Milujeme second handy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
295
1.10.13 11:34

@ledmed Já tam byla naposled, když jsem měla info, že tam není, že je na operaci… já už tam nevkročím..mám z ní trauma.. :mrgreen: A to nejsem žádná kvetinka., jsem držkatá až až..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
1.10.13 13:56

Tak to už je dávno co byla na operaci, pamatuju si, jak říkala, že budeme štrejchat o kliku, jak se tam budeme chtít dostat a bude zamčeno :D @Jakubík @stephora no jo, já bych tam ani nešla, ale když baba tam má fakt hezké věci, když se pohrabu, to jinde nenajdu za tu cenu. Přesně tak, jestli změní chování, tak by tam měla narváno, tady u nás je sekáč na váhu a tam jsou tak příjemné paní, kdyby to bylo i tam, tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
1.10.13 19:48

@Jakubík Tak to se tam musím podívat, ale bohužel se vracím z práce až později a to už mají určitě zavřeno, ale jsem moc zvědavá. kdyby zůstala cena za 30, bylo by to super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
6.10.13 19:27

Tak jsem byla v Hodoníně, v tom novém ne, to jsem nestíhala, ale v tom velikém hraboši a paní byla hodná, nikomu nenadávala, chtěla jnsem pro dcery župánky, tak mi dokonce dotáhla tři pytle zezadu. A mám úplně úžasné karnevalové kostýmy pro holky, jak bude chvilka, tak něco nafotím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
6.10.13 21:27

@ledmed tak vidíš, taky na tebe neprskala :-) já byla zase v tom novém, věci hezké, ale opravdu docela drahé, ceny většinou tak 150-200 Kč, ale prý bývají akce, že mají kus za 50, to už je dobrý, známá říkala, že to bývá v pondělí, ale když jsem se ptala prodavačky, kdy budou mít slevy, řekla, že vůbec neví, tak nevím, jestli se tam na to pondělí hnát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
7.10.13 09:14

@1Marci mají šťastné hodinky, prý vcelku často, kdy vyhlásí na vše 70%- několikrát denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
7.10.13 20:30

@Jakubík tak to je dobrý, musíme nějak vyčíhnout, kdy to tak bývá a pak vyrazíme :-) myslím, že mají otevřeno až do sedmi, což mi docela vyhovuje, akorát už mi pak chybí ta energie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
8.10.13 12:02

@1Marci a já si říkala, že když jsem projížděla kolem večer, ze se tam ještě svítilo a už bylo dost hodin… a všichni, že to je blbost.. a asi není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
18.11.13 19:46

Potřebuji zimní oblečení pro dítě a všechny second hand mají zimní oblečení prodané, nechápu. :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.13 00:45

Nákup za poslední týden

Vkládám fotečky z doporučeného nového sekáče už nevím kdo ho tady zmiňoval, ale děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
8679
19.11.13 09:27

@CokeLady Jo to je dobrý nákup. Na aukru mi vadí ty aukce, přihazování. Jako než to skončí já seženu do té doby něco jiného, a už to pak nechci. Dnes zkusím pražskou tržnici je tam sekáč tak uvidím. :nevim: Nevím proč mám kupovat budnu za 200,– onošenou, když novou koupím za 300,– +- to mi nejde do hlavy, kdo to koupí. To už si připlatím a koupím novou. Za onošenou dám max 100,–+- v sekáčích stojí 30-60kč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
19.11.13 09:44

@CokeLady dětská? No tak to je úplně zbytečné tak drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
20.11.13 09:49

„Megasekáč“ na pražský tržnici teda nedoporučuju špína špína špína. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
20.11.13 12:11

Jak si představujete second hand 21.století :-)

Zdravím všechny milovnice i občasné lovkyně nakupující v second handech. Jsem majitelkou malé prodejny. V hlavě mám spousty nápadů na vylepšení a zvětšení své prodejny a ráda bych se nechala inspirovat upřímným názorem davu :-)
Jak si tedy v dnešní době představujete, že by měl vypadat second hand, v jaké cenové kategorii by se měli různé věci prodávat, jaké kusy by rozhodně neměl chybět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
20.11.13 16:19

@CokeLady nic, upřímně jsem se i štitila v tom obleceni hrabat a hledat. Odrbané, špinavé kousky. A vůbec tržnice není co bývala. Second hand opravdu na nic. i to tam divně smrdelo @marguaret tak např. mit začátkem zimy dost zimního oblečení. To alespoň mě přijde jako základ. A ceny, no levné, vše je použité tak bych očekávala levné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák