Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
14.8.13 09:04

@Jamulka neznám, na Letňany daleko :) ale kdybys tam šla, poreferuj, třeba tu nějaká sekáčomilovnice ten obchůdek zná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.8.13 09:05

Koukejte na co jsem narazila http://www.sectex.cz/o_nas.html Nepůjde tam někdo se mnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.8.13 09:13

@stephora
mám to kousek, třeba se tam vydám, ale láká mě hlavně ten sectex-dětská hrabárna, podle fotek je to velké a nechci tam jít sama, třeba se někdo najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.8.13 09:15

@Jamulka jůůůůů, vypadá to zajímavě, ale chce to velký odběr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.8.13 09:16

@Jamulka my se původně chtěli přestěhovat do Letňan, ale pak z toho nějak sešlo - vidíš, hned bychom byly sousedky :) teď to spíš vypadá, že pujdem na druhou stranu ke Zličínu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.8.13 09:24

@stephora
velký odběr? Píšou 130kč/kg, tak předpokládám, že je to hrabárna, taková ta klasická…
To bychom si spolu lebedily, co? Letňany jsou krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.8.13 09:34

@Jamulka no i kilo oblečení je hodně :) mě na tomhle trochu vadí, jestli jsem to teda pochopila správně, že si musíš koupit celý pytel nebo výběr z toho daného pytle, ale nemůžeš si prostě vzít pytel a vybrat si do něj z nějaké hromady to, co se ti hodí a co se ti líbí :nevim:
takže i když čekám holčičku a šaflo by se mi kojenecké v holčičích barvách, nakonec se mi dostane do ruky pytel s klučičíma věcma nebo s něčím, co se mi nebude líbit/hodit/bude to moc velké…

ale třeba tyhle pytlohrabárny jen špatně chápu ;)

jojo, to bychom si lebedily, sekáčomilovnic není nikdy dost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.8.13 09:45

@stephora
možná to špatně chápu já :think: co jsem přečetla, tak nějaké 2/3 zboží jsou v hrabacích klecích, tak jestli z toho se hrabe… :nevim:,napsala jsem tam dotaz, tak pak sem hodím odpověď. Už to vidím moje každodenní vycházky s kočárem budou končit sectexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.8.13 09:47

@stephora :evil:..a máme po ptákách
Dobrý den,
hrabárna přesunuta do Chomutova, po dovolené budeme měnit i e stránky s informacemi.
Děkuji Fiala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.8.13 10:12

@Jamulka :cert: sakra - v Chomáči bude asi větší odběr. to mě mrzí - ale hlavně, odpověď ohledně pytlů stejně nemáme :nevim: no co už :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.8.13 10:18

@stephora třeba ještě na něco zajímavého natrefim. V září se vydám zase do Vysočan, už se těším… :dance: zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 19:35

Zkušenost s obchodem

Ahoj, nemá někdo zkušenost se sekáčem lovosicanek.cz ? Maj celkem hezke veci, ale nenasla sem k němu zatim nikde zadnej komentar, tak nevím zda se mu dá věřit že mi to pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.8.13 19:58

@Janinka_beruska ahoj, já to tedy vůbec neznám :nevim: možná ostatní baby hadrářky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.13 20:14
@stephora píše:
@Janinka_beruska ahoj, já to tedy vůbec neznám :nevim: možná ostatní baby hadrářky :think:

Tak já to vyzkoušim a uvidim, nenašla sem sice žádnou dobrou reakci, ale ani špatnou, tak budu doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.8.13 08:24

@Janinka_beruska určitě sem pak hoď recenzičku ;-) děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie