Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ja myslim ze jakoukoliv vec jim das do postylky tu si oblibi
u prvni jsem si rikala ze na ni vyzraju ze ji tam nedam nic takoveho a taha sebou vsude perinu!
u druhe jsem ji tam dala takoveho oskliveho kocoura nebo co to je a toho porad taha. takze radim vyber neco pekneho.
vidim v oblibe casto takovy ten hadrik s uzliky na konci a hlavou ovecky treba.
brouczek to je trefne! u nas vedou noviny.
Kačenka si někdy v raném miminkovství ( jakmile začala uchopovat předměty) všimla u nás v posteli plyšové krysy ( z Ikey)a začla si s ní muchlovat a přitiskávala si jí na oblyčej a tak jsme jí vyprali a dali Kačence k dispozici. Při usínání jí objímala a když jí vypadl dudlík, tak cumlala její ocásek. Kryska je fajn, je měkkoučká a krásně se jí držela.
Moje holky měly -ta menší má pořád- na různých plyš. a látkových hračkách nejraději ty štítky
To je šííííííleně zajímavá věc
Vydrží je ocumlávat dlouhé minuty… ![]()
radusa píše:
Moje holky měly -ta menší má pořád- na různých plyš. a látkových hračkách nejraději ty štítkyTo je šííííííleně zajímavá věc
Vydrží je ocumlávat dlouhé minuty…
Tak to by mě nenapadlo, já je většinou hned ustřihnu ![]()
ahojky, naše malá, 3měsíce tak nejvíc chytá plastový špendlík ![]()
U nás taky dlouho frčely hlavně cedule na plyšových hračkách, nejvíc miloval plyšový míč, který jí měl asi 25 cm dlouhou, tu časem téměř rozslintal na cucky. A hrajícímu Čmeldovi totálně rozžužlal křídla, tak jsem je pak ustřihla, naštěstí časem objevil jeho další přednosti
.
cedulky nesnáším, ale kvůli dceři jsem je tam musela nechávat. Ty vícedílný byly nejlepší, dalo se jima krásně listovat ![]()
U nás asi od 3 měsíců vedl spinací špendík za pár korun ale na usínání a muchlání vede plena.. Bez ní nemůžem nikam…