Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
prosím Vás chtěla bych si na léto koupit plavky.Máte někdo zkušenosti s koupí plavek na www.bonprix.cz?Byly jste s plavkami spokojene?Seděly?Co jejich výdrž?
Ahojky,já jsem si sice nekupovala plavky,ale oblečení.No poprvé a naposled! Nevím třeba je někdo spokojený,ale teda mě to přišlo,že kdybych si nakoupila u větnamců budu to mít o minimálně polovinu levnější a kvalitnější,tak nevím ![]()
Tak s plavkama zkušenost nemám,ale objednávala jsem si šaty.A byl to šílenej kus hadru.Já než si něco koupím,tak radši to chci vidět.
já plavky také neměla,ale oblečení už pár kousků mám. 3 šaty, 2 svetry a spokojená jsem. určitě čti recenze. dost mi pomohly.
Koupila jsem plavky a bohužel to co bylo na obrázku nemělo nic společné s realitou - katastrofa. Nekoupila bych tam už nic.
Já si v Bonprixu objednávám oblečení už několik let a zatím jsem byla vždy spokojená. Naposledy jsem si tam objednávala těhu věci a byly super. ![]()
Z plavkama ale zkušenost nemám. ![]()
Ahojky já si tam před 2 lety objednávala plavky a už teda nikdy více
nejen že vypadali jinak než na obrázku,ale ikdyž jsem si objednávala větší než normálně nosím věci tak mi prostě neseděli vůbec ![]()
Ahoj,kupovala jsem tam plavky 2×,poprve nic moc,ale podruhe super ![]()
Já si někdy objednávám z bonprixu a někdy jsem spokojená, někdy ne
není problém to vrátit když se ti něco nelíbí a oni ti pošlou peníze zpět
a plavky jsem si tam minulý rok objednávala a sedí dobře, ale fakt asi záleží na štěstí, je jasný , že je lepší si oblečení první vyzkoušet …
tak přeji dobrou ruku při výběru ( při nejhorším zaplatíš cca 60 kč při vrácení zboží ) ![]()
ted jsem si vzpoměla,že jsem si vlastně loni plavky koupila v bonprix,ale v nemecku v ¨krámu. jsou super,nosím je stále.
ahoj, ja mam tankini s nasivanyma koralkama, asi uz3 roky paradne drzi, nevysisovana cerna barva … jsou v kombinaci cerno-modre.
Zuzie píše:
Já si někdy objednávám z bonprixu a někdy jsem spokojená, někdy nenení problém to vrátit když se ti něco nelíbí a oni ti pošlou peníze zpět
a plavky jsem si tam minulý rok objednávala a sedí dobře, ale fakt asi záleží na štěstí, je jasný , že je lepší si oblečení první vyzkoušet …
tak přeji dobrou ruku při výběru ( při nejhorším zaplatíš cca 60 kč při vrácení zboží )
Prosím tě a jak je to s poštovným? Když to posíláš zpět, tak to poštovné platíš podruhé?
Bonprix je sázka do loterie. Některé kusy jsou super, jiné kus hadru ![]()
Co se týká oblečení, tak to jsem moc štěstí neměla, bylo to vážně jak od ťongů. Ale plavky co jsem si objednávala, tak spokojenost veliká. Koupila jsem si ty tankiny, velikost seděla. Bohužel mi nevyhovovaly, jak jsem čekala, studily
, tak jsem je poslala dál a paní co si je ode mě koupila, tak si je moc chválila.
Já jsem si tam loni v květnu objednala plavky, když mi ani po měsíci nepřišly, tak jsem tam volala a bylo mi řečeno, že je momentálně nemají a že musím počkat, že jakmile je budou mít, tak mi je zašlou…přišly mi v září, takže jsem je ani nerozbalovala a s tím, že jsem chtěla plavky na léto a ne na zimu jsem je zase vrátila.. ![]()