Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Marka76 píše:
No u nás když sekáče nejsou taky nakupuju přes Aukro-ale minulý týden jsem se rozjela přes Bazos a super![]()
![]()
Jsem nadšená krásné věci za super ceny, malý je na celou sezonu oblečený. Přišly mě 4 balíky a ještě jeden čekám
.Jen budu muset asi přikoupit skříň
![]()
na bazoš taky kouknu, on mi ze všeho vyrostl, takže potřebujem trika, tepláky, mikiny, nějaký kalhoty atd.
A holky včera jsem koukala na koníka a tam jsou sety taky levný
já právě nerada nakupuju po kusech, a když je něco víc oprané tak to unosí na doma nebo na chalupě.
Holky můžete mi poradit my máme dvojčata je nějaký sekáč přímo pro ně? Nebo int. obchod? Díky
@Daša 2
i na tom aukru mas kategorii primo pro dvojicky-trosku to tam projdi -urite tam neco najdes ![]()
Já si dala na Bazos inzerát že koupím oblečení na kluka-potřebuju na 6-7 let a to už je horší. Ale ozvalo se mě asi 9 mamin a vybrala jsem si co jsem chtěla.
![]()
@Marka76 píše:
Já si dala na Bazos inzerát že koupím oblečení na kluka-potřebuju na 6-7 let a to už je horší. Ale ozvalo se mě asi 9 mamin a vybrala jsem si co jsem chtěla.![]()
![]()
jo takhle, dát si inzerát
to mě nenapadlo
a přitom jsem tak chytrá
no ono čím víc starší, tím je to horší, protože ničí
a cenově, a vybírala jsi balíky nebo po kusech, to mě právě nebaví ![]()
@K.Black píše:
jo takhle, dát si inzerátto mě nenapadlo
a přitom jsem tak chytrá
no ono čím víc starší, tím je to horší, protože ničí
a cenově, a vybírala jsi balíky nebo po kusech, to mě právě nebaví
Většinou mě maminky poslaly spoustu fotek a já vybrala co jsem chtěla
Oblečení bylo pěkné tak jsem brala většinou vše. Nejmíň jsem vzala od jedné maminky tuším 9ks.
Dnes jsem zašla na Ládví do Profi sekáče a v normálních cenách tam prodávají:
dětské 29,– mimo bund, ty jsou za 59,–
sukně 59,– župan 99,–
deky 99,–
hračky 29,– až neomezeně cca 79,–, ale prý velký plyšák medvídka Pú může být až za 150,– šaty 99,–
bundy nevím
halenky myslím 59,–
trička nevím, ale jsou levnější než halenky
kalhoty nevím
Takhle nějak si to pamatuji.
A obchod je přecpaný a když je to ten první den tak samé luxusní kousky. Dětské za 29 je až do velikosti 1..
Prostě, jak je tam velikost dětská, tak je to za tolik, takže jsem si i pro sebe koupila sukni za 29 ![]()
Příspěvek upraven 16.02.13 v 11:44
@AninaEli
tak to zni docela dobre ![]()
jen skoda, ze se tam neda jit s tim kocarkem -vzla bych sebou kamosku s prckem ![]()
Tak mi včera máma ukázala „novej“ sekáč
Syn má džísku s kožíškem za 80 korun, to byl zase super úlovek ![]()
já teď na aukru koupila dva sety na kluka 3-4 roky, a mám ve sledování další, čekám až na konec, abych si nešponovala cenu
@Papia na posledníčka jsem měla taky tyhle balíky, a třeba z 30 věcí byli hnusný dvě věci, nebo ne hnusný ale nelíbili se mi.