Obměna šatníku pro manžela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
86
24.9.12 21:31

Obměna šatníku pro manžela

Ahoj! Potřebovala bych radu. Chci manželovi trošku obměnit šatník, ale šíleně nesnáší nakupování. Jedná se hlavně o pracovní společenské oblečení - kalhoty, košile, oblek, saka… Kde nakupujete? Ideálně by se mi líbil internetový obchod se zázemím kamenného, zjistili bychom velikost a pak třeba mohli i postupně něco objednávat přes internet jen v jiné barvě. Díky i za jiné tipy nebo rady, jak to řešíte vy. Pěkný večer! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
24.9.12 21:36

Me se hodne libi znacka lindeberg. Koukni na net, objednavam tam veci manzelovi, jinak chodime do blazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
24.9.12 22:22

U nás to máme uplně stejný. Já ho donutím jít do obchodu jednou za rok. Pak utratí ranec, ale zase je na rok pokoj. Nakupuje hlavně v tommy hilfiger. Je to sice naprosto předražená značka, ale vychytáváme když mají slevy nebo nakupujeme v outletu. Ale bez zkoušení zrovna tomu mýmu - neexistuje :? ale jinak kupuju veškerý oblečení sobě i dětem přes net, ale jemu - never ever :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.9.12 00:13

Holky, můj muž si nechce nic novýho koupit, dokud to staré se na něm nerozpadne :-( Co na tohle poradit? Dneska jsem mu říkala, že si musí už nutně koupit novou zimní bundu, ta stará mu už vůbec nesluší, má v ní bříško a on mi na to řek, že jinou nosit nebude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
25.9.12 14:38
@Kamka33 píše:
Holky, můj muž si nechce nic novýho koupit, dokud to staré se na něm nerozpadne :-( Co na tohle poradit? Dneska jsem mu říkala, že si musí už nutně koupit novou zimní bundu, ta stará mu už vůbec nesluší, má v ní bříško a on mi na to řek, že jinou nosit nebude :cert:

No, když jinou nosit nebude, tak mu ji jako správná hospodyňka přece před sezónou vyper… a kde se v pračce vzaly ty černé kalhoty, které ji obravily netušíš… a jak se mohla v sušičce srazit taky nevíš, nikdy se ti to nestalo… :mrgreen: Dělám to tak pořád. A taky nenápadně vyřazuju stará trika, pěkně po jednom ať si nevšimne.
Když to nejde po dobrým, tak to půjde po zlým.

• Citovat
  • Upravit
6956
25.9.12 16:05

@Markytka01 no ale ten tommy uz je moc lezerni, ani chtela obleky, kosile atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
26.9.12 01:20

@Chocolate no to mi nadává furt, že mu ty trika zcvrkávám, ale mu jen roste pupek :mrgreen:
Tu bundu mu obarvit asi nezvládnu, je tmavá.. Leda ji vyprat na 90, aby byla na vyhození :potlesk: Ale to se se mnou nebude bavit tak měsíc :think: Spíš snad dospějě k tomu, že už ji nezapne, kéž by :-) Taky bude potřebovat zimní kalhoty, co nosil černé manšestráky, tak už vypadal, jak vyrostlej študent.. :cert: A černá už to taky není co bejvala..
Zajímavé, že mně nové kozačky schválil :lol: Tak už se moc těším, že v zimě budu hezky v teploučku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
26.9.12 05:37

@Kamka33 no, já jsem to dotáhla k dokonalosti, že to kolikrát i obrečím, že jsem mu to fakt nechtěla zničit… nakonec mě místo naštvání utěšuje :mrgreen:
Ale s tím mým to není tak hrozné, kolikrát sám řekne, že si chce něco koupit. Jenže třeba staré trika nevyřazuje, ale dává si je do komínku s novýma a pak si obleče na co mu ruka padne… na doma nové a do města 15let staré a to si pak připadám jako jeho matka, když někam jedeme a já ho z garáže pošlu nahoru se převlíknout :zed:

• Citovat
  • Upravit
2616
28.9.12 00:13

@Chocolate tak starý trika naštěstí nosí jen doma, nebo sto let starý tepláky :-) Ale jeho otec razí ještě horší názor, že ať se pojedu podívat do Afriky, nebo Indonésie, že tam takový problémy neřešej, tam nemají co si oblíct.. No a pak mám něco zmoct s jeho synem, když je to u nich tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.9.12 10:27

My to máme přesně naopak, můj přítel by nakupoval jenom oblečení :mrgreen:, ale dostat ho do potravin, to je horor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
28.9.12 11:08

Ale tak zase lepší, když musíme chlapy ke koupi oblečení nutit, než když by chtěli celou výplatu rozfrcat v obchodě s hadrama, ne?

• Citovat
  • Upravit
2616
29.9.12 00:01
@Chocolate píše:
Ale tak zase lepší, když musíme chlapy ke koupi oblečení nutit, než když by chtěli celou výplatu rozfrcat v obchodě s hadrama, ne?

Tak já bych upřednostnila zdravej střed :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
29.9.12 11:19

@Kamka33 nikdy to nebude ideál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
29.9.12 11:27
@Kamka33 píše:
Tak já bych upřednostnila zdravej střed :-)

To už by jsme kolikrát chtěly moc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale máš pravdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák