Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@zrcadlo píše:Ředitel základky bere cca 70+ hrubého. Ten by si něco slušného a dražšího koupit mohl, nebo?
Mně přijde dávat za tričko s límečkem skoro 3tis. jako úplný úlet.
Ale jak psala @nozu, Celio můžu doporučit. Manžel má odtamtud několik svetrů, ale takových těch tenkých 100% bavlněných, které se nosí na tělo místo trička, mají takovou tkanou strukturu a k džínám vypadají skvěle. A co je důležité, proháním je (jeden už 3 roky) sušičkou, a vždycky je vytáhnu v naprosto správném tvaru, nezmačkané, jen poskládám. Stály nějakých 700,– bez slevy a vypadají pořád super. Manžel už hlásil, že by si měl přikoupit, než to přestanou vyrábět.
@Zumpa píše: Ředitel základky bere cca 70+ hrubého. Ten by si něco slušného a dražšího koupit mohl, nebo?
Na ktere zakladce? Poslu tam manzela…
@Zumpa píše: Ředitel základky bere cca 70+ hrubého. Ten by si něco slušného a dražšího koupit mohl, nebo?
Preci staci polo a kapsace! Jen kdyby ucitel prisel v sortkach.
@luci.no píše:
Tak zase nebudeme delat, ze bere tricet. To zase ne jako.
@luci.no píše:
To je opravdu plat řídi na nějaké škole střední velikosti ve 13pt s nějakým osobním příplatkem. Pokud dělá na malinké škole a zřizovatel je lakomý, může to být i pár tisíc méně…
@Pavlik Morozov píše:
Tak zase nebudeme delat, ze bere tricet. To zase ne jako.
Ne? A co rika platova tabulka? Odmeny a osobni nejsou samozrejmosti.
@luci.no píše:
Tricet bere ucitel. Tak nema smysl delat vedouci pozici za stejne penize. Ale oba vime, ze castka je jina.
@luci.no píše:
Ano, ředitel musí mít nějakou praxi, takže nemá stupeň ze dna tabulky, třídu má podle vzdělání a platu podřízených, tzn. minimálně by měl mít 12. Pak pobírá příplatek za vedení, který je lehce variabilní. Pak, pokud má nějaké další vzdělání, tak příplatek za specializaci. A pak onu variabilní složku, tzn. osobní příplatek, který se lepí podle xichtu a análnímu alpinismu politické garnituře. Takže pokud tvého manžela odrbává zřizovatel, tak by měl změnit přístup, jinak se může stát, že po šesti letech už ředitelem nebude a půjde už takhle s malým platem ještě níže ![]()
@Koty píše:
Problém?
Gant je za me nevkusny. Polo triko Gant, LR apod nosi kolotocari a vekslaci. Ve mne to evokuje burana.
@Pavlik Morozov píše:
Gant je za me nevkusny. Polo triko Gant, LR apod nosi kolotocari a vekslaci. Ve mne to evokuje burana.
Tak ti převelice děkuji za rozšíření obzorů ![]()
@Koty píše:
Tak ti převelice děkuji za rozšíření obzorů
Neni to nic proti tobe, jen to ve mne vyvolava tenhle pocit. Stejne tak jako tricko Calvin Klein nosi metrosexuoalove a teplousi ![]()
podivej se, na jake castce konci 13. trida, 14. jen vyjimecne. Odmeny dostava od zrizovatele. Mozna me muj sef bulikuje, ale rika, ze kolikrat nam pise vyssi, nez dostava sam.
@matkabagristy píše:
podivej se, na jake castce konci 13. trida, 14. jen vyjimecne. Odmeny dostava od zrizovatele. Mozna me muj sef bulikuje, ale rika, ze kolikrat nam pise vyssi, nez dostava sam.
Nebulikuje, v součtu to vyjde tak nějak stejně.
@Pavlik Morozov píše:
Lezerni? Polo triko a na to sako je lezerni? To je buransky. At zapomene na triko s limeckem a veme si kosili. Jeste pres balon.
No jo no, člověk se učí celý život ![]()
Mě by zajímalo proč je to tak nevhodné. Mi se to celkem líbí.