Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
tak já jsem měla plavky z bonprixu už asi 6× a pokaždé byli fajn. teda hlavně jsem se zaměřila na tankiny, problém jsem měla akorát u 2, kdy jedny byli červenobílé a pouštěli barvu takže jsem je musela nejdřív proprat octem a druhé neseděli košíčky ale prodala jsem je kamarádce a snad je spokojená. já si tam budu určitě plavky objednávat dál, fajn cena a plavky fakt pěkné kvalitní, dle mě odpovídali fotce, jednou jsem měla od nich jedny na dovči a mnoho lidí se ptalo odkud je mám že jsou krásné. jinak ale z bonprixu oblečení neberu, to jsou fakt hadry ale plavky fakt fajn, jen vel. bych u typů kde je na výběr vel. košíčků brala větší košíček ale plavky o číslo menší
Gina108 píše:Zuzie píše:Prosím tě a jak je to s poštovným? Když to posíláš zpět, tak to poštovné platíš podruhé?
Já si někdy objednávám z bonprixu a někdy jsem spokojená, někdy nenení problém to vrátit když se ti něco nelíbí a oni ti pošlou peníze zpět
a plavky jsem si tam minulý rok objednávala a sedí dobře, ale fakt asi záleží na štěstí, je jasný , že je lepší si oblečení první vyzkoušet …
tak přeji dobrou ruku při výběru ( při nejhorším zaplatíš cca 60 kč při vrácení zboží )
jo, zase platíš poštovné, když jim to vracíš a cena se řídí podle váhy balíku
Zkusím oživit tuto diskuzi at nezakládám zbytečně novou… Takže dotaz…Nemáte některá tyto plavky? http://www.bonprix.cz/…a-241543039/?…
Většinou nakupuji na tomto serveru podle recenzí, ale kde nic tu nic ![]()
@werca002 píše:
Zkusím oživit tuto diskuzi at nezakládám zbytečně novou… Takže dotaz…Nemáte některá tyto plavky? http://www.bonprix.cz/…a-241543039/?…
Většinou nakupuji na tomto serveru podle recenzí, ale kde nic tu nic
Ahoj měla sem je jako těhotná abych si nespálila pupek..
a celkem dobrý. Jou jakou na obrázku..
Já mám z Bonprixu tyhle tankiny
jsou perfektní až na jednu maličkost- ramínka jsou odepínací a neustále se sama odepínala, musela jsem je zapošít.
@Jarr Jde mě spíš o velikosti jestli sedí, a co prsa, drží trochu?
@johanka139 Ty se mi taky moc líbí, taky sem na ně koukala. Jde spíš o to že mám velikost 48 tak jestli sedí velikosti a jestli drží prsa. Když už se teda svlíknu do plavek ![]()
Líbí se mi jedny plavky a našla jsem už kupón na slevovekody. com ale bojím se, že budou špatné kvality a ted' nevím jestli si je mám koupit ![]()
@johanka139 ahojky,chtěla bych se zeptat…jelikož si chci koupit přesně tyto plavečky, poradila by jsi mi prosím ohledně velikosti? Běžně si kupuji v obchodech velikost 42,ale podle tabulek velikostí Bonprixu bych si měla objednat po přeměření 58
připadá mi to už celkem hodně veliké
Vybírala jsi tedy velikost podle jejich tabulek? Moc děkuji za odpověd ![]()
@johanka139 ahojky,chtěla bych se zeptat…jelikož si chci koupit přesně tyto plavečky, poradila by jsi mi prosím ohledně velikosti? Běžně si kupuji v obchodech velikost 42,ale podle tabulek velikostí Bonprixu bych si měla objednat po přeměření 58
připadá mi to už celkem hodně veliké
Vybírala jsi tedy velikost podle jejich tabulek? Moc děkuji za odpověd ![]()
Já se jejich tabulkami neřídím, objednávám podle svého rozumu, velikost jakou běžně nosívám
Moc děkuji
Přemáčkla jsem se, nemělo být 58 ale 50…i tak se mi to ale zdá dost veliké. No zkusím objednat podle sebe, maximálně je pošlu zpátky ![]()