Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Jamulka neznám, na Letňany daleko
ale kdybys tam šla, poreferuj, třeba tu nějaká sekáčomilovnice ten obchůdek zná ![]()
Koukejte na co jsem narazila http://www.sectex.cz/o_nas.html Nepůjde tam někdo se mnou?
@stephora
mám to kousek, třeba se tam vydám, ale láká mě hlavně ten sectex-dětská hrabárna, podle fotek je to velké a nechci tam jít sama, třeba se někdo najde
@Jamulka jůůůůů, vypadá to zajímavě, ale chce to velký odběr ![]()
@Jamulka my se původně chtěli přestěhovat do Letňan, ale pak z toho nějak sešlo - vidíš, hned bychom byly sousedky
teď to spíš vypadá, že pujdem na druhou stranu ke Zličínu ![]()
@stephora
velký odběr? Píšou 130kč/kg, tak předpokládám, že je to hrabárna, taková ta klasická…
To bychom si spolu lebedily, co? Letňany jsou krásné
@Jamulka no i kilo oblečení je hodně
mě na tomhle trochu vadí, jestli jsem to teda pochopila správně, že si musíš koupit celý pytel nebo výběr z toho daného pytle, ale nemůžeš si prostě vzít pytel a vybrat si do něj z nějaké hromady to, co se ti hodí a co se ti líbí ![]()
takže i když čekám holčičku a šaflo by se mi kojenecké v holčičích barvách, nakonec se mi dostane do ruky pytel s klučičíma věcma nebo s něčím, co se mi nebude líbit/hodit/bude to moc velké…
ale třeba tyhle pytlohrabárny jen špatně chápu ![]()
jojo, to bychom si lebedily, sekáčomilovnic není nikdy dost ![]()
@stephora
možná to špatně chápu já
co jsem přečetla, tak nějaké 2/3 zboží jsou v hrabacích klecích, tak jestli z toho se hrabe…
,napsala jsem tam dotaz, tak pak sem hodím odpověď. Už to vidím moje každodenní vycházky s kočárem budou končit sectexu ![]()
@stephora
..a máme po ptákách
Dobrý den,
hrabárna přesunuta do Chomutova, po dovolené budeme měnit i e stránky s informacemi.
Děkuji Fiala
@Jamulka
sakra - v Chomáči bude asi větší odběr. to mě mrzí - ale hlavně, odpověď ohledně pytlů stejně nemáme
no co už ![]()
@stephora třeba ještě na něco zajímavého natrefim. V září se vydám zase do Vysočan, už se těším…
zatím pa ![]()
Ahoj, nemá někdo zkušenost se sekáčem lovosicanek.cz ? Maj celkem hezke veci, ale nenasla sem k němu zatim nikde zadnej komentar, tak nevím zda se mu dá věřit že mi to pošle.
@Janinka_beruska ahoj, já to tedy vůbec neznám
možná ostatní baby hadrářky ![]()
@stephora píše:
@Janinka_beruska ahoj, já to tedy vůbec neznámmožná ostatní baby hadrářky
Tak já to vyzkoušim a uvidim, nenašla sem sice žádnou dobrou reakci, ale ani špatnou, tak budu doufat.