossmayeraku v textil house za 75kč roxy kabatek na jaro černej úplně dokonalej a pro chlapa esprit jeans :andel: y měli vše za 75kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
19.2.13 21:09

U @CokeLady
no je to na nábřeží textil house… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.13 21:11

Omlouvám se, ale nečetla jsem celou diskuzi. Jen se chci podělit o zajímavou zkušenost. Jsem blázen do sekáčů a antikvariátů. Snad to někomu přijde divné, ale já si v tom libuji. Dokonce si troufnu tvrdit, že byste nepoznali, že nakupuji z druhé ruky. Jednou se mi stala neblahá věc. Vešla jsem do sekáče a najednou se otočím a paní udělala zamyky zamyky a už jsem tam byla jako nějaká zlodějka zavřená. No hnus… Pro paní ze sekáče v KOJETÍNĚ. No fuj!

• Citovat
  • Upravit
829
19.2.13 22:01

A proč to tam ta paní zamkla? Nám se to teda stalo v Brně, když jsme malé kupovali boty na zimu, tak jsem přišli tak 15 -20 minut před zavřením a už nechtěla aby chodili další zákazníci, protože tam ještě někoho měla a vybrat ty dětské boty není sranda, však to znáte, tak nás taky zamkla :D ale to jsem nebrala jako nic zvláštního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
19.2.13 22:07

No já si připadala jako nějaká zlodějka, jako abych jí tam šla krást či co. to mě hned přešly chutě na nějaké úlovky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
19.2.13 22:21

@ewik pepik ne, mě spíš zajímalo, proč zamkla, ten důvod… :D ale není to nic příjemného to je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.2.13 13:36

Ahoj, snad se tady najde nějaká plzeňačka, která by mi mohla doporučit nějaký dobrý dětský second hand v Plzni :palec: :mavam: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.2.13 14:54

@CokeLady u nás je Belitex taky drahý :poblion: taky bych nechala otevřeno, ne každý má potřebu psát, ale spousta uživatelek třeba čte :nevim:

Teď jsem si trošku ulítla na aukru, tak chodí balíky ;) dětské, kus tak od 8 do 15 korun, to jde ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák