Obložené talíře - poptávka

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
14.12.22 22:24

Obložené talíře - poptávka

Zdravím,

Bude silvestr, a tak mě napadlo, že existuje někdo, kdo bude mít zájem o obložené talíře. Jen nevím jak začít a kolik by takový talíř mohl stát, respektuje kolik byste za něj dali Vy?

A tak se ptám… za kolik byste koupili takový talíř viz. foto?. :dance:

Moc děkuji za všechny odpovědi, pomůže mi to. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106
14.12.22 22:29

Tak asi záleží na použitých surovinách…zda je koupíte sama či zda si je dodá objednavatel+práce k tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
14.12.22 22:32

Nejsem cílovka, ale smysl takové ankety úplně nechápu, pokud neznám složení. Na fotkách máš i velmi rozdílné váhové kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
14.12.22 22:34

Tak pokud tam budou suroviny tak za 500 Kc, dala bych za to tak 300 Kc. Tak nejak mame odpovidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
14.12.22 22:35
@Klemca píše:
Tak asi záleží na použitých surovinách…zda je koupíte sama či zda si je dodá objednavatel+práce k tomu…

Kdybych něco takového měla připravovat já, tak jedině s tím, že si suroviny nakoupím sama, klidně dle přání a množství klienta, ale nikoli, že mi klient donese na cucky nakrajene trebas uzeniny nebo ne právě čerstvé a pak budu mít nakonec černého Petra já, když mi donese klient chodí, co už mel několik dnů v lednici předtím a další d4n to začne zavánět.

Příspěvek upraven 14.12.22 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.12.22 22:35
@Klemca píše:

Určitě bych je kupovala sama a rozhodně bych nesahala po nejlevnějším salámu. :pankac: Napadly mě i chlebíčky, ale to už dělá hafo lidí. Takové talíře tu nikdo moc nedělá, a proto mě napadlo, že bych mohla začít. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8633
14.12.22 22:37

Nějak nechápu, proč tu zakladatelka prezentuje cizí práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
14.12.22 22:38

Tam bude trochu problém v tom, že je přidanou hodnotou jen čas, ne skill (jako třeba u cukroví) - tohle zvládne naaranžovat v podstatě každý. A myslím, že tady asi většina lidí upřednostní vlastní práci nebo práci někde v profi podmínkách. Ale možná se pletu, Silvestr jde trochu mimo mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.12.22 22:38
@Amalthea píše:
Nějak nechápu, proč tu zakladatelka prezentuje cizí práci :lol:

Taky to neprezentuju jako svojí, ale jako příklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8633
14.12.22 22:40
@Vanillaa píše:
Taky to neprezentuju jako svojí, ale jako příklad.

oki, tak začni tím, že si zřídíš živnostenský list, ale obávám se, že tohle moc na dračku nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
14.12.22 22:40

No, taky nejsem cílovka, to asi spíš třeba někam do firem na večírky nebo tak (a to už je skoro pozdě, bych řekla), vypadá to na pohled hezky - ale fakt by někdo dal takhle vedle sebe naplácnuté třeba jahody k salámu, maliny nebo borůvky k hermelínu… ještě v krabici s olivama - vždyť to musí od sebe navzájem hrozně načuchnout, nehledě na to, že je to v krabicích evidentně připravené na transport někam.
Jinak mi to přijde jako celkem standardní věc, co dělají cateringovky, no (akorát že ty většinou na tác a když to vozí, tak to přetahnou potravnářskou fólií).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
14.12.22 22:41
@Vanillaa píše:
Určitě bych je kupovala sama a rozhodně bych nesahala po nejlevnějším salámu. :pankac: Napadly mě i chlebíčky, ale to už dělá hafo lidí. Takové talíře tu nikdo moc nedělá, a proto mě napadlo, že bych mohla začít. :D

Pokud bys to měla dělat za víc než vylej nalej, tak to bude docela darda a v dnešní době, zvlast když na to lidi u vas nejdou zvykli, no nevím.

Zkusila bych tuhle službu nabídnout i firmám, u nás trebas obložené mísy dělá I jedno řeznictví na objednávku, tak se trebas domluvit i takhle v krámku na spolupraci ;)

Příspěvek upraven 14.12.22 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
14.12.22 22:43

Souhlasím, že tohle je spíš věc do firem. Jenže tam je pravděpodobnější, že budou chtít doklad a nevím, jestli se s tím tady úplně počítá…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
14.12.22 22:45

Odhaduji za tu největší podlouhlou misu tak tisícovku?

Strefila jsem se nebo jsem mimo jak bata s drevakana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.12.22 22:47

Chápu, díky za odpovědi. Rozumím, že není jednoduché poznat z obrázku kolik by mohla být cena, ale nevěděla jsem jak to jinak podat. :lol: Zamyslíme se nad tím a uvidí se. Do Silvestra času dost. 8) Možná to bude jen pro pár přátel a tím to bude končit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí