Objednávka z Amazonu - ereader (čtečka)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
SAJ
17073
17.10.17 12:03

Objednávka z Amazonu - ereader (čtečka)

Ahoj :)
Máme několik čteček knih Nook (výrobce Barnes & Noble - tedy z USA), první je koupená tady, další v UK, protože do ČR přestali dovážet. Jenže už nedováží ani do Anglie a my potřebujeme další dvě - a NOOK nám prostě vyhovuje.
Našla jsem je v prodeji na Amazonu - prosím, nemáte s objednávkou na Amazonu zkušenost? V zahraničí objednávám poměrně často, ale Amazonu jsem se zatím vyhýbala, takže je pro mě španělská vesnice. Jak je to se clem a případnou daní?

Není jednodušší objednat přímo z USA?

https://www. amazon. com/gp/product/B01FGL2D84/ref=ox_sc_act_title3?smid=A2WTVCOLVN15GP&psc=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1383
17.10.17 12:15

Já z Amazonu už několikrát objednávala, mj. i čtečku. Jinak knihy, CD a podobně. Nebyl nejmenší problém. Objednávala jsem z myslím německého Amazonu, s americkým nemám zkušenosti. Doručení trvá asi 2 týdny, ale jinak to bylo v pohodě. Jen se podívej, jestli to zboží, co sis vybrala, doručují do ČR - bude to v informaci u toho zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.10.17 12:16

@SAJ ahoj, objednávám pravidelně z amazon.de. Delivery je cca týden, posílají přes UPS, naposledy mi přišel robot na okna predevcirem a vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák