Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@veru324 Plzeň, tam jsem žila 12 let a v centru pracovala asi 6 let - ale vůbec nevím, o jakých sekáčcích mluvíš
myslíš Front? i když ony se tyhle věci hodně mění, já už v Plzni 3 roky nebydlím…ale stýská se mi po ní
měla jsem to tam ráda ![]()
Ja minuly patek ulovila nahodou bily kalhoty, co uz shanim dva mesice po vyprodejich( a tak pul roku predtim normalne), za 60 Kc, znacka Esprit. Asi tam zacnu chodit pravidelne, shanim i nejake kalhoty na chalupu. Textile House na Smichove.
@stephora tyjo, chodím do Sedláčkovky a tam jsou dva, jeden je Front a druhý teda název nevím
Taky jsem v Plzni spokojená, jsem tu 8. rok a doufám, že další stěhování bude max. někam do vsi poblíž v případě, že se jednou zmůžem na barák ![]()
@veru324 jojo Front v sedláčkovce
za mě býval ale hrozně drahej, vyplatilo se tam chodit jen ve výprodejích…ale možná změnili taktiku ![]()
@mroe byla jsem v tom samém ale na Hájích, náhodou měli akci kus za 90,–, ale jinak puvodní ceny hrozně drahý, někde to tu už píšu, že bych za tři věci normálně v tomhle SH dala 600, což mi přijde moc, jen díky tý akci jsem za to dala "jen 270
a zas tak moc věcí se mi tam ani nelíbilo, ale vybrat se dalo, to zas jo…
@stephora píše:
@mroe byla jsem v tom samém ale na Hájích, náhodou měli akci kus za 90,–, ale jinak puvodní ceny hrozně drahý, někde to tu už píšu, že bych za tři věci normálně v tomhle SH dala 600, což mi přijde moc, jen díky tý akci jsem za to dala "jen 270a zas tak moc věcí se mi tam ani nelíbilo, ale vybrat se dalo, to zas jo…
No, ono je to tak, ze maji novou kolekci za cenu na visacce, pak snad kazdy den levneji, a treba vcera bylo vse za 50 Kc, ve stastnych pulhodinach, za 40 Kc. Nova kolekce je myslim od pondeli 22.7, tak tenhle patek predpokladam, ze bude vse tak za 20… tchyne tam chodi pravidelneji, tak pry to takhle funguje… Kdyz je to za plnou cenu, tak je to asi drahe, ale zrejme se tam daji ulovit dobre kousky, i nove.
Mne osobne je to jedno, dala bych klidne i vic penez, kdybych sehnala veci, ktere mi padnou - momentalni moda upnutych kalhot a jinak nikde nic nesezenes mi fakt nevyhovuje… a jak se divam kolem sebe, tak nevyhovuje spouste zen ![]()
Holky a funguje second street ( snad to dobře píšu) v Praze 3 na Ohradě? Kdysi jsem tam byla pečená-vařená a co jsme se přestěhovali, tak to mám z ruky, ale občas mám nutkání tam zajet.
@mroe tak to jsou cenné zprávy, já myslela, že ta akce za 90 byla jednorázová
to chce chodit pravidelně. to jsem si libovala, jak jsem dobře nakoupila, a eljhle, ještě jsem mohla asi koupit levně ![]()
ad móda upnutých kalhot - no já ji miluju, široké ze mě dělaj krabici, to nemohu nosit, ale na Hájích jsem na kalhoty nekoukala - potřebuju těhu a ty v sekáčích neprodávaj, tak ani nevím, co tam měli ![]()
@Jamulka zkusila jsem to vygůglit a jejich web neexistuje, to neznačí nic dobrého ![]()
Tak jsem neodolala a byla sem v SAHU na Vysočanské, no ty brďo, jen zírám, co je tam věcí. Koupila jsem sobě jedno tríčo, pro prtě džínsku, šatičky a halenku a pro starší dceru tríčo, košili a triko, a pro inspiraci přidávám foto. Fakt jsem tam nebyla naposledy. ![]()
@Jamulka
supééér, nádhera - to bílé tričko a kratásky jsou mňam! Já mám SAHU taky ráda, jen ta Vysočanská je prostě pro mě z Chodova daleko, ale stejně tam občas zajedu ![]()
@stephora tolik let jsem jen chodila okolo až díky tobě jsem tam zašla ![]()
To mi manža dá až nechám celou mteřskou v sekáči… ![]()
@stephora A to jsem tam nebyla ani tak dlouho a takových věcí, myslím i ta cena byl super, ne? Kdyby prtě v kočárku spalo, tak tam hrabu ještě teď ![]()
@Jamulka já tam strávím minimálně 2 hodiny, beru každý kousek do ruky, „listuju“ ramínkama, ohmatávám materiál a vždy něco najdu
a u pokladny mě nikdy nečeká nepříjemné překvapení, protože pokud to nemá cenu, je to na váhu a to je vždy levnější ![]()
jsem ráda, že jsem ti dobře poradila ![]()
@stephora píše:
@mroe tak to jsou cenné zprávy, já myslela, že ta akce za 90 byla jednorázováto chce chodit pravidelně. to jsem si libovala, jak jsem dobře nakoupila, a eljhle, ještě jsem mohla asi koupit levně
ad móda upnutých kalhot - no já ji miluju, široké ze mě dělaj krabici, to nemohu nosit, ale na Hájích jsem na kalhoty nekoukala - potřebuju těhu a ty v sekáčích neprodávaj, tak ani nevím, co tam měli
Hele to jsi na omylu, tehotenske rozhodne maji, prave v Textile house. Zrovna jsem si rikala, jak slouho jsem shanela nejake slusne obleceni v tehotenstvi, nove, a tady ho maji i v sekaci. Nasla jsem nejake snad ve vsech pobockach, kde jsem byla… ale asi to chce mit stesti a hledat, byva v oddeleni xxl.