Oblíbená hračka pro mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
20.1.11 15:22

ja myslim ze jakoukoliv vec jim das do postylky tu si oblibi :nevim: u prvni jsem si rikala ze na ni vyzraju ze ji tam nedam nic takoveho a taha sebou vsude perinu! :roll: u druhe jsem ji tam dala takoveho oskliveho kocoura nebo co to je a toho porad taha. takze radim vyber neco pekneho. :-D vidim v oblibe casto takovy ten hadrik s uzliky na konci a hlavou ovecky treba.

brouczek to je trefne! u nas vedou noviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.1.11 17:11

U nás vede špendlík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
21.1.11 11:02
MarkyM píše:
U nás vede špendlík :-D
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
22.1.11 23:21

Kačenka si někdy v raném miminkovství ( jakmile začala uchopovat předměty) všimla u nás v posteli plyšové krysy ( z Ikey)a začla si s ní muchlovat a přitiskávala si jí na oblyčej a tak jsme jí vyprali a dali Kačence k dispozici. Při usínání jí objímala a když jí vypadl dudlík, tak cumlala její ocásek. Kryska je fajn, je měkkoučká a krásně se jí držela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
23.1.11 19:53

Moje holky měly -ta menší má pořád- na různých plyš. a látkových hračkách nejraději ty štítky :mrgreen: To je šííííííleně zajímavá věc :mrgreen: Vydrží je ocumlávat dlouhé minuty… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.1.11 16:06
radusa píše:
Moje holky měly -ta menší má pořád- na různých plyš. a látkových hračkách nejraději ty štítky :mrgreen: To je šííííííleně zajímavá věc :mrgreen: Vydrží je ocumlávat dlouhé minuty… :lol:

Tak to by mě nenapadlo, já je většinou hned ustřihnu :)

• Citovat
  • Upravit
1127
20.1.12 21:22

ahojky, naše malá, 3měsíce tak nejvíc chytá plastový špendlík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
20.1.12 21:32

U nás taky dlouho frčely hlavně cedule na plyšových hračkách, nejvíc miloval plyšový míč, který jí měl asi 25 cm dlouhou, tu časem téměř rozslintal na cucky. A hrajícímu Čmeldovi totálně rozžužlal křídla, tak jsem je pak ustřihla, naštěstí časem objevil jeho další přednosti :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
20.1.12 21:46

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.1.12 22:16

cedulky nesnáším, ale kvůli dceři jsem je tam musela nechávat. Ty vícedílný byly nejlepší, dalo se jima krásně listovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.1.12 19:24

U nás asi od 3 měsíců vedl spinací špendík za pár korun ale na usínání a muchlání vede plena.. Bez ní nemůžem nikam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí