Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj! Potřebovala bych radu. Chci manželovi trošku obměnit šatník, ale šíleně nesnáší nakupování. Jedná se hlavně o pracovní společenské oblečení - kalhoty, košile, oblek, saka… Kde nakupujete? Ideálně by se mi líbil internetový obchod se zázemím kamenného, zjistili bychom velikost a pak třeba mohli i postupně něco objednávat přes internet jen v jiné barvě. Díky i za jiné tipy nebo rady, jak to řešíte vy. Pěkný večer! ![]()
Me se hodne libi znacka lindeberg. Koukni na net, objednavam tam veci manzelovi, jinak chodime do blazka.
U nás to máme uplně stejný. Já ho donutím jít do obchodu jednou za rok. Pak utratí ranec, ale zase je na rok pokoj. Nakupuje hlavně v tommy hilfiger. Je to sice naprosto předražená značka, ale vychytáváme když mají slevy nebo nakupujeme v outletu. Ale bez zkoušení zrovna tomu mýmu - neexistuje
ale jinak kupuju veškerý oblečení sobě i dětem přes net, ale jemu - never ever ![]()
Holky, můj muž si nechce nic novýho koupit, dokud to staré se na něm nerozpadne
Co na tohle poradit? Dneska jsem mu říkala, že si musí už nutně koupit novou zimní bundu, ta stará mu už vůbec nesluší, má v ní bříško a on mi na to řek, že jinou nosit nebude ![]()
@Kamka33 píše:
Holky, můj muž si nechce nic novýho koupit, dokud to staré se na něm nerozpadneCo na tohle poradit? Dneska jsem mu říkala, že si musí už nutně koupit novou zimní bundu, ta stará mu už vůbec nesluší, má v ní bříško a on mi na to řek, že jinou nosit nebude
No, když jinou nosit nebude, tak mu ji jako správná hospodyňka přece před sezónou vyper… a kde se v pračce vzaly ty černé kalhoty, které ji obravily netušíš… a jak se mohla v sušičce srazit taky nevíš, nikdy se ti to nestalo…
Dělám to tak pořád. A taky nenápadně vyřazuju stará trika, pěkně po jednom ať si nevšimne.
Když to nejde po dobrým, tak to půjde po zlým.
@Markytka01 no ale ten tommy uz je moc lezerni, ani chtela obleky, kosile atd…
@Chocolate no to mi nadává furt, že mu ty trika zcvrkávám, ale mu jen roste pupek ![]()
Tu bundu mu obarvit asi nezvládnu, je tmavá.. Leda ji vyprat na 90, aby byla na vyhození
Ale to se se mnou nebude bavit tak měsíc
Spíš snad dospějě k tomu, že už ji nezapne, kéž by
Taky bude potřebovat zimní kalhoty, co nosil černé manšestráky, tak už vypadal, jak vyrostlej študent..
A černá už to taky není co bejvala..
Zajímavé, že mně nové kozačky schválil
Tak už se moc těším, že v zimě budu hezky v teploučku ![]()
@Kamka33 no, já jsem to dotáhla k dokonalosti, že to kolikrát i obrečím, že jsem mu to fakt nechtěla zničit… nakonec mě místo naštvání utěšuje ![]()
Ale s tím mým to není tak hrozné, kolikrát sám řekne, že si chce něco koupit. Jenže třeba staré trika nevyřazuje, ale dává si je do komínku s novýma a pak si obleče na co mu ruka padne… na doma nové a do města 15let staré a to si pak připadám jako jeho matka, když někam jedeme a já ho z garáže pošlu nahoru se převlíknout ![]()
@Chocolate tak starý trika naštěstí nosí jen doma, nebo sto let starý tepláky
Ale jeho otec razí ještě horší názor, že ať se pojedu podívat do Afriky, nebo Indonésie, že tam takový problémy neřešej, tam nemají co si oblíct.. No a pak mám něco zmoct s jeho synem, když je to u nich tak..
My to máme přesně naopak, můj přítel by nakupoval jenom oblečení
, ale dostat ho do potravin, to je horor ![]()
Ale tak zase lepší, když musíme chlapy ke koupi oblečení nutit, než když by chtěli celou výplatu rozfrcat v obchodě s hadrama, ne?
@Chocolate píše:
Ale tak zase lepší, když musíme chlapy ke koupi oblečení nutit, než když by chtěli celou výplatu rozfrcat v obchodě s hadrama, ne?
Tak já bych upřednostnila zdravej střed ![]()
@Kamka33 píše:
Tak já bych upřednostnila zdravej střed
To už by jsme kolikrát chtěly moc
Ale máš pravdu.