Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aniska888 píše:werunqa píše:Jojo,já byla taky před měsícem,ale už se mi to krátíAniska888 píše:Nj, ale i tak pro mě ten měsíc je dlouhááááá doba..werunqa píše:Ala tak vy už jste se s prckem viděli,ale pro nás to bude premiéra,víš?Aniska888 píše:To já si ještě počkám..zatím zabíjím čas chozením na krev..
Tak ještě týden a konečně uvidím toho svého miláčka,už se nemůžu dočkat
teď mě stejně zaměstná ten triple test..moje nervy.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:teď mě stejně zaměstná ten triple test..moje nervy..werunqa píše:Jojo,já byla taky před měsícem,ale už se mi to krátíAniska888 píše:Nj, ale i tak pro mě ten měsíc je dlouhááááá doba..werunqa píše:Ala tak vy už jste se s prckem viděli,ale pro nás to bude premiéra,víš?Aniska888 píše:To já si ještě počkám..zatím zabíjím čas chozením na krev..
A nevíš náhodou jak se jmenuje ten placený test co se dělá taky někdy mezi 1 a 2 trimestrem?
Aniska888 píše:werunqa píše:A nevíš náhodou jak se jmenuje ten placený test co se dělá taky někdy mezi 1 a 2 trimestrem?Aniska888 píše:teď mě stejně zaměstná ten triple test..moje nervy..werunqa píše:Jojo,já byla taky před měsícem,ale už se mi to krátíAniska888 píše:Nj, ale i tak pro mě ten měsíc je dlouhááááá doba..werunqa píše:Ala tak vy už jste se s prckem viděli,ale pro nás to bude premiéra,víš?Aniska888 píše:To já si ještě počkám..zatím zabíjím čas chozením na krev..
No placený je screening v 1. trimestru-ale ten je nejpozději do 13+6tt-to už jsem ti psala na FB
..o žádným jiným placeným nevím.. ![]()
Příspěvek upraven 21.11.11 v 16:24
werunqa píše:Aniska888 píše:No placený je screening v 1. trimestru-ale ten je nejpozději do 12+6tt-to už jsem ti psala na FBwerunqa píše:A nevíš náhodou jak se jmenuje ten placený test co se dělá taky někdy mezi 1 a 2 trimestrem?Aniska888 píše:teď mě stejně zaměstná ten triple test..moje nervy..werunqa píše:Jojo,já byla taky před měsícem,ale už se mi to krátíAniska888 píše:Nj, ale i tak pro mě ten měsíc je dlouhááááá doba..werunqa píše:Ala tak vy už jste se s prckem viděli,ale pro nás to bude premiéra,víš?Aniska888 píše:To já si ještě počkám..zatím zabíjím čas chozením na krev..
Tak ještě týden a konečně uvidím toho svého miláčka,už se nemůžu dočkat..o žádným jiným placeným nevím..
No švagrová mi včera říkala že byla ve 14 tt a platila za to kolem 1400…Jen si memohla vzpomenout na název ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:No švagrová mi včera říkala že byla ve 14 tt a platila za to kolem 1400…Jen si memohla vzpomenout na názevAniska888 píše:No placený je screening v 1. trimestru-ale ten je nejpozději do 12+6tt-to už jsem ti psala na FBwerunqa píše:A nevíš náhodou jak se jmenuje ten placený test co se dělá taky někdy mezi 1 a 2 trimestrem?Aniska888 píše:teď mě stejně zaměstná ten triple test..moje nervy..werunqa píše:Jojo,já byla taky před měsícem,ale už se mi to krátíAniska888 píše:Nj, ale i tak pro mě ten měsíc je dlouhááááá doba..werunqa píše:Ala tak vy už jste se s prckem viděli,ale pro nás to bude premiéra,víš?Aniska888 píše:To já si ještě počkám..zatím zabíjím čas chozením na krev..
Tak ještě týden a konečně uvidím toho svého miláčka,už se nemůžu dočkat..o žádným jiným placeným nevím..
No to nevím teda-ten screening se dělá max. do 13+6 tt a potom už je ten triple test-ale ten se neplatí..
.No podle mě to byl určitě screening ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:No to nevím teda-ten screening se dělá max. do 13+6 tt a potom už je ten triple test-ale ten se neplatí..werunqa píše:No švagrová mi včera říkala že byla ve 14 tt a platila za to kolem 1400…Jen si memohla vzpomenout na názevAniska888 píše:No placený je screening v 1. trimestru-ale ten je nejpozději do 12+6tt-to už jsem ti psala na FBwerunqa píše:A nevíš náhodou jak se jmenuje ten placený test co se dělá taky někdy mezi 1 a 2 trimestrem?Aniska888 píše:teď mě stejně zaměstná ten triple test..moje nervy..werunqa píše:Jojo,já byla taky před měsícem,ale už se mi to krátíAniska888 píše:Nj, ale i tak pro mě ten měsíc je dlouhááááá doba..werunqa píše:Ala tak vy už jste se s prckem viděli,ale pro nás to bude premiéra,víš?Aniska888 píše:To já si ještě počkám..zatím zabíjím čas chozením na krev..
Jsme ztracená ![]()
Aniska888 píše:werunqa píše:Jsme ztracenáAniska888 píše:No to nevím teda-ten screening se dělá max. do 13+6 tt a potom už je ten triple test-ale ten se neplatí..werunqa píše:No švagrová mi včera říkala že byla ve 14 tt a platila za to kolem 1400…Jen si memohla vzpomenout na názevAniska888 píše:No placený je screening v 1. trimestru-ale ten je nejpozději do 12+6tt-to už jsem ti psala na FBwerunqa píše:A nevíš náhodou jak se jmenuje ten placený test co se dělá taky někdy mezi 1 a 2 trimestrem?Aniska888 píše:teď mě stejně zaměstná ten triple test..moje nervy..werunqa píše:Jojo,já byla taky před měsícem,ale už se mi to krátíAniska888 píše:Nj, ale i tak pro mě ten měsíc je dlouhááááá doba..werunqa píše:Ala tak vy už jste se s prckem viděli,ale pro nás to bude premiéra,víš?Aniska888 píše:To já si ještě počkám..zatím zabíjím čas chozením na krev..
Určitě to byl prvotrimestrální screening.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Určitě to byl prvotrimestrální screening..werunqa píše:Jsme ztracenáAniska888 píše:No to nevím teda-ten screening se dělá max. do 13+6 tt a potom už je ten triple test-ale ten se neplatí..werunqa píše:No švagrová mi včera říkala že byla ve 14 tt a platila za to kolem 1400…Jen si memohla vzpomenout na názevAniska888 píše:No placený je screening v 1. trimestru-ale ten je nejpozději do 12+6tt-to už jsem ti psala na FBwerunqa píše:A nevíš náhodou jak se jmenuje ten placený test co se dělá taky někdy mezi 1 a 2 trimestrem?Aniska888 píše:teď mě stejně zaměstná ten triple test..moje nervy..werunqa píše:Jojo,já byla taky před měsícem,ale už se mi to krátíAniska888 píše:Nj, ale i tak pro mě ten měsíc je dlouhááááá doba..werunqa píše:Ala tak vy už jste se s prckem viděli,ale pro nás to bude premiéra,víš?Aniska888 píše:To já si ještě počkám..zatím zabíjím čas chozením na krev..
Tak je to NT test
http://www.prenatal.cz/index.php?…
Aniska888 píše:werunqa píše:Tak je to NT testAniska888 píše:Určitě to byl prvotrimestrální screening..werunqa píše:Jsme ztracenáAniska888 píše:No to nevím teda-ten screening se dělá max. do 13+6 tt a potom už je ten triple test-ale ten se neplatí..werunqa píše:No švagrová mi včera říkala že byla ve 14 tt a platila za to kolem 1400…Jen si memohla vzpomenout na názevAniska888 píše:No placený je screening v 1. trimestru-ale ten je nejpozději do 12+6tt-to už jsem ti psala na FBwerunqa píše:A nevíš náhodou jak se jmenuje ten placený test co se dělá taky někdy mezi 1 a 2 trimestrem?Aniska888 píše:teď mě stejně zaměstná ten triple test..moje nervy..werunqa píše:Jojo,já byla taky před měsícem,ale už se mi to krátíAniska888 píše:Nj, ale i tak pro mě ten měsíc je dlouhááááá doba..werunqa píše:Ala tak vy už jste se s prckem viděli,ale pro nás to bude premiéra,víš?Aniska888 píše:To já si ještě počkám..zatím zabíjím čas chozením na krev..
No však to by měl být ten screening ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:No však to by měl být ten screeningwerunqa píše:Tak je to NT testAniska888 píše:Určitě to byl prvotrimestrální screening..werunqa píše:Jsme ztracenáAniska888 píše:No to nevím teda-ten screening se dělá max. do 13+6 tt a potom už je ten triple test-ale ten se neplatí..werunqa píše:No švagrová mi včera říkala že byla ve 14 tt a platila za to kolem 1400…Jen si memohla vzpomenout na názevAniska888 píše:No placený je screening v 1. trimestru-ale ten je nejpozději do 12+6tt-to už jsem ti psala na FBwerunqa píše:A nevíš náhodou jak se jmenuje ten placený test co se dělá taky někdy mezi 1 a 2 trimestrem?Aniska888 píše:teď mě stejně zaměstná ten triple test..moje nervy..werunqa píše:Jojo,já byla taky před měsícem,ale už se mi to krátíAniska888 píše:Nj, ale i tak pro mě ten měsíc je dlouhááááá doba..werunqa píše:Ala tak vy už jste se s prckem viděli,ale pro nás to bude premiéra,víš?Aniska888 píše:To já si ještě počkám..zatím zabíjím čas chozením na krev..
A byla jsi na tom?
Psala jsem ti už na FB, že byla a že jdu i na ten triple test
.No musím se na chvíli rozloučit-můj si chce zahrát nějakou hru
, zase ty střílečky.. ![]()
werunqa píše:
Psala jsem ti už na FB, že byla a že jdu i na ten triple test.No musím se na chvíli rozloučit-můj si chce zahrát nějakou hru
, zase ty střílečky..
Sem fakt tele,promiň.
Aniska888 píše:werunqa píše:Sem fakt tele,promiň.
Psala jsem ti už na FB, že byla a že jdu i na ten triple test.No musím se na chvíli rozloučit-můj si chce zahrát nějakou hru
, zase ty střílečky..
V poho ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:V pohowerunqa píše:Sem fakt tele,promiň.
, zase ty střílečky..
A jak si dopadla si mi asi taky psala,co?Ja teď měla plnou hlavu té průkazky,tak mi to asi vypadlo…
Aniska888 píše:werunqa píše:A jak si dopadla si mi asi taky psala,co?Ja teď měla plnou hlavu té průkazky,tak mi to asi vypadlo…Aniska888 píše:V pohowerunqa píše:Sem fakt tele,promiň.
, zase ty střílečky..
jj, psala jsem ti, že ok ![]()