Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
18.3.13 17:39

@fatin
ja se zas neudrzela vcera na aukru a koupila jeden balik asi 12-15 veci na miminko…a to uz toho mam vazne hodne…pak jsem si i nadavala ;)…uz tam nesmim koukat :mrgreen: nemam to uz kam davat ;)

• Citovat
  • Upravit
1011
19.3.13 08:17

@Papia Tak snad to užijete - já jsem zjistila, že některé věci jsme vůbec nevyužili (měla jsem „úžasný“ nápad koupit spací pytel v té nejmenší velikosti hodně lehounký na zimní miminko a tady zima jak v morně :zed: ), na jiné jsem zapomněla a už nám nejsou… Já do poslední chvíle nevěděla, co to bude, tak jsem kupovala to i to.
A včera jsem byla nakonec pochválena, protože jsem koupila fakt pěkný věcičky, které si myslíme, že využijeme většinou za 10,– nebo 20,–, klobouček dokonce za 5,–, no a pak šatičky za 30,– - 45,– (ale fakt pěkné) a ještě jsem se rozšoupla a koupila knížku za 50,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
19.3.13 17:06

@fatin
no ja taky myslim, ze toho mam hodne a co bude potreba to zjistim az se prcek narodi…ale tim ze jsemtokupovala vse pres aukro, tak me to nemrzi az tak moc a hlavne mam jeste mladsi segru, ktera to muze pak taky vyuzit az bude mit deti…a kdyztak to zas prodam dal ;)
a s tema pytlema na spani…to se vazne spatne odhaduje-ja vubec treba netusim jak pak bude prcek v zime velkej a uz ted mam nejake zimni veci-mozne je i to, ze se pak do nich vubec nevejde ;)

• Citovat
  • Upravit
1011
19.3.13 18:00

@Papia Jo, tak to se stalo přesně mně - koupila jsem zimní overal na ven a byl moc velký. No a další zimu už zase moc malý. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
19.3.13 22:14
@fatin píše:
@Papia Jo, tak to se stalo přesně mně - koupila jsem zimní overal na ven a byl moc velký. No a další zimu už zase moc malý. :zed:

Joooo nejsem v tom sama :mrgreen:, ja mam dvojcata a myslela jsem kolik toho nebudem potrebovat :oops:, a ted mam pro kazdou 4 kostelni tricka a tak 10 pro kazdou domacich a asi 40 ks strampli, par teplacku… a veci na ven tak normalne…a jsem rada, ze nemusim prat kazdy den :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
20.3.13 08:06

@joanee To je ale škodolibá radost. :mrgreen: No jo, nejsi v tom sama. ;) Ono se to opravdu špatně odhaduje. :nevim: Zvlášť prvomatkám. A také se těžko odolává, když jsou ty věci tak hezké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
20.3.13 08:16

@fatin -to je muj prusvih- ted jsou ty oblecky tak pekne, ze ikdyz jich uz mam hodne, tak porad dokazu slintat u dalsich :mrgreen: ;)

• Citovat
  • Upravit
2185
20.3.13 20:05

Tak dneska jsem pořídila v sekáči hezkou tyrkysovou mikinu na doma za 10,– :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
20.3.13 20:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
21.3.13 07:33

@CokeLady
tak ja jsem v utery nasla na prechodu malou penezencicku a v ni 800kc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Papia
21.3.13 07:37

@CokeLady
nene -vubec nic ;) jen jeste par drobnych :palec:

• Citovat
  • Upravit
1011
21.3.13 07:51

@CokeLady Tak tomu se říká kauf :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
23.3.13 18:59

Ahoj holky, tk jsem dnes byla v textil hausu v michli a meli zrovna vse za 50 kc-takze mam dve tehu tuniky a jedny plataky…
jinak detske do 1 roku bylo za 30 kus, ale i tak mi to prislo dost drahe :roll: a nic extra tam na prcka nemeli
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
5644
3.4.13 10:29

Ahoj holky, neprojizdela jsem diskuzi. Chci se zeptat jestli nahodou nektera nemate zkusenosti ze sekacem v Praze na „harfe“ pod krizovatkou co je hudy sport, projizdela jsem okolo autem a snad by tam meli byt super ceny, ale zajime me vyber zbozi, abych nejela zbytecne. Nebo doporucte mi neco v okoli strizkova a proseku, popr. letnan. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
3.4.13 14:08

V sekáči tralala v Brně tento týden 50% sleva http://www.tralala.cz/…i-tyden.html ale nebyla jsem tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák