Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezký den,
dcera mi poslala mikinu teď u nás frčí Arcane co se jí líbí a já ji našla na tomto eshopu:
lomason.com
Máte prosím s tímto obchodem někdo zkušenosti jestli nákup u nich je v pohodě? Jak dlouho trvá dodání a zda někdo už objednával, tak jestlu jste platili navíc dph + clo?
Budu ráda za jakýkoliv další tip děkuji ![]()
Na stránku jsem také narazila s tím, že tam mají pěkné mikiny s herní tématikou. Byl by to vhodný dárek pro přítele.
Raději jsem hledala na internetu a narazila jsem na anglický článek, ve kterém je psané, že stránka je podvod. Údajný eshop, krade osobní údaje a kreditní karty zákazníků. Produkty vám s největší pravděpodobností nikdy nedojdou, nebo vám dorazí totální šmejd, či úplně jiný produkt, než jste si objednávala.
Na tomto eshopu bych raději nic nekupovala.
Odkaz na článek: https://malwaretips.com/…lomason-com/
Tak super, děkuji. Já jsem nakonec neobjednala protože jsem se bála aby vůbec přišla do Vánoc, ještě že jsem tak udělala. Nakonec jsem narazila ještě na jejich fb a pár lidím tak psalo, že se jedná o podvod. Je to škoda, maj tam mikiny atd. pěkné.
Dcera ji právě viděla na tiktoku jak ji někdo rozbaloval a našla jsem ji jedině tam.