Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, kde chodíte na oblečení v Ostravě. Nové i použité. Sháním kraťásky pro chlapečka a ještě mě nic neoslovilo, tak třeba poradíte =) (Můžou to být i sezóní burzy, pokud v Ově něco takového je)
Na Hlavní třídě v Porubě jsou 2 sekáče, pak je tam obchod s novými věcmi Woko, a mám dojem, že teď budou bazárky v RC Kaštánek a MC Krteček - obě v Porubě, pak je v centru na Kuřím rynku obchod - i když tam spíš asi věci pro menší děti a pak už moc nevím…
Jo vlastně v Sambaby je hodně oblečků, tak tam můžeš mrknout, mají i eshop, ale tam toho nemají tolik, co na prodejně…no a pak takové ty značkové prodejny jako HM, CA atp…
Sambaby je super, nemám totiž ráda růžovou a ve většině obchodů je tak maximálně modrá/růžová, občas červená a to je fakt na palici. Tam se člověk může procházet pořád a vždycky něco krásného objeví
Pak třeba v Lindexu mívají 3 za cenu 2 (a můžeš si vybrat z docela dost věcí), teď ve čtvrtek otevírají novou Karolinu a většina obchodů tam bude mít nějaké slevy, plánuju, že se tam půjdu podívat…
A ještě nedám dopustit na eshop http://www.pixybaby.cz/ ,mají tam krásné věci
Ja chodim do sekace v Hrabuvce ve Spalicku a porad si rikam jaka skoda, ze jsem ho nenasla uz tehdy, kdyz se mi narodila mala, protoze co tam je veci..Vsechno z UK.
Taminka píše:
Ja chodim do sekace v Hrabuvce ve Spalicku a porad si rikam jaka skoda, ze jsem ho nenasla uz tehdy, kdyz se mi narodila mala, protoze co tam je veci..Vsechno z UK.
Taky jsem tam jednou zabloudila, když jsem byla u rodičů a fakt jsem valila oči
Až k nim pojedu příště, jdu tam zase ![]()
Taminka píše:
V tom sekáči jsem byla taky a koupila malému 2 překrásné zimní kombinézky, úplně jako nové. A nádhernou košili! Takže pokud chceš sekáč doporučuju!
Taminka píše:
Jojo, tam taky ráda nakupuju
Pak ještě v Zábřehu v Kotvě jsou dva sekáče a jeden dětský bazárek - to mám blíž a vždycky něco vyberu ![]()
A pak mám ráda Avízo Minibazar v K-triu, bývá teda jen asi 1× měsíčně, ale zrovna tuto sobotu je a chystám se tam. Vždycky odcházím s plnýma taškama, i když zrovna nic nepotřebuju ![]()
MrsDuck píše:Taminka píše:Jojo, tam taky ráda nakupuju
Ja chodim do sekace v Hrabuvce ve Spalicku a porad si rikam jaka skoda, ze jsem ho nenasla uz tehdy, kdyz se mi narodila mala, protoze co tam je veci..Vsechno z UK.Pak ještě v Zábřehu v Kotvě jsou dva sekáče a jeden dětský bazárek - to mám blíž a vždycky něco vyberu
A pak mám ráda Avízo Minibazar v K-triu, bývá teda jen asi 1× měsíčně, ale zrovna tuto sobotu je a chystám se tam. Vždycky odcházím s plnýma taškama, i když zrovna nic nepotřebuju
Tak na avizo bazarek nechodim, ale do toho sekace jo, ale davam si velke pauzy a chodim oklikou, protoze tam vzdy necham spoustu penez i kdyz NIC nepotrebujeme
Pak to doma nemam kam davat ![]()
Holky tak dneska odpoledne tam vyrážím. Je to v tom barevném špalíčku, nebo je špalíček něco jiného =) a dá se tam platit kartou?
Trolíci píše:
Holky tak dneska odpoledne tam vyrážím. Je to v tom barevném špalíčku, nebo je špalíček něco jiného =) a dá se tam platit kartou?
Ano je to v tom barevnem Spalicku v prvnim patre a kartou tam platit nemuzes.
Ahoj holky, mě ten sekáč ve špalíčku zklamal =( vynošené vygajdané věci a pekelně drahé. A to hrabání no děs. Zeptala jsem se prodavačky kde najdu věci na chlapečka 2-3 roky a ukázala mi hromady na pultě, dalo se podívat na první tři věci, poté mě prodavačka ubíjela pohledem a demonstrativně si to urovnávala, tam už nejdu =) nemáte ještě nějaký tip?
@Taminka Ve Špalíčku vážně moc hezké věci na děti…vždycky lituju, že ještě nemám vnouče
.