Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj chtěla bych se zeptat, kde kupujete oblečení na sebe? Jelikož jsem teďkon po 3 měsících shodíla 12 kilo a chtěla bych si změnit šatník. Mám za sebe radost, protože mi už skoro vůbec nic nesedí, je mi vše volné akorát dvoje kalhoty, co jsem oblékla před osmi lety.
Já přes e-shop nenakupji, protože at merim jak merim, nikdy mi to nesedne.
Ale gratulace ke kilum dole ![]()
Kupuji normálně v kamenných obchodech
Orsay, Camayeu, New Yorker.. atd…
Občas nakoupim na netu, obcas mi to sedi a obcas vubec, většinou je to v poho. Změřím se a podle tabulky si koupim velikosti.
V eshopech bych obleceni na sebe nekupovala, max tak obyc triko.
Mne by ale velmi zajímalo jak se ti za 3 mes podařilo shodit 12 kilo ![]()
S dcerou ted moc nestiham nakupy, takze jsem parkrat nakoupila na ottoshop.cz a halens.cz a jsem spokojena…
Mám jedny kalhoty s halens.cz a seděj dobře
Jinak já taky radši zkouším, ráda chodím do Reserved a H&M. Nicméně by mě taky zajímalo co jsi dělala že jsi schodila 12kg, to bych taky potřebovala ![]()
Ahojky, objednavala jste nektera z butikovo.cz ?Jak zbozi sedi? Mam tam vyhlidlou bundu a porad vaham. Dekuji za informace.
@JayLee píše:
na Aliexpressu
Když já tam neumím hledat
resp. mi přijde, že mi to podle klíčových slov nikdy nic nenajde
Halens, Answear, Fashionkiller.cz,
Sem tam Reserved, H&M, Zara.
@JayLee Když já nemám FB (i když na tole by se asi občas hodil)… a ani touhu si ho zařizovat
považuju ho za něco, co mi na PC nesmí.
Mam rada zoot, mame vydejnu kousek od prace, naobjednam, pri obedove pauze zabehnu vyzkouset, zaplatim jen to, co mi je a co chci a jdu. ![]()
Jinak moc gratuluju ke shozenym kilum a radim vyrazit nejdriv na nakupy do obchodu a vyzkouset-12 kg je dost, muzou ti sedet jiny strihy, nez pred tim, prvni nakup bych udelala fyzicky.