Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@topazio píše:
Kostkované kalhoty, jakýkoliv střih na mužích se mi nelíbí.
Na punkovy koncert proc ne.
@matkabagristy píše:
podivej se, na jake castce konci 13. trida, 14. jen vyjimecne. Odmeny dostava od zrizovatele. Mozna me muj sef bulikuje, ale rika, ze kolikrat nam pise vyssi, nez dostava sam.
Jestli si reditel neumi napsat odmeny sam pro sebe, tak je to tedy pekny jouda.
@Pavlik Morozov píše:
O odměnách ředitelů rozhodují zřizovatelé, tzn. obce a kraje.
@Zumpa píše:
O odměnách ředitelů rozhodují zřizovatelé, tzn. obce a kraje.
To ano, ale kamosce napisu 15 odmenu, petku si necha a zbytek mne vycashuje kazdou druhou nedeli na zahrade na kaficku. Oboustranna spokojenost.
@Pavlik Morozov píše:
To ano, ale kamosce napisu 15 odmenu, petku si necha a zbytek mne vycashuje kazdou druhou nedeli na zahrade na kaficku. Oboustranna spokojenost.
Ano, tenhle ruský systém někde funguje, nicméně to je pro ředitele poloviční sebevražda a já osobně bych v takovéto kultuře pracovat nechtěl.
@Zumpa píše:
Ano, tenhle ruský systém někde funguje, nicméně to je pro ředitele poloviční sebevražda a já osobně bych v takovéto kultuře pracovat nechtěl.
Takova kultura je bohuzel vsude. Sebevrazedne to vypada, ale vim o lidech co to praktikuji dvacet let, ale porad sedi na stejny zidli.
@Pavlik Morozov píše:to je kultura. Hlavne ze maji kamarady na kraji a umi mala domu
pajo, o reditelich zs nerozhoduji kraje. Ty jsi jako ucitylek neoslnil zrejme ani svym intelektem ![]()
@Pavlik Morozov píše:
pajo, o odmenach pro reditele skolskych zarizeni nerozhoduji reditele. Ty bys asi hodne rad neco ridil, ale chybi ti patricny fistron
@matkabagristy píše:
pajo, o reditelich zs nerozhoduji kraje. Ty jsi jako ucitylek neoslnil zrejme ani svym intelektem
O reditelich rozhodujes ty svym ritolezectvim. Rozhodne ne kvalitou. To kde mas zaujmout zalezi na tom, kdo je zrizovatel. Kamarad, politika a ohebnost.
Je uplne jedno jestli lezes do riti na obci v pripade zakladky nebo na kraji v pripade skoly stredni.
Příspěvek upraven 10.06.21 v 16:32
@Pavlik Morozov píše:
O reditelich rozhodujes ty svym ritolezectvim. Rozhodne ne kvalitou. To kde mas zaujmout zalezi na tom, kdo je zrizovatel. Kamarad, politika a ohebnost.
mej se, mel si ty svoje ptakoviny samomluvou ![]()
@matkabagristy píše:
pajo, o odmenach pro reditele skolskych zarizeni nerozhoduji reditele. Ty bys asi hodne rad neco ridil, ale chybi ti patricny fistron
Ty neumis poslat malou domu jako reditel? Hmmm tak to zustan u mama mele maso protoze to dovede i ukrajinsky zednik. ![]()
@matkabagristy píše:
mej se, mel si ty svoje ptakoviny samomluvou
A ty se nauc poslat malou domu. Zvladaji to i deti.
@Pavlik Morozov píše:
Vsechno je pohodlny, kdyz zvolis spravnou velikost, strih a material. Kecy o tom, ze jsou teplaky pohodlnejsi jsou mimo. Akorat vymluvy, proc byt krupan. A kdyz je v lete horko, tak si prave vemu kosili, aby na me nepralo slunce a pocit vedra byl daleko mensi.
Přesně tak. ![]()
@matkabagristy píše:
pajo, o reditelich zs nerozhoduji kraje. Ty jsi jako ucitylek neoslnil zrejme ani svym intelektem
Tak pokud je kraj zřizovatel nějaké té speciální ZŠ, tak o tom teda rozhoduje.
@AjaF píše:
Tak pokud je kraj zřizovatel nějaké té speciální ZŠ, tak o tom teda rozhoduje.
ok pro tebe: beznych zs