Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
24.9.13 15:17

@luffinka pročti tuhle diskusi, kterou jsem zakládala, je přímo na sekáče v Praze :) možná znáš :)

https://www.emimino.cz/…-sem-156571/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
24.9.13 15:28

stephora
jj už jsem si jí dohledala, kdybych jednou dřív přemejšlela a pak psala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.9.13 15:30

@luffinka snad tam bude nějaký tip - já stejně nejradši jezdím do Sahu na Vysočanskou, do Radotína - ale třeba na Hájích je dobrej nad Albertem, ale chce to akci, jinak jsou drahý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
24.9.13 15:59

A v tom Radotíně něbo na Vysočanský se ceny pohybují kde? Už máš po porodu? :-) koukám že jsme si psaly když jsi měla buben :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.9.13 17:16

@luffinka nene, mám 6 týdnů do porodu :) V Radotíně jsou tři haly - jedna hrabárka 30kč/ks, pak polovýběrová a cenama 50/80/100 Kč a výběrov a v tý jsem nikdy nebyla - vždy ulovím spoustu v té „polovýběrové“ :)

Vysočanská je buď s cenama, nebo na váhu, když není cenovka - trika 25-80, džíny kolem 100-150… ale tam se daj ulovit fakt suprový věci od espritu, s. olivera atd… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.9.13 17:53

@CokeLady to se mi náhodou povedlo právě v Radotíně - koukám na černej propínací svetr s kapsama, ani na něm nic nmoc nebylo, ale líbil se mi, byla za 80,– a značka Liu.Jo - všude to mělo cedulky, takže nic od větví - tak jsem ho vzala, protože novej stojí kolem 100 EUR. Tím se nechci nijak vytahovat, to bylo prostě štěstí, ale potěšilo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
25.9.13 11:58

Stephora
no¨o Radotíně jsem slyšela hodně a nekdy bych tam zajela ale mám to docela z ruky ;) ale jednou se odhodlám.
Co se týče Vysočanský tu mám po cestě z práce. To je kde přesně? Někde u Galerie Fénix?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
25.9.13 11:59

@CokeLady moje řeč! To z toho pak člověk nemá tu správnou radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.9.13 12:07

@luffinka www.sahu.cz
hned, jak vylezeš z metra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
25.9.13 13:32

@stephora hmmm tak zejtra jsem jasná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.9.13 17:06

@luffinka no dej vědět, jak jsi pochodila - člověk musí mít štěstí, taky odtud odejdu bez úlovku, ale minimálně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
25.9.13 17:45

@ledmed Ahoj, můžu se zeptat - ten sekáč v Hodoníně je přímo v Bažantnici? Myslíš někde u Lesanky? A je to dobrý hlavně na dětský věci, nebo se i dospělák dobře obleče? Koukám, že tvůj příspěvek už je trochu starší, ale řekla jsem si, že to zkusím… Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
29.9.13 08:56

@1Marci je to starší příspěvek, ale sekáč myslím ještě funguje, taky se tam v pátek chystám :D jak o popsat, já nejsem z Hodonína, máme poblíž rodinu, na dětské věci je to super, ale musíš se přehrabat ve veliké hromadě, ale to vyloženě vylézt na kopec a doslova. Dospělák se tam taky perfektně obleče, ale chce to přehrabovat, tam jsou fakt hromady hader, paní to nijak nepředělává, prostě to kupí jedno na sebe. Já jezdím ze směru od Vacenovic, zatočím na Hodonín u benzínky odbočím směr bažule, nebo jak se to mu říká a parkuju u Coopu, jestli je to bažantice nevím, můžu s zeptat v pátek tchýně a od toho Coppu je to kousek. Jemnuje se to Bazar Horvátová, je to obrovká hala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
29.9.13 09:09

Kabátek od tama a z druhé fotky tričko a kraťásky next vše jak nové, šatičky od tama, ale jsou na starší tak 5 - 6 let dcera má tři rky, ale měla na fotečku :) @1Marci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.9.13 11:30

@ledmed ten kabátek je slaďoučkej! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie