Oblečení puberťáka do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
3.9.21 22:05
@Kelsey píše:
Je to generace, která si neváží nikoho a ničeho.Příspěvek upraven 03.09.21 v 21:08

Už tisíce let zní tahle hláška. :lol: :lol: :lol: :lol:
Utěšit tě může jen to, že za dvacet let oni budou úplně stejně drbat ty mladé, že si ničeho neváží a takoví oni nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
3.9.21 22:06
@Bábrdl píše:
Tak neslušného nezaměstnaného z dcery vychovat nechci :lol:

Můj syn razí názor, že z těch poslušnejch vyrostou zaměstnanci… asi chce být Ředitel Zeměkoule.. tak je to můj syn že :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.9.21 22:07
@Královna Kosmíru píše:
Muj syn ma na roušce napis fuck off corona

To je náhodou docela roztomilý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.9.21 22:07
@Královna Kosmíru píše:
Můj syn razí názor, že z těch poslušnejch vyrostou zaměstnanci… asi chce být Ředitel Zeměkoule.. tak je to můj syn že :dance:

Nebo nezaměstnaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.9.21 22:08

@Ja-rekk Lucenka si myslí, že nevhodné oblečení nosí jen děti ze sociálně vyloučených lokalit. A rodiče těchto dětí moc rozumu nepobrali. Tak jako to prezentovala v diskuzi vedle - diskuze Uniformy ve školách.
Kdyby viděla jak chodí oblékané i některé děti na gymplu, tak by koukaka. Většina těch dětí pochází z rodin VŠ vzdělaných rodičů. Žádní sociálové z vyloučených lokalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
3.9.21 22:09
@Bábrdl píše:
Nebo nezaměstnaný :lol:

No taky může být coby ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
3.9.21 22:11
@topazio píše:
@Ja-rekk Lucenka si myslí, že nevhodné oblečení nosí jen děti ze sociálně vyloučených lokalit. A rodiče těchto dětí moc rozumu nepobrali. Tak jako to prezentovala v diskuzi vedle - diskuze Uniformy ve školách.
Kdyby viděla jak chodí oblékané i některé děti na gymplu, tak by koukaka. Většina těch dětí pochází z rodin VŠ vzdělaných rodičů. Žádní sociálové z vyloučených lokalit.

Některé mladé dámy jsou skoro i nahé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40422
3.9.21 22:14
@Kelsey píše:
Tady chybí pouze podpora od rodičů, že jejich dítě má hlasitě poslat učitele do pr.ele. Když to podporují rodiče, ještě si to háji na oblečení. Vždyť je to úplně samé.
Je jedno, jestli to vyjadřuje tiše na triku nebo to křičí hlasitě. Už se nedivím, že máme generaci takových nevychovanců. Je to generace, která si neváží nikoho a ničeho.Příspěvek upraven 03.09.21 v 21:08

Pedagoga by měl dělat ten, kdo je nad věcí a má dost sebevědomí na to, aby ho nějaké „sprosté“ tričko nerozhodilo.

Utáplý učitel, který si není schopný získat respekt a autoritu, si samozřejmě tričko bude vztahovat na sebe.
A bude mlet fráze o tom, jak je současná generace horší než minulá a že to za jeho mladých let nebývalo, bla bla bla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
3.9.21 22:35
@free333 píše:
Pedagoga by měl dělat ten, kdo je nad věcí a má dost sebevědomí na to, aby ho nějaké „sprosté“ tričko nerozhodilo.Utáplý učitel, který si není schopný získat respekt a autoritu, si samozřejmě tričko bude vztahovat na sebe.
A bude mlet fráze o tom, jak je současná generace horší než minulá a že to za jeho mladých let nebývalo, bla bla bla… ;)

Pod to se podepíšu a souhlasím s každým slovem :palec:. Nejhorší (nejen učitelé) jsou vždy tací, kteří pomlouvají současnou mládež. Vždy to znamená, že má dotyčný problém sám se sebou a je úplně jedno o jakou dobu se jedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
4.9.21 05:29

Tak kdy jindy nosit takovéhle věci než v pubertě. Já se kolikrát nad nějakým tričkem dost pobavím, ale už jsem stará škatule a do práce si ho nevezmu. Já myslím, že je to vše o domluvě, že i nejzabednenejsi puboš pochopí, že je sice dobrý trošku podrazdit sousedy a učitele, ale když jde do divadla, tak je třeba se oblict jako člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
4.9.21 09:24
@Bábrdl píše:
Už tisíce let zní tahle hláška. :lol: :lol: :lol: :lol:
Utěšit tě může jen to, že za dvacet let oni budou úplně stejně drbat ty mladé, že si ničeho neváží a takoví oni nebyli.

mne to rijde spis opačne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.9.21 09:55
@Venetia píše:
mne to rijde spis opačne

Že tahle generace je pěší než tvoje?
No, to by byla novinka. Mně přijde úplně stejná jako ta moje i kterákoliv jiná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
4.9.21 11:15
@Bábrdl píše: Že tahle generace je pěší než tvoje?
No, to by byla novinka. Mně přijde úplně stejná jako ta moje i kterákoliv jiná :mrgreen:

mne rijde uvedomelejsi, vaznejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
4.9.21 13:11
@Ja-rekk píše:
Učím na druhém stupni a už jsem viděl kde co. Vůbec mi to nevadí, naopak. Mám rád tu pubertální rebélii, vždy si vzpomenu na sebe a v duchu vzpomínám. Já měl pubertu, co se oblékání týká zcela opačnou, já bych si na sebe nic takového v tomto věku nevzal a to ani tepláky. Měl jsem nejradši klasické jeany a černou nebo šedou mikinu, tričko bez nápisu a největší odvaz byla zelená nebo modrá barva. Tak možná proto těm odvážným tak fandím. Co by moje máma dala za to, kdybych si vzal triko s nápisem fuck off, hlavně, že bych neřešil, co na to řeknou ostatní. Naštěstí jsem z toho vyrostl a úplně stejně z toho vyroste i naprostá většina rebelů. Někteří moji sourozenci měli odvahu obrovskou a vůbec se s tím nemazali. Nejvíce asi jedna ze sester, která je dnes dětská psychiatrička. Ne jednou ve své praxi ukazovala vyděšeným rodičům svých pacientů fotky ze sedmé, osmé třídy, kde vypadala, jak kdyby se chystala dělat nejstarší řemeslo. A to nejen to. Její sádru na zlomené ruce zdobil pěkný kosočtverec a mnoho dalších šíleností. Máma s tátou to brali sportovně a vyplatilo se. Také z toho vyrostla. Myslím, že někteří z vás z toho dělají zbytečné drama. Je to jen hovězí věk a každý toto období prožívá jinak. A je to zcela v pořádku, opravdu to o ničem jiném nevypovídá. A teda za sebe mohou říct, že nerozumím tomu, jak si někdo vulgární texty, obrázky apod může brát osobně nebo dokonce podle toho hodnotit samotné dítě nebo dokonce rodiče. Momentálně mám ve třídě slečnu (9.třída), od šesté třídy chodí jak hastroš, propíchlé má co jde, hlavu má jak duhu, ale pod tímto obalem se skrývá velice šikovná, chytrá, zodpovědná a rozumná holka, která pochází z velmi dobrých poměrů. Jen je to děvče extravagantní a já nevidím důvod, proč by si to nemohla užít, má ještě pár let čas. Takto vnímám i děvčata oblečena ve stylu ala lehká děva, též si rozhodně nemyslím, že z nich budou promiskuitní holky, jen puberťačky provokují a revolují. Samy se tomu za pár let zasmějí a řeknou si jakou měly šlehu.

To se tak krásně čte, také jsem měl štěstí na takové učitele. Byli super, na nic si nehrali, měli pochopení a byli normální. Takoví nejvíc nejen naučili, ale měli i respekt, páč si ho zasloužili. Kdo by respektoval nějakou zamindrákovanou učitelku, (učitele), kterou rozhodí fakáč na triku, no nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.9.21 20:37

@Nora4 tak na jednu stranu souhlasím, třeba takové trička s náípisy co jis uvedla, taky bych nebyla spokojená na druhous tranu mi to přijde trochu přehnané si myslet, že když si třeba 13 kluk dá tričko s takovým nápisem, že zrovna myslí na učitele :mrgreen: Myslím, že spíš chce být za nějakého machra mezi kluky, ono většihou je to normální v tomto věku a myslím, že na učitele opravdu v té chvíli nemyslí, jakože si dá tričko vejde do třídy a vyjadřuej něco k učiteli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí