Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@bellezza já doporučuji na Ládví sekáč v patře. Je to Profi second hand a mají tam dobré ceny a třeba od zítra výprodej - vše za 10 a od pondělí budou mít nové zboží. Třeba dámské věci mají cca za 50, dětské za 30.
@AninaEli píše:
@bellezza já doporučuji na Ládví sekáč v patře. Je to Profi second hand a mají tam dobré ceny a třeba od zítra výprodej - vše za 10 a od pondělí budou mít nové zboží. Třeba dámské věci mají cca za 50, dětské za 30.
Jen tedy musíš vybírat ze spousty věcí. Nemají to tříděné - než tak, že mají věšák sukní, věšák halenek, dětské všechno dohromady bez ohledu na velikost. Ale mají to na ramínkách a pořád doplňují.
Včera větší úlovek na Zatlance, 3 kusy po 10,–
dohromady nákup asi za 200,– pěkné džínové kalhoty pro kluka, akorát šaty jsem nezkoušela a jsem v nich narvaná
ale za tu cenu mně to prostě netrápí. ![]()
Chtěla jsem vám napsat, že tahle diskuze je moc fajn a těší mě vaše nadšení ze second-handu
Hlavně jsem vám chtěla poděkovat, že jste diskuzi ponechaly veřejnou jelikož není nápomocnou jen maminkám…ženám aby si přečetly recenze a doporučení, ale také mě jako majitelce takového sekáče s bazárkem
Díky vaším názorům, úlovkům a podobně můžu lépe vézt svůj obchod a „vám“ tak zpříjemnit nákupy
I když jste tady můj obchůdek nezmiňovaly…možná ho jednou objevíte a budete spokojené ![]()
Maminky, sekáčomilky
, prosím doporučte dobrý sekáč někde v okolí P9-Proseka
Ahoj dámy, tak se k vám dovolím taky připojit
Vlítla jsem tady u nás do dvou sekáčů a donesla jsem si sáčko Vero moda, tuniku Mexx, leopardí košili Esprit, vestičku Reserved, svetřík Esprit, malýmu super triko S. Oliver, kalhoty Umbro, a ještě mamce halenku Pietro Filippi…vše v top stavu, jako nové…a kus za 30 kč.
![]()
Super diskuze! ![]()
Já jsem také stará hadrářka, takže abych to měla z první ruky udělala jsem si bazárek pro děti..no a to je můj hrob..není den kdy bych domů pro holky nepřinesla nějaký nový úlovek.. ![]()
Tak já se přidávám, koupila jsem si včera šaty na léto
a předevčírem dvě knížky. Co takto přidávat ještě třebas fotky? To by bylo fajn, se i podívat
jinak na facebooku si holky udělali stránky jmenuje se to sekáčové spolujízdy a říkají si tam různé akce v Brně.
Ahojky, taky miluju sekáče, už spoustu let, ale vždy jsem se setkávala s nepochopením… Teď kupuju převážně na roční dcerku. Hledám sekáč v Praze, kde je zboží od maminek, ne jen dovoz UK, díky za tipy. Jezdívala jsem na Gercenovu, ale tam už ten sekáček není ![]()
V Ostravě, odkud pocházím, znám dva sekáče, kde jsou věci přímo od maminek: Levné oděvy na ulici Ahepjukova (samostatně stojící věžák) a Leonu v centru na Sokolské ulici naproti vědecké knihovny, tam mají i potřeby pro děti jako kočárky, odrážedla, hračky… Ráda tam nakupuju.
V Praze na Proseku je pár sekáčů, ale většina dětských:
@CokeLady děkuju za tip na Čelákovice. mám tam rodiče tak se tam zajdu podívat ![]()
@Pawllena píše:
Ahoj holky, kdo chcete pošlu do SZ typ na online sekáč
já bych chtěla prosím ![]()
@Pawllena píše:
Ahoj holky, kdo chcete pošlu do SZ typ na online sekáč
I já bych prosila ![]()