Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2449
20.7.13 06:37

@stephora Došlo mi, že fakt hezké těhu oblečení i parádní kousky na děti byly v sekáči na Nábřeží Kapitána Jaroše, tak to zkus třeba tam - měli sukně, kalhoty, šaty, halenky, trička a v různých velikostech ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
20.7.13 09:48

@mroe tak odd XXL jsem prošmejdila a nic :-( ale tunička růžová těhotenská byla, tu jsem hned vzala… asi jsem neměla štěstí :nevim:

@Marťule2005 díky za tip :palec:

Holky, já jedu dnes do Radotína na lovenou (@hofka mě naladila) :) a snad něco ulovím, držte palečky. dnes je zataženo, v halách by nemuselo být takové horko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
9.8.13 08:35

Ahoj holky, nevíte o nějakým sekáči s věcma jenom pro mrňouse v Teplicích? Aby tam byl opravdu velkej výběr hlavně i v mini velikostech? Byli jsme se podívat v Bambinu (myslím), ale těch pidi věciček tam bylo po skromku. V říjnu tam zase pojedeme a jeden den nejspíš budeme bez mužskýho, tak že bychom si s malou zkrátily dlouhou chvíli nakupováním :mrgreen: Díky za případný tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
9.8.13 08:51

Ahoj holky, v Kopřivnici v Katolickém domě obět velká hrabárna 12-13.. 22 kč za kus :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
9.8.13 08:59

@annkysilkova Jéé paráda, chodím na ten samý do Valmezu a říkala jsem si, že když teď bydlím ve FM, tak bych mohla skočit i do Kopru, ale na tom „letáčku“ není napsané místo, tak děkuji za echooooo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
9.8.13 09:30

Uplně jste mě touhle diskuzí navnadily :P

Nějakej tip na sekáč na Praze 10,3 a nebo 4? Oblečení na dospěláky, pro mě i přítele
 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
9.8.13 17:53

@kamce
Není zač Katolický dům je u kostela máme tu jenom jeden :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
9.8.13 18:14
@stephora píše:
@mroe tak odd XXL jsem prošmejdila a nic :-( ale tunička růžová těhotenská byla, tu jsem hned vzala… asi jsem neměla štěstí :nevim:

@Marťule2005 díky za tip :palec:

Holky, já jedu dnes do Radotína na lovenou (@hofka mě naladila) :) a snad něco ulovím, držte palečky. dnes je zataženo, v halách by nemuselo být takové horko…

Fakt ne? ja tam zrovna ted videla nejake tehotensek… ale v kterem obchode to bylo…( byla jsem Stepanska, Charvatova, Myslikova, Zborovska a Nadrazni).
Jo a zrovna jsem zas s 30% slevou ulovila svatecni balonove saty z HM pro dceru - jak nove velikost 8 let tyhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
9.8.13 18:38

@annkysilkova Paráda, děkuji :) už jsem nakukovala na mapy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.8.13 08:51

@CokeLady tak nakonec jsem to „prošvihla“, byla jsem mimo ČR - ulovila jsi něco? :)
@Clairisek v Teplicích jsem byla v lázních v r.2011 a protože jsem tam fakt neměla co dělat, oblezla jsem snad celý město :) jedinej slušnej sekáč jsem objevila na velké křižovatce kousek od náměstí, naporti přes ulici jsou velikánské Levné knihy. Tam měli i dětské věci, ale je to výběrový sekáč, takže asi ceny vyšší - já to v té době nesledovala ;)
ještě jsem byla v jedné hrabárně na nádraží, ale tam neměli nic :nevim:

ale hodně mě překvapilo, že jsem v Teplicích neobjevila víc sekáčů, čekala bych, že zrovna tam jich budou mraky :nevim:
@mroe ty jsou mňamózní :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.8.13 08:54

@luffinka zkus pročíst ještě tuhle moji diskusi, je o SH v Práglu…

https://www.emimino.cz/…-sem-156571/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.8.13 09:29

@CokeLady :hug: to je ráj :) v září to nechci prošvihnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
13.8.13 06:49

@CokeLady
Prosím tě, mát ten sekáč v Čelákovicích nějaké webovky?..že bych nakoukla? A je tam i dětské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.8.13 11:38

@CokeLady :palec: oni jsou takoví tajemní s tím konáním, viď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.8.13 09:00

Holky hadrnice ;) na Letňanech prý hned v podchodu metra je taky sekáč. Byla jste tam některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák