Oblečení pro ředitele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
9.6.21 20:39
@Ladein píše:
No jo no, člověk se učí celý život :PMě by zajímalo proč je to tak nevhodné. Mi se to celkem líbí.

Ponožky v sandálech se taky leckomu líbí… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1101
9.6.21 20:55
@Murka píše:
Taky tomu nerozumím. Ředitel školy, kam chodí holky, chodí podle toho, co má ten den za program. Pokud má nějaké jednání, chodí v saku, košili a kalhotách k tomu vhodných. Pokud ne, tak nosí džíny, pláťáky nebo i krátké kalhoty a tričko. Asi je to i tím, že do školy jezdí běžně na kole :D

Ředitel v kraťasech? To už mi připadá dost. Nedivme se pak, že děti sedí ve třídách někdy v teplákách a do divadel děti chodí v džínech či odrbaném triku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.6.21 20:58
@maja45 píše: Ředitel v kraťasech? To už mi připadá dost. Nedivme se pak, že děti sedí ve třídách někdy v teplákách a do divadel děti chodí v džínech či odrbaném triku…

Nám přišla na vítání občánků zahrát holčička v odrbaných kraťasech a teniskách. Tak to mě odrovnalo…

• Citovat
  • Upravit
Alriga
9.6.21 21:01

Hlavně, že je to „pohodlný“, neee?

• Citovat
  • Upravit
1101
9.6.21 21:01
@Janli píše:
Nám přišla na vítání občánků zahrát holčička v odrbaných kraťasech a teniskách. Tak to mě odrovnalo…
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
9.6.21 21:13

Zazila jsem pomerne dost reditelu. Nekteri strídali teplaky s oblekem, nekteri jen v obleku. Muj soucasny nosi bezne rifle a triko (je budkar), budouci taky rifle a tricka s napisem. Jsem zvedava, jestli na konci srpna prekvapi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24123
9.6.21 21:26

@Ladein nevím, jak by se měl ředitel oblékat při denním fungování ve škole, ale představa, ze si během dne domluvim schůzku s ředitelem a on mi tam bude sedět v kratasech, tak nic moc.

Očekávala bych na teto pozici slušné kalhoty a košili. Je pravda, že při teplotách 30+ by mě košile s krátkým rukavem neurazila, ale krátké kalhoty by mě vadily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15768
9.6.21 22:08
@elen-ka píše:
@Ladein nevím, jak by se měl ředitel oblékat při denním fungování ve škole, ale představa, ze si během dne domluvim schůzku s ředitelem a on mi tam bude sedět v kratasech, tak nic moc.Očekávala bych na teto pozici slušné kalhoty a košili. Je pravda, že při teplotách 30+ by mě košile s krátkým rukavem neurazila, ale krátké kalhoty by mě vadily.

Ano, takhle to vypadá, když se o řediteli rozhodne od stolu během půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.6.21 22:27

Když jsem ještě do školy chodila já, ředitel chodil v obleku, košili a kravatě.
Mívali jsme v průběhu roku různé sportovní akce a na ně teda chodil normálně ve sportovním, to byla snad jediná výjimka. Moc si toho ze základky nepamatuju, ale pana ředitele v obleku si pamatuju moc dobře.

Na gymplu jsme měli ředitelku a ta nosila kostýmky, pouzdrové šaty nebo elegantní sukni a halenku. K tomu lodičky.
Ale je pravda, že u nás se elegantně oblékali i učitelé, nejen ředitelka.

Za mě - kompletní oblek včetně saka a kravaty asi nutnost není, ale nějaká kultura oblékání by se držet měla, takže na běžný den elegantní kalhoty a k tomu košile jsou z mého pohledu ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
10.6.21 06:36
@Ladein píše:
No jo no, člověk se učí celý život :PMě by zajímalo proč je to tak nevhodné. Mi se to celkem líbí.

Sako se nosi k obleku to zaprve. K jeansum a triku se nosi blejzr. Pod blejzr se nenosi triko s limeckem ale treba cerne, bile jednobarevne jednoduche triko lepe jednobarevna kosile. Idealne bila. Jeansy by take mely byt pokud mozno modre, bez otrepu a rovneho strihu. Zadne plisnaky nebo vybelene. Kdyz uz to tedy musi byt monterky. Idelani by byly jine kalhoty podle rocni doby. Idelane bych to videl na nejake bezove kalhoty, modry blejzr s jemnym vzorem, bila kosile doplnena vhodnymi manzetovymi knoflicky, lezerni kapesnik v kapse, kozene boty. Do ruky kozena aktovka stejne barvy jako boty a muze vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
10.6.21 06:39
@Pavlik Morozov píše:
Sako se nosi k obleku to zaprve. K jeansum a triku se nosi blejzr. Pod blejzr se nenosi triko s limeckem ale treba cerne, bile jednobarevne jednoduche triko lepe jednobarevna kosile. Idealne bila. Jeansy by take mely byt pokud mozno modre, bez otrepu a rovneho strihu. Zadne plisnaky nebo vybelene. Kdyz uz to tedy musi byt monterky. Idelani by byly jine kalhoty podle rocni doby. Idelane bych to videl na nejake bezove kalhoty, modry blejzr s jemnym vzorem, bila kosile doplnena vhodnymi manzetovymi knoflicky, lezerni kapesnik v kapse, kozene boty. Do ruky kozena aktovka stejne barvy jako boty a muze vyrazit.

Pavko, ty jsi muž mnoha tváří. Tvoje příspěvky na téma elegance mi velice imponují. Ráda bych viděla tvoje outfity. Jseš - li i praktik, pak musí být šarmantní! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6827
10.6.21 06:56
@Alriga píše:
Pavko, ty jsi muž mnoha tváří. Tvoje příspěvky na téma elegance mi velice imponují. Ráda bych viděla tvoje outfity. Jseš - li i praktik, pak musí být šarmantní! :mavam:

Jsem rad ze to nekdo vidi stejne. Alespon po sobe jen nestekame. Treba od reditele skoly bych neco takoveho ocekaval. Jak nekdo uvadel, ze treba uci telocvik, tak se muze prevleknout. Kancl ma vetsinou dost velky.

Byl bych rad, kdyby se navzdy zakopaly nekam kapsace, monterky ke vsemu a polo trika. Pro zacatek bych byl spokojeny

Jeste by to mohl doplnit vhodnou vuni podle rocni doby, ale nemuzeme chtit vsechno pro zacatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
10.6.21 07:04
@matkabagristy píše:
Zazila jsem pomerne dost reditelu. Nekteri strídali teplaky s oblekem, nekteri jen v obleku. Muj soucasny nosi bezne rifle a triko (je budkar), budouci taky rifle a tricka s napisem. Jsem zvedava, jestli na konci srpna prekvapi :lol:
:roll: to je kultura. Hlavne ze maji kamarady na kraji a umi mala domu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.6.21 07:07

Kostkované kalhoty, jakýkoliv střih na mužích se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
10.6.21 07:08
@Alriga píše:
Hlavně, že je to „pohodlný“, neee?

Vsechno je pohodlny, kdyz zvolis spravnou velikost, strih a material. Kecy o tom, ze jsou teplaky pohodlnejsi jsou mimo. Akorat vymluvy, proc byt krupan. A kdyz je v lete horko, tak si prave vemu kosili, aby na me nepralo slunce a pocit vedra byl daleko mensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková