Oblečení pro ředitele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7501
10.6.21 17:55
@matkabagristy píše:
ok pro tebe: beznych zs

Já to vím, nemusíš mě upozorňovat :kytka:
To jen, aby se zase úplně nezevšeobecňovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18087
10.6.21 18:10

@Pavlik Morozov
Tak co se týče tvého vkusu na oblečení, tak teda zírám, ty se nezdáš. To teda :palec:.

Co se týče tvojí malé domů ve formě pravidelných odměn pro ředitele (sám sobě) přefiltrovaných přes účet kamarádky, tak jsi dost mimo.
Do něčeho takového by šel fakt jen hňup. Jednak to všecko jde přes mzdovku, která asi není úplně blbá, jednak tě má pak ta „kamarádka“ dost v hrsti a ty jí musíš jít na ruku, aby tě nepráskla a jednak i tu horu kontrol, co do těch škol chodí, by asi mohlo zajímat, proč má jeden zaměstnanec za rok nahrabané na odměnách třeba o sto kolíků víc než ostatní.
Projít může všecko, ale až by to jednoho krásného dne prasklo, tak bych nechtěla být v kůži toho hamižného zlatokopa, co si takto prasácky hrabe roky do svého strožochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
10.6.21 22:40
@bigl píše:
@Pavlik Morozov
Tak co se týče tvého vkusu na oblečení, tak teda zírám, ty se nezdáš. To teda :palec:.Co se týče tvojí malé domů ve formě pravidelných odměn pro ředitele (sám sobě) přefiltrovaných přes účet kamarádky, tak jsi dost mimo.
Do něčeho takového by šel fakt jen hňup. Jednak to všecko jde přes mzdovku, která asi není úplně blbá, jednak tě má pak ta „kamarádka“ dost v hrsti a ty jí musíš jít na ruku, aby tě nepráskla a jednak i tu horu kontrol, co do těch škol chodí, by asi mohlo zajímat, proč má jeden zaměstnanec za rok nahrabané na odměnách třeba o sto kolíků víc než ostatní.
Projít může všecko, ale až by to jednoho krásného dne prasklo, tak bych nechtěla být v kůži toho hamižného zlatokopa, co si takto prasácky hrabe roky do svého strožochu.

Vis jak, jestli mas sest let do duchodu, tak ti to je jedno. Podojis to a prinejhorsim muzes odstoupit vzdy. Myslis ze si nezduvodnis pro nekoho vetsi osobni? Ja myslim, ze uplne v klidu. Vykazes to nejakym projektem :nevim: Kdyby jsi se nepohodl se zrizovatelem, tak po tobe pujde, jinak to moc horke nebude. Pak se da udelat mala domu pres ruzne opravy, nakupy vybaveni atd. Kdyz chces, tak to jde, ne ze ne. Za me dobrej flek. Nebudeme si nalhavat, ze jsou reditele skol cisti jak lilie. Co jsem mel tu cest, tak to byl zatim samej parchant na prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18087
11.6.21 09:23
@Pavlik Morozov píše:
Vis jak, jestli mas sest let do duchodu, tak ti to je jedno. Podojis to a prinejhorsim muzes odstoupit vzdy. Myslis ze si nezduvodnis pro nekoho vetsi osobni? Ja myslim, ze uplne v klidu. Vykazes to nejakym projektem :nevim: Kdyby jsi se nepohodl se zrizovatelem, tak po tobe pujde, jinak to moc horke nebude. Pak se da udelat mala domu pres ruzne opravy, nakupy vybaveni atd. Kdyz chces, tak to jde, ne ze ne. Za me dobrej flek. Nebudeme si nalhavat, ze jsou reditele skol cisti jak lilie. Co jsem mel tu cest, tak to byl zatim samej parchant na prachy.

Tak osobní, nebo odměnu?
Jako že říďa dá někomu desítku osobní a ten někdo mu každý měsíc přišupajdí do ředitelny s pětkou v obálce, jako malá dom?
A to by někomu stálo za to, se takto ponižovat?
Připadá mi, že takto si zahrávat a vlastně se tím ponižovat před podřízeným může jen ubožák, jedno jestli ředitel školy nebo jiné státní instituce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
11.6.21 09:31
@bigl píše:
Tak osobní, nebo odměnu?
Jako že říďa dá někomu desítku osobní a ten někdo mu každý měsíc přišupajdí do ředitelny s pětkou v obálce, jako malá dom?
A to by někomu stálo za to, se takto ponižovat?
Připadá mi, že takto si zahrávat a vlastně se tím ponižovat před podřízeným může jen ubožák, jedno jestli ředitel školy nebo jiné státní instituce.

Kdyz je to treba sestrenice nebo manzelka, tak je to asi jedno. Ne jednou jsem videl model, ze starej byl reditel a manzelka zastupkyne :lol:

Tady vubec o ponizeni nejde, ale jde primarne o prachy. Nebudes to delat s nekym neznamym ale kdyz jste kamaradicci co kujete pikle uz dlouhe roky :nevim:

Minuly rok jsem delal zakazku na jedne zs a pan reditel si rovnou rekl o prachy do kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
11.6.21 09:31
@Pavlik Morozov píše:
Ředitelé před branou důchodu to většinou řeší jinak - chodí do práce jen pro kafe a výplatu, to jim už v jejich životní fázi bohatě stačí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
11.6.21 09:34
@Pavlik Morozov píše:
Minuly rok jsem delal zakazku na jedne zs a pan reditel si rovnou rekl o prachy do kapsy.

To se mi u IT zakázky také stalo, ale já jsem nakonec nabídku nepodal. Nebudu dělat charitu a ještě z toho dávat do kapsy zdaněnou provizi. Pak to na školách v oblasti IT nemá vypadat jako v době kamenné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
11.6.21 09:40
@Zumpa píše: Ředitelé před branou důchodu to většinou řeší jinak - chodí do práce jen pro kafe a výplatu, to jim už v jejich životní fázi bohatě stačí.

Nekdo je chamtivy. Nekdo i v devadesati sysli prachy. Jen rikam osobni zkusenost s rediteli. Treba jsem potkaval jen spstne kusy a zbytek jsou poctivci od kosti, kteri na sve zidli sedi kvuli svym schopnostem :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková