Oblečení pro malé mimčo

519
10.12.18 17:36

Takové, kolik má cm …
Nebo je to pokus o vtip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
10.12.18 17:39

@krukynka podle mne teprve čeká

@MisulkaP měla jsem par kousku 56 a jeli v tom Tak akorát z porodnice domu. Měla jsem velké děti, vědět to před porodem, tak nakoupim vse 62 a jednu soupravu 56 na cestu domu. Holcicky bývají menší, ty by 56 unosily více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.12.18 17:42
@krukynka píše:
Takové, kolik má cm …
Nebo je to pokus o vtip?

Asi myslí nenarozené miminko, ne? Poskoč trošku, jestli si nesedíš na vedení :D

Na novorozence tak 52-56. Ale z toho rychle vyroste. Já kupuju pár 56 a zbytek 62…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.12.18 17:43

@krukynka ne vtip to není. Čekáme naše první . Jen se ptám nemusíte být hned jízlivá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.12.18 17:45

Holky děkuji ano myslím nenarozené, spíš mi jde kolik tak kusů od každé velikosti je to naše první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
10.12.18 17:47

Kup par kousku 56, to budemit tak na 2-3 tydny, trochu vic vel. 62, to bude mit na dalsi asi mesic, trochu vic se muzes rlzsoupnout od vel. 68, to bude mit cca do 4 mesicu veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.12.18 17:47

Já jsem toho celkem dost dostala po skoro švagrové, a myslím, že k Vánocům tam přibyde ještě nějaký kousek vel.max 56. Takže to už kupovat nebudu a max.pár kousků 62. Pak na jaře uvidím, kolik toho budu potřebovat, jak moc velké mimi se nám narodí..Krám máme 5 min autem nebo objednám online přes nějaký dětský web nebo lidl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.12.18 17:48

Záleží jak bude mimčo velké, máš nějaký váhový odhad? Na měla syna malinkého a 52 mu byla skoro velká, mít nakoupeno jenom 56 62 tak sem v háji :D od každé velikosti kup pár kousků, miminko nemá žádnou velkou spotřebu oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.12.18 17:48
@MisulkaP píše:
Holky začala jsem nakupovat oblečení pro naše mimčo, chtěla jsem se zeptat jaké velikosti bych měla koupit jaké čísla děkuji ;)

Jestli se nenarodí předčasně, po porodu mu bude 56 a pak se hodí víc oblečení větších velikostí. Asi co tři měsíce větší velikost. Ale je to individuální. A je třeba rozdíl řetězcové 80 a la Tesco a toho z Lidlu. Ten je větší. Rozhodně se vyplatí na zimu hlavně dlouhý rukáv, pokud nemáte doma trenkovou teplotu. Syn hodně na spaní užil overaly. Praktičtější mi přijdou polodupačky (bez kšand), když se přebaluje. Já měla hodně věcí od kamarádky z druhé ruky a nové jsem měla jen na parádu. Ale i to z druhé ruky vypadalo jako nové. Nové jsem kupovala boty a třeba deku do kočáru nebo peřinky a cíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
10.12.18 17:49

je dobré podívat se na různé seznamy a koupit podle vlastního uvážení. Obecně se z porodnice odjíždí ve věcech vel. 56 a menších. Jeden se seznamů je třeba tady https://www.babyweb.cz/…-pro-miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.12.18 17:54

Holky jsem ve 20 týdnu :D budu rodit na začátku května doufám že nebude předčasné… ;) holky spíš nakupují pepco a Tesco děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
10.12.18 17:57

@MisulkaP mela jsem 56 a tu mela malicko vetsi a to mela 3,65 a 50 cm. Sla teda cisarem a shodila na 3,28. 56 mela celkem dlouho, tipnu mesic a pul neco urcite ;) celkem dlooouho mela 62, 68 pomerne chvili. Neco teda jeste ma, ale dost ma uz 74…jak jakej vyrobce taky ;) z Lidlu treba byla 50/56 velka jeste dlouho :mrgreen: a kusu…nase mala treba neblinkala, takze by stacilo i min…ale zas se sem tam prosrajdila, tak se hodi neco mit…mela jsem asi 10 bodycek, 5 dupacek, 5 polodupacek, 5 overalku…mela sem i bodycka s kratkym, mala byla letni a v tech hicech jsme vyuzily ;) pak nejaky ponozecky, cepicky, kabatky…na zimu potrebujes zas zimni veci…a kdyztak dokoupis… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
10.12.18 18:03

Tak já mám pár oblečku ve vel 50, asi tři overalky,dvoje dupačky a tři košilky nebo body (zavinovací). První dvě děti měly po narození 48 a 50 cm a 56 jim byla moc velká. Ale jsou to věci fakt na pár dní. Vel 56 měli tak první měsíc a něco a pak do 3 měsíců 62. Takže nejvíc jsem měla vel 62. Hlavně overaly,jak na den tak na noc,první týdny jsem to nerozlišovala. První syn se narodil v květnu a když měl měsíc, sháněla jsem overaly s krátkým rukávem a nohavicemi a body s krátkým rukávem,bylo vedro. Maximum věcí jsem měla ze sekáče,a hodně darovaného a půjčeného. Nejradši jsem měla a mám bavlněné overalky, zavinovací body a polodupacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
10.12.18 18:06

Kdyz jsem cekala prvni…vsichni mi radili,at kupuji vetsi velikosti…minimum 56 a spis 62 a vic…no..tak jsem to udelala a pak svlekala panenky,protoze do velikosti 62 se mi ditko dohrabalo az za 4 mesice :-D na druhe uz jsem kupovala vel 50…a spokojenost..obcas i to bylo velke :-D zalezi vazne na diteti..nekomu se narodi prdolka,nekdo si veze z porodnice dlouhana …tezko radit..asi mit od kazdeho trochu a dokoupit se da vzdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
10.12.18 18:10
@Adelka951 píše:
Kup par kousku 56, to budemit tak na 2-3 tydny, trochu vic vel. 62, to bude mit na dalsi asi mesic, trochu vic se muzes rlzsoupnout od vel. 68, to bude mit cca do 4 mesicu veku.

To je přesně to, co všechny prvorodičky dost mate. Kup pár kousků :lol: Co to znamená? Dvě bodýčka, nebo deset bodýček? Teď jsem přesně v té fázi taky, takže vim, jak nepřesný informace vy, zkušený matky, dáváte :D Ale musím říct, že ty to podáváš o fous srozumitelněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí