Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
13.3.13 08:18

@adelina3 Teď koncem týdne - ve čtvrtek příjem zboží, v pátek (9-18) a sobotu (9-12) prodej. Opravdu doporučuji - nemají jen oblečení, ale i jiné věci. Podle toho, co kdo přinese. ;) A já vždycky odcházím a málem to nemůžu pobrat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
13.3.13 08:18

@tessy To je skvělý úlovek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
13.3.13 09:12

České budějovice, nový sekáč : http://www.facebook.com/TOPsecondhand?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
13.3.13 10:12

@CokeLady Záleží na tom, co tam maminky donesou - jedná se o dětskou burzu, takže věci na děti (oblečení, potřeby pro děti - hračky, kočárky…) + oblečení pro dospělé, ale to minimálně. No a ceny jsou také podle toho, jak si je maminky ocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
13.3.13 18:12

@fatin
a ta burza je jen jedna za rok - nebo byva i casteji?

• Citovat
  • Upravit
1011
13.3.13 20:37

@Papia Bývá vždy na jaře a pak na podzim.
Zkus se podívat na net, určitě i jiná mateřská centra pořádají bazárky. Třeba najdeš i něco blíž Tobě.
Já mám takhle vypsáno několik bazárků v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
14.3.13 07:01

@fatin
juknu na to - sem se ted urcite nedostanu, tak pak poreferuj, jak jsi nakoupila :palec:

• Citovat
  • Upravit
1134
14.3.13 07:51

Ahoj holky :mavam: taky obcas chodim do sekacu, akorat jich moc neznam, az bude lepsi pocasi chystam se okoukat co mame tady v okoli, zatim jsem chodila jenom v centru Prahy, tam jsou ale ceny 8o… Jinak jsem v sekacich nakupovala v UK, tam se dalo narafit kolikrat i na veci nove jeste s visackou. No a taky na mne par lidi kouka ze jako fuj sekace, ale neresim, kdyz se ptaji mam to z UK z internetu :D (ja totiz obcas nakupuji i na britskem Asosu v outletu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.3.13 08:02

@Malinkasom Ahoj, tak to já se za to nestydím, že nakupuju v sekáčích a na bazárcích - možná je to i tím, v jaké společnosti se pohybuji, protože mé okolí tam nakupuje taky. :nevim: Je pravda, že vyloženě s negativní reakcí jsem se nesetkala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.3.13 08:03

@Papia Je to škoda, ale tak hlavně se brzy uzdrav. :hug: A pak poreferuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
14.3.13 09:39

@fatin
ja uz jsem skoro zdrava, ale dnes prijedou na navstevu pritelovi rodice a budou u nas az do soboty vecera, tak se nemuzu vyparit ;) a hlavne poradne nevim co pak budu vsechno potrebovat, tak uz nechci moc utracet- nakoupila jsem hodne veci na aukru a uz mam plnou komodu vecicek :mrgreen: kdyz to pritel videl tak ho malem kleplo ;) :mrgreen:
a hlavne na prcka teprve cekame-zatim se blizim k pulce ;)

• Citovat
  • Upravit
1011
14.3.13 14:07

@Papia No ono toho na začátku zas tak moc nebudeš potřebovat (pokud teda nebudeš mít blijce jako já…) a pak bude zase další burza. :palec: Jen když jsem tam loni, tak jsem litovala (samozřejmě s nadsázkou), že už je Verča na světě, protože tam měli fakt krásnou postýlku. A vůbec - většinou tam objevím něco, co se mi hrozně líbí a je mi líto, že je na to Verča už velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
16.3.13 11:10

@Papia Tak jsem včera byla na bazárku a nakoupila jsem - asi největší radost mám z „traktůrku s valníkem“, kterého za sebou tahá Verča jako kačera a pak plyšových kuželek. Také jsem koupila nějaké knížky říkadel, tepláky (pro Verču i mě), šatičky, overálky (ale ve větší velikosti)… :potlesk: Takže úlovky mám, i když to teda bylo slabší než v jiných letech - nevím, jestli je to tím, že jsem dorazila až na poledne a nebo i bylo méně věcí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
17.3.13 09:18

@fatin
tak to gratuluji :palec:
i tak je to fajn-pokud to bylo za dobre penize ;)

ja vcera byla v textilhouse na knizeci-jeste nikdy jsem tam nebyla a je to celkem pekny sekac-cisty…
meli zrovna 50% slevu na vse, tak jsem si koupila dvoje flanelove pyzamove kalhoty(dohromady za 140kc)- ted jak jsem tehu, tak stejne moc nakupovat nema cenu…a ani jsem tam stejne nic dalsiho neobjevila…ale je fakt ze za plnou cenu, bych si nekoupila nic…porad je to docela drahe :think:

• Citovat
  • Upravit
1011
18.3.13 16:17

@Papia Myslím, že finančně to šlo (nechala jsem tam 600,–). Jen jsem teda koupila i něco, co bych normálně nekoupila (nutně to nepotřebujeme). :think:
Jo, v těhotenství to bylo horší a přesně jak píšeš - říkala jsem si, že to stejně nemá cenu. Stejně tak po porodu.
Dneska jsem byla na bazárku v Benešově, tak mám další úlovky - jen teda nevím, jestli mě manžel už nevynese v zubech.
Další bazárek mám naplánovaný za týden. Tak ještě že jsou jen 2krát do roka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák