Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28446
3.4.13 22:53

@bellezza já doporučuji na Ládví sekáč v patře. Je to Profi second hand a mají tam dobré ceny a třeba od zítra výprodej - vše za 10 a od pondělí budou mít nové zboží. Třeba dámské věci mají cca za 50, dětské za 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
3.4.13 22:54
@AninaEli píše:
@bellezza já doporučuji na Ládví sekáč v patře. Je to Profi second hand a mají tam dobré ceny a třeba od zítra výprodej - vše za 10 a od pondělí budou mít nové zboží. Třeba dámské věci mají cca za 50, dětské za 30.

Jen tedy musíš vybírat ze spousty věcí. Nemají to tříděné - než tak, že mají věšák sukní, věšák halenek, dětské všechno dohromady bez ohledu na velikost. Ale mají to na ramínkách a pořád doplňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
26.4.13 08:48

Včera větší úlovek na Zatlance, 3 kusy po 10,– :lol: dohromady nákup asi za 200,– pěkné džínové kalhoty pro kluka, akorát šaty jsem nezkoušela a jsem v nich narvaná :lol: ale za tu cenu mně to prostě netrápí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.13 22:59

Ahoj maminky

Chtěla jsem vám napsat, že tahle diskuze je moc fajn a těší mě vaše nadšení ze second-handu :-) Hlavně jsem vám chtěla poděkovat, že jste diskuzi ponechaly veřejnou jelikož není nápomocnou jen maminkám…ženám aby si přečetly recenze a doporučení, ale také mě jako majitelce takového sekáče s bazárkem :-) Díky vaším názorům, úlovkům a podobně můžu lépe vézt svůj obchod a „vám“ tak zpříjemnit nákupy :-) I když jste tady můj obchůdek nezmiňovaly…možná ho jednou objevíte a budete spokojené :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.13 05:41

Maminky, sekáčomilky :kytka:, prosím doporučte dobrý sekáč někde v okolí P9-Proseka

• Citovat
  • Upravit
888
31.5.13 07:56

Ahoj dámy, tak se k vám dovolím taky připojit :kytka: :kytka: :kytka: Vlítla jsem tady u nás do dvou sekáčů a donesla jsem si sáčko Vero moda, tuniku Mexx, leopardí košili Esprit, vestičku Reserved, svetřík Esprit, malýmu super triko S. Oliver, kalhoty Umbro, a ještě mamce halenku Pietro Filippi…vše v top stavu, jako nové…a kus za 30 kč. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
31.5.13 08:18

@lucotek Pěkný úlovek. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
31.5.13 08:30

Super diskuze! :palec:

Já jsem také stará hadrářka, takže abych to měla z první ruky udělala jsem si bazárek pro děti..no a to je můj hrob..není den kdy bych domů pro holky nepřinesla nějaký nový úlovek.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.5.13 10:10

@lucotek
a kde? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.5.13 13:40
@Jamulka píše:
@lucotek
a kde? :nevim:

U nás v Holešově, trochu z ruky od tebe koukám :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
31.5.13 14:13

Tak já se přidávám, koupila jsem si včera šaty na léto :D a předevčírem dvě knížky. Co takto přidávat ještě třebas fotky? To by bylo fajn, se i podívat :) jinak na facebooku si holky udělali stránky jmenuje se to sekáčové spolujízdy a říkají si tam různé akce v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
13.6.13 07:47

Ahojky, taky miluju sekáče, už spoustu let, ale vždy jsem se setkávala s nepochopením… Teď kupuju převážně na roční dcerku. Hledám sekáč v Praze, kde je zboží od maminek, ne jen dovoz UK, díky za tipy. Jezdívala jsem na Gercenovu, ale tam už ten sekáček není :-(

V Ostravě, odkud pocházím, znám dva sekáče, kde jsou věci přímo od maminek: Levné oděvy na ulici Ahepjukova (samostatně stojící věžák) a Leonu v centru na Sokolské ulici naproti vědecké knihovny, tam mají i potřeby pro děti jako kočárky, odrážedla, hračky… Ráda tam nakupuju.

V Praze na Proseku je pár sekáčů, ale většina dětských:

• Jablonecká ul. (číslo 10, 12 nebo 14, nevím z hlavy; dětské oděvy, velký výběr, super paní, která s vámi věcičky prohrabe a nebo vám sežene to, co hledáte)
  • Prosecká 686 sekáč Šmudlinka dětské i dospělé zboží
  • křižovatka Novoborská-Mimoňská koncový vchod, sekáč s dětským oblečením
  • mezi Parkem přátelství a DDM na Měšické je hlouček obchodů a prodejen, kde je sekáč i pro dospělé, bývaly tam dva, ale ten větší už je zrušený
  • křižovatka Na Stráži-Davídkova dětský second hand (kousek od nem. Bulovka, bývají tam 50% slevy)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
13.6.13 09:25

@CokeLady děkuju za tip na Čelákovice. mám tam rodiče tak se tam zajdu podívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.6.13 12:54
@Pawllena píše:
Ahoj holky, kdo chcete pošlu do SZ typ na online sekáč :palec:

já bych chtěla prosím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428