Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, funguje ještě sekáč Na Knížecí? Případně, kde je vstup? Dík.
Poblíž knížecí vím o 2 sekáčích - Textil House - když půjdeš z Knížení směrem na smícháč, tak je po levé straně. http://www.textilehouse.net/?…
a druhý je na stejné ulici (nádražní), ale pokud by ses dala směrem k Andělu. na knížecí na rohu je pekařství (lahůdky) a pak pár malých krámků a jedním z nich je anglický second-hand.
snad jsem po popsala ok v té rychlosti
.
@BambooChaCha píše:
Holky, funguje ještě sekáč Na Knížecí? Případně, kde je vstup? Dík.
@small.pilot Díky,tam jsem byla.Ale dřív prý byl nějaký na místě dnešní tržnice. Tak jsem chtěla vědět, jestli mezi těma stánkama ještě někde je. i
Tak jsem zklamaná holky, s takovou radostí jsem jela na Floru do sahu, kdysi jsem tam jezdila poměrně často, teď jsem vyrazila hlavně koupit něco na malou a jsem zklamaná
Strašně úzké uličky, že jsem tam nezajela vůbec s kočárem, tak jsem ho nechávala různě, ale lidi nemohli procházet a navíc tam bylo plno hadrůchtivých maminek a babiček, takže docela frmol. Pak jsem byla dva dny po sobě ve Vysočanech, měli tam moccc hezkých věcí, ale na naší prďolu se mi nic nehodilo. Jo a abych nezapomněla, řešila jsem tu second street( jestli to dobře píšu), jela jsem kolem autobusem a stále na P3 na Ohradě funguje, tak až se mi bude chtít, vyrazím tam
@Jamulka já do Sahu jedině na Vysočanskou - tenhle sekáč miluju, ale dětské jsem tam nikdy nekupovala, jen na sebe. teď už to je pro mě daleko z chodova tam jet metrem, přecejen jsem v 8.měsíci, tak se tam podívám asi zase až s dítětem v kočárku ![]()
Já jsem dnes vplula na Černou louku v Ostravě, kde má putovní second-hand firma Marwill. Asi půjdu zítra zas.
![]()
Jé to je hezké téma. Taky patřím k milovnicím second handu. Perfektně se oháknu za super penízky no děti taky jako ze škatulky. Dřív jsem právě jezdila po sekáčích v Praze, protože u nás stáli za nic až před pár měsíci nám tady otevřeli skvělej i když je menší, ale je to nádhera, děcka tam odložím do mini koutku a fakt si hrajou a i super paní prodavačka se stíhá věnovat mě i dětem, kteří jsou nadšený, protože hned vylepuje jejich obrázky tak o tom básní, jak maj někde vystavený obrázek
Oblečení taky moc hezký a ceny taky dobrý. Teď maj na stránkách, že budou mít i E-shop, tak jsem zvědavá.
@Marinkamalinká píše:
Jé to je hezké téma. Taky patřím k milovnicím second handu. Perfektně se oháknu za super penízky no děti taky jako ze škatulky. Dřív jsem právě jezdila po sekáčích v Praze, protože u nás stáli za nic až před pár měsíci nám tady otevřeli skvělej i když je menší, ale je to nádhera, děcka tam odložím do mini koutku a fakt si hrajou a i super paní prodavačka se stíhá věnovat mě i dětem, kteří jsou nadšený, protože hned vylepuje jejich obrázky tak o tom básní, jak maj někde vystavený obrázekOblečení taky moc hezký a ceny taky dobrý. Teď maj na stránkách, že budou mít i E-shop, tak jsem zvědavá.
no a tip, kde se tenhle suprovej sekáček nachází, nám dáš? ![]()
@Marinkamalinká píše:
Jsem zapomněla napsat stránky www.jm-sh.cz jestli někdo znáte?
neznám, ale líbí se mi to
to, co píšou o! lovu" je totiž pravdivé ![]()
Oko lovce pátrá po své kořisti. Chytne jí do spárů a prozkoumává ji. Pokud se poštěstí odnese ji domů. Ne v zubech, ale v kabelce, protože tohle není příběh predátora ukořisťující nebohou antilopu, toto je příběh ženy. Ženy lovkyně, která chce získat to nejlepší pro svůj šatník.
@stephora jj mají to moc hezky napsané i ty stránky se mi líbí. Jsem ráda, že ho tady máme. Jinak co se týče prodavačky, tak to jsem fakt nikdy nezažila je to úžasný člověk a vždycky perfektně pokecáme, ale musí se přitrefit, že tam nejsou lidi
Můžu říct, že se tam chodit nabít energií ![]()
@CokeLady píše:
Pěkné a jaké tam jsou ceny? Mám Český Brod docela blízko, ale my máme u nás v městečku 6 sekáčů, takže já jsme celkem patriotka.
Tak trička se tam dají koupit od 35kč a jsou hezký nejdražší tričko co fakt vypadá dobře a dá se nosit i do práce 49kč. Halenky, košile, topy, tuniky od 60kč do 120,ale ty dražší jsou pak už fakt extra. Kalhoty, sukně… od 120kč do 180kč některé extra jsou kolem 2stovek těhotenské, mikiny od 80-150kč. Na děti je to levnější než dámské. No a pak jsou tam různé ceny, protože tam davaj lidi věci na prodej a určujou si ceny svoje, ale +/- je to všechno v tomhle rozmezí. A te´d jsem tam nakoupila letní v 50%slevě moc hezký trička, topy za 18kč kus, šaty za 50kč a tak. Chodím tam strašně ráda, kdysi jsem dost chodila na Háje nad Albertem, ale dost se zkazili a hlavně už tam nedojíždím měla jsem to kousek od práce. Z tohodle sekáče jsem nadšena i když je malinkej, ale není to žádná hrabárna je to tam jak v nobl butiku co se týká servisu a vzhledu ![]()
Dobrý den, ráda bych vás pozvala na bazar dětského oblečení (podzim, zima), který se bude konat v dětské kavárně Světluška 27.9 – 28.9. Brno – Bystrc. (věci můžete nakoupit i prodat). Napište si o více info).
Zdravím maminky ![]()
tak jsem se byla mrknout včera večer po sekáčích ( Praha) a musim říct, že mě po dlouhé době nic moc neuchvátilo a když jo tak na sekáč poměrně vysoká cena ![]()
Nemáte některá tip na sekáč v Praze? Jsem z Prahy 10 Zahradního města, takže pokud možno ne přes celou Prag:-) díky