Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@stephora Došlo mi, že fakt hezké těhu oblečení i parádní kousky na děti byly v sekáči na Nábřeží Kapitána Jaroše, tak to zkus třeba tam - měli sukně, kalhoty, šaty, halenky, trička a v různých velikostech ![]()
@mroe tak odd XXL jsem prošmejdila a nic
ale tunička růžová těhotenská byla, tu jsem hned vzala… asi jsem neměla štěstí ![]()
@Marťule2005 díky za tip ![]()
Holky, já jedu dnes do Radotína na lovenou (@hofka mě naladila)
a snad něco ulovím, držte palečky. dnes je zataženo, v halách by nemuselo být takové horko…
Ahoj holky, nevíte o nějakým sekáči s věcma jenom pro mrňouse v Teplicích? Aby tam byl opravdu velkej výběr hlavně i v mini velikostech? Byli jsme se podívat v Bambinu (myslím), ale těch pidi věciček tam bylo po skromku. V říjnu tam zase pojedeme a jeden den nejspíš budeme bez mužskýho, tak že bychom si s malou zkrátily dlouhou chvíli nakupováním
Díky za případný tipy ![]()
Ahoj holky, v Kopřivnici v Katolickém domě obět velká hrabárna 12-13.. 22 kč za kus ![]()
@annkysilkova Jéé paráda, chodím na ten samý do Valmezu a říkala jsem si, že když teď bydlím ve FM, tak bych mohla skočit i do Kopru, ale na tom „letáčku“ není napsané místo, tak děkuji za echooooo ![]()
Uplně jste mě touhle diskuzí navnadily ![]()
Nějakej tip na sekáč na Praze 10,3 a nebo 4? Oblečení na dospěláky, pro mě i přítele
![]()
@kamce
Není zač Katolický dům je u kostela máme tu jenom jeden
![]()
@stephora píše:
@mroe tak odd XXL jsem prošmejdila a nicale tunička růžová těhotenská byla, tu jsem hned vzala… asi jsem neměla štěstí
![]()
@Marťule2005 díky za tip
Holky, já jedu dnes do Radotína na lovenou (@hofka mě naladila)a snad něco ulovím, držte palečky. dnes je zataženo, v halách by nemuselo být takové horko…
Fakt ne? ja tam zrovna ted videla nejake tehotensek… ale v kterem obchode to bylo…( byla jsem Stepanska, Charvatova, Myslikova, Zborovska a Nadrazni).
Jo a zrovna jsem zas s 30% slevou ulovila svatecni balonove saty z HM pro dceru - jak nove velikost 8 let tyhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@CokeLady tak nakonec jsem to „prošvihla“, byla jsem mimo ČR - ulovila jsi něco? ![]()
@Clairisek v Teplicích jsem byla v lázních v r.2011 a protože jsem tam fakt neměla co dělat, oblezla jsem snad celý město
jedinej slušnej sekáč jsem objevila na velké křižovatce kousek od náměstí, naporti přes ulici jsou velikánské Levné knihy. Tam měli i dětské věci, ale je to výběrový sekáč, takže asi ceny vyšší - já to v té době nesledovala ![]()
ještě jsem byla v jedné hrabárně na nádraží, ale tam neměli nic ![]()
ale hodně mě překvapilo, že jsem v Teplicích neobjevila víc sekáčů, čekala bych, že zrovna tam jich budou mraky ![]()
@mroe ty jsou mňamózní
![]()
@luffinka zkus pročíst ještě tuhle moji diskusi, je o SH v Práglu…
@CokeLady
Prosím tě, mát ten sekáč v Čelákovicích nějaké webovky?..že bych nakoukla? A je tam i dětské?
Holky hadrnice
na Letňanech prý hned v podchodu metra je taky sekáč. Byla jste tam některá?