Bonprix - plavky, zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
19.3.12 12:55

tak já jsem měla plavky z bonprixu už asi 6× a pokaždé byli fajn. teda hlavně jsem se zaměřila na tankiny, problém jsem měla akorát u 2, kdy jedny byli červenobílé a pouštěli barvu takže jsem je musela nejdřív proprat octem a druhé neseděli košíčky ale prodala jsem je kamarádce a snad je spokojená. já si tam budu určitě plavky objednávat dál, fajn cena a plavky fakt pěkné kvalitní, dle mě odpovídali fotce, jednou jsem měla od nich jedny na dovči a mnoho lidí se ptalo odkud je mám že jsou krásné. jinak ale z bonprixu oblečení neberu, to jsou fakt hadry ale plavky fakt fajn, jen vel. bych u typů kde je na výběr vel. košíčků brala větší košíček ale plavky o číslo menší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
19.3.12 14:29
Gina108 píše:
Zuzie píše:
Já si někdy objednávám z bonprixu a někdy jsem spokojená, někdy ne

není problém to vrátit když se ti něco nelíbí a oni ti pošlou peníze zpět

a plavky jsem si tam minulý rok objednávala a sedí dobře, ale fakt asi záleží na štěstí, je jasný , že je lepší si oblečení první vyzkoušet …

tak přeji dobrou ruku při výběru ( při nejhorším zaplatíš cca 60 kč při vrácení zboží ) ;)
Prosím tě a jak je to s poštovným? Když to posíláš zpět, tak to poštovné platíš podruhé?

jo, zase platíš poštovné, když jim to vracíš a cena se řídí podle váhy balíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
5.6.15 20:21

tankiny z bonprixu

Zkusím oživit tuto diskuzi at nezakládám zbytečně novou… Takže dotaz…Nemáte některá tyto plavky? http://www.bonprix.cz/…a-241543039/?…
Většinou nakupuji na tomto serveru podle recenzí, ale kde nic tu nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
5.6.15 20:26
@werca002 píše:
Zkusím oživit tuto diskuzi at nezakládám zbytečně novou… Takže dotaz…Nemáte některá tyto plavky? http://www.bonprix.cz/…a-241543039/?…
Většinou nakupuji na tomto serveru podle recenzí, ale kde nic tu nic :mrgreen:

Ahoj měla sem je jako těhotná abych si nespálila pupek.. :mrgreen: a celkem dobrý. Jou jakou na obrázku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
johanka139
5.6.15 21:09

Já mám z Bonprixu tyhle tankiny
jsou perfektní až na jednu maličkost- ramínka jsou odepínací a neustále se sama odepínala, musela jsem je zapošít.

• Citovat
  • Upravit
639
5.6.15 21:28

@Jarr Jde mě spíš o velikosti jestli sedí, a co prsa, drží trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
5.6.15 21:31

@johanka139 Ty se mi taky moc líbí, taky sem na ně koukala. Jde spíš o to že mám velikost 48 tak jestli sedí velikosti a jestli drží prsa. Když už se teda svlíknu do plavek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.6.15 14:27

Líbí se mi jedny plavky a našla jsem už kupón na slevovekody. com ale bojím se, že budou špatné kvality a ted' nevím jestli si je mám koupit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.6.15 09:59

@johanka139 ahojky,chtěla bych se zeptat…jelikož si chci koupit přesně tyto plavečky, poradila by jsi mi prosím ohledně velikosti? Běžně si kupuji v obchodech velikost 42,ale podle tabulek velikostí Bonprixu bych si měla objednat po přeměření 58 :lol: :lol: připadá mi to už celkem hodně veliké :roll: Vybírala jsi tedy velikost podle jejich tabulek? Moc děkuji za odpověd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.6.15 09:59

@johanka139 ahojky,chtěla bych se zeptat…jelikož si chci koupit přesně tyto plavečky, poradila by jsi mi prosím ohledně velikosti? Běžně si kupuji v obchodech velikost 42,ale podle tabulek velikostí Bonprixu bych si měla objednat po přeměření 58 :lol: :lol: připadá mi to už celkem hodně veliké :roll: Vybírala jsi tedy velikost podle jejich tabulek? Moc děkuji za odpověd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
johanka139
9.6.15 13:46

Já se jejich tabulkami neřídím, objednávám podle svého rozumu, velikost jakou běžně nosívám

• Citovat
  • Upravit
30
9.6.15 13:53

Moc děkuji ;) Přemáčkla jsem se, nemělo být 58 ale 50…i tak se mi to ale zdá dost veliké. No zkusím objednat podle sebe, maximálně je pošlu zpátky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák