Objednávání jídla v práci, říct si o peníze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Objednávání jídla v práci, říct si o peníze?
Hezký den,
Zajímal by mě názor na tuto situaci…
V práci si občas ve více lidech objednáváme nějaké jídlo přes dovážkové služby. Vždycky to jeden člověk zaplatí a ostatní mu to dají cash nebo pošlou na účet. Už podruhé se mi stalo, že mi někdo peníze neposlal. Já sama jsem zvyklá vždy s každým hned vyrovnat. Dotyčnému jsem to ten den připomněla a nic. Nejde o to, že bych samotné peníze asi nakonec nedostala, ale proč mám čekat kdoví kolik dní a taky je mi trapné se připomínat. Je normální, že mi to vadí nebo jsem moc "náročná ". Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když jsme objednávali tak peníze dali buď při objednání nebo když to doručili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas se vzdy do skupiny poslal qr kod pro platbu… A když obcas někdo zapomel, tak se dotycny pripomel, stane se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki Tak to dělám taky a většina lidí. Asi prostě třeba týden počkám a když nic, tak se budu muset ozvat, i když je to trapné. Jedná se o pár stovek a i když mám své kolegy ráda, tak zase to má hranice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby ten dotyčný řekl. Promiň, teď nemám, pošlu to později nebo příště zaplatím obě jídla. Tak bych to pochopila a neřešila. Ale dělat mrtvého brouka. Připomněla bych se. Třeba má fakt ztrátu paměti.
Asi bych se takového hromadného kupování obědů neúčastnila. Nosím si své krabičky a mám klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlueFox týden bych ani necekala. Max 2 dny. Zavěšené to bude.. jee já si myslela ze už jsem to platila.. trapne. Nebo viz výše… poslala bych číslo účtu kam to poslat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey Kdyby řekl dotyčný, že nemá peníze nebo to zaplatí příště, tak je to jiná. Ale to není tento případ. Vadí mě to i proto, že sama jsem v tomhle poctivka a všechno platím hned, takže mě takový ten lážoplážo styl prostě vadí. Taky jsem se už rozhodla, že už se těch hromadných objednávek účastnit nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne osobne by bylo trapne, kdybych takto nekomu dluzila.. Urcite se ozvi, poradek dela pratele! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli budete v úterý kupovat další oběd. Hned bych toho využila a připomněla bych se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo počkej, až bude na řadě s placením ten dotyčný, objednej si jídlo a řekni mu, že jste tímto vyrovnaní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlueFox píše:
Hezký den,
Zajímal by mě názor na tuto situaci…
V práci si občas ve více lidech objednáváme nějaké jídlo přes dovážkové služby. Vždycky to jeden člověk zaplatí a ostatní mu to dají cash nebo pošlou na účet. Už podruhé se mi stalo, že mi někdo peníze neposlal. Já sama jsem zvyklá vždy s každým hned vyrovnat. Dotyčnému jsem to ten den připomněla a nic. Nejde o to, že bych samotné peníze asi nakonec nedostala, ale proč mám čekat kdoví kolik dní a taky je mi trapné se připomínat. Je normální, že mi to vadí nebo jsem moc "náročná ". Díky
Náročná nejsi, je to slušnost. Chtěla bych to od těch osob hotově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M Taky možnost
. Spíš ale na to celkově kváču…konkrétně jeden z těch kolegů už mi v minulosti nikdy nevrátil menší částku. Když si o víkendu kupujeme zákusky, tak si nepamatuji, že by někdy on něco koupil všem. Prostě má asi takovou trošku vyčůranou povahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlueFox
Tak to je pěkná ostuda tedy…přece ten kdo nemá peníze si nebude na ucet druhého objednávat jidlo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit