Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Papia Tak se blíží burza na Žižkově, jak jsem Ti psala. Já už se moc těším. ![]()
@fatin
diky za echo
-ja zrovna umiram na nejakou chripku-uz s ni bojuju od ctvrtka a porad se me mrcha drzi ![]()
@Papia No tak držím palce, ať se Tě zase brzo pustí. Doufám, že to není ta, co je hrozně urputná a trvá dlouho. ![]()
@fatin
připojuji se k dotazu. jaká burza
![]()
Příspěvek upraven 12.03.13 v 08:38
@CokeLady @adelina3 Burza především dětských věcí v Rodinném a kulturním centru Nová Trojka na Žižkově. Bývá tam narváno, ale já už se hrozně těším, jak si zase nakoupím.
Hlavně se tentokrát „zbavím“ dítěte a bude hlídat babička s dědou, tak budu mít volné ruce.
@CokeLady Ale k nám ne
Ale vážně - nepředpokládám, že se tam vydám, opravdu je to pro mě dost z ruky. Většinou když jedu do Prahy, tak na Chodov a když mám někam jet, tak přemýšlím, jestli se mi to vyplatí (Byla jsem zvyklá na lítačku a teď když musím platit jízdné, tak se mi nechce…).
Posledně jsem šla do Kunratic do sekáče a měla jsem štěstí - měli akci na trika - kus za 20,–. Nechtělo se mi tomu věřit, tak jsem vzala jen 2 pro sebe… Napadlo mě, že když už v té Praze budu, že bych se tam zase vypravila, ale akci mají na saka a to nepotřebuju. Asi toho stejně budu mít dost z toho bazárku.
Jo a ještě jedna věc mě do těch Kunratic táhne - naproti sekáči mají výborné kremrole. ![]()
@CokeLady
i s odkazem na prahu je to pro me zatracene z ruky-tak 1,5 hodky bych tam urcite jela a to bydlim v Praze-ale trebas nekdo bydli nekde pobliz
![]()
Ahoj holky, přesně diskuze pro mě
můžu za Vámi? miluju sekáče a hadry ![]()
Dneska jsem ulovila ségře dohromady za 200,– parádičku na holčičku, páč kalhoty na kluka neměli (teda 160,– mi přišlo moc za jedny gatě
nošené), já mám ty kluky, tak na holčičku můžu kupovat ségře. Holčička bude v létě a my máme miminkovské po zimních klukách ![]()