Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Papia Tak snad to užijete - já jsem zjistila, že některé věci jsme vůbec nevyužili (měla jsem „úžasný“ nápad koupit spací pytel v té nejmenší velikosti hodně lehounký na zimní miminko a tady zima jak v morně
), na jiné jsem zapomněla a už nám nejsou… Já do poslední chvíle nevěděla, co to bude, tak jsem kupovala to i to.
A včera jsem byla nakonec pochválena, protože jsem koupila fakt pěkný věcičky, které si myslíme, že využijeme většinou za 10,– nebo 20,–, klobouček dokonce za 5,–, no a pak šatičky za 30,– - 45,– (ale fakt pěkné) a ještě jsem se rozšoupla a koupila knížku za 50,–.
@fatin
no ja taky myslim, ze toho mam hodne a co bude potreba to zjistim az se prcek narodi…ale tim ze jsemtokupovala vse pres aukro, tak me to nemrzi az tak moc a hlavne mam jeste mladsi segru, ktera to muze pak taky vyuzit az bude mit deti…a kdyztak to zas prodam dal ![]()
a s tema pytlema na spani…to se vazne spatne odhaduje-ja vubec treba netusim jak pak bude prcek v zime velkej a uz ted mam nejake zimni veci-mozne je i to, ze se pak do nich vubec nevejde ![]()
@Papia Jo, tak to se stalo přesně mně - koupila jsem zimní overal na ven a byl moc velký. No a další zimu už zase moc malý. ![]()
@fatin píše:
@Papia Jo, tak to se stalo přesně mně - koupila jsem zimní overal na ven a byl moc velký. No a další zimu už zase moc malý.
Joooo nejsem v tom sama
, ja mam dvojcata a myslela jsem kolik toho nebudem potrebovat
, a ted mam pro kazdou 4 kostelni tricka a tak 10 pro kazdou domacich a asi 40 ks strampli, par teplacku… a veci na ven tak normalne…a jsem rada, ze nemusim prat kazdy den
![]()
@joanee To je ale škodolibá radost.
No jo, nejsi v tom sama.
Ono se to opravdu špatně odhaduje.
Zvlášť prvomatkám. A také se těžko odolává, když jsou ty věci tak hezké…
@fatin -to je muj prusvih- ted jsou ty oblecky tak pekne, ze ikdyz jich uz mam hodne, tak porad dokazu slintat u dalsich
![]()
Tak dneska jsem pořídila v sekáči hezkou tyrkysovou mikinu na doma za 10,– ![]()
@CokeLady
tak ja jsem v utery nasla na prechodu malou penezencicku a v ni 800kc ![]()
Ahoj holky, tk jsem dnes byla v textil hausu v michli a meli zrovna vse za 50 kc-takze mam dve tehu tuniky a jedny plataky…
jinak detske do 1 roku bylo za 30 kus, ale i tak mi to prislo dost drahe
a nic extra tam na prcka nemeli
![]()
Ahoj holky, neprojizdela jsem diskuzi. Chci se zeptat jestli nahodou nektera nemate zkusenosti ze sekacem v Praze na „harfe“ pod krizovatkou co je hudy sport, projizdela jsem okolo autem a snad by tam meli byt super ceny, ale zajime me vyber zbozi, abych nejela zbytecne. Nebo doporucte mi neco v okoli strizkova a proseku, popr. letnan. ![]()
V sekáči tralala v Brně tento týden 50% sleva http://www.tralala.cz/…i-tyden.html ale nebyla jsem tam
@fatin
…uz tam nesmim koukat
nemam to uz kam davat 
ja se zas neudrzela vcera na aukru a koupila jeden balik asi 12-15 veci na miminko…a to uz toho mam vazne hodne…pak jsem si i nadavala