Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, je tu někdo kdo už této slevy využil? Zajímalo by mě jak to celé funguje. Vím, že si stáhnu např. do mobilu slevový kód který mám předložit u kasy. Jak to celé probíhá??? To prodavačce musím ukázat zprávu v mobilu, nebo stačí když jí ten kód přečtu? Chtějí i tel. číslo? Díky za info…
@crazybee manzel to minuly tyden testnul
Mel stejne obavy, jako ty. Ale vsechno v pohode
Na netu zadal cislo, prisla mu sms s kodem, ktery po nakupu precetl prodavacce, ona si ten kod nekam zapsala, a chtela vedet, jestli stahoval pres sms, nebo pres aplikaci. Tot vse ![]()
Smsku videt nechtela, ani tel. cislo.
Jee díky. Tak to je super. Mě ta akce docela lákala, ale říkala jsem si co mi má kdo lezt do mobilu
ikdyž je jasné, že by nic nevykoukala jen opsala ten kód…jěště jsem se smála kdybych chtěla uplatnit slevu třeba od mých rodičů jak bych tam táhla maminku s tím že tady té paní dej mobil ona si tam jen něco přečte
pak ti ho zase vrátí
možná…
A co je všechno potřeba pro to udělat? Jsou z toho i nějaké závazky vůči O2 nebo tak něco?
@strelish píše:
A co je všechno potřeba pro to udělat? Jsou z toho i nějaké závazky vůči O2 nebo tak něco?
myslim ze musis mit u nich pausal kazdy mesic kdy mi chodi vyuctovani tak pridavaji podobne slevy…
@barca.hrosik píše:
myslim ze musis mit u nich pausal kazdy mesic kdy mi chodi vyuctovani tak pridavaji podobne slevy…
Jj, k paušálu chodí několikrát do roka slevové kupóny do různých obchodů…teď je ta akce udělaná tak, že se přihlásíš na stránky O2 a můžeš si slevový kód stánout sama buď do mobilu, tabletu atd. Kupónů je tam opět víc nejen do C&A…
Je to i pro nepaušály. Mám O2 s dobíjecím kreditem a už jsem to využila jak u CaA i Sportisima ![]()
@Milu_Stodůlky píše:
Je to i pro nepaušály. Mám O2 s dobíjecím kreditem a už jsem to využila jak u CaA i Sportisima
a je to i pro pevný linky
Není někdo prémiový zákazník 02? A nevyužije slevu do CaA? Tak mi udělějte radost a pošlete kod na slevu
(pošlete ho sobě, a pak mě do zpráv
já jsem jen ten obyčejný zákazník. V CaA jsem už stála u pokladen s vybranou kabelkou v ruce, odeslala sms a přišlo mi že nejsem Prémiová, že nemám nárok :/ Tak jsem si ji zatím odložila..
Stačí zdarma poslat sms ve tvaru OBLECENI na číslo 999009 a kod přijde. Děkujuu,,předem ![]()
Není někdo prémiový zákazník 02? A nevyužije slevu do CaA? Tak mi udělějte radost a pošlete kod na slevu
já jsem jen ten obyčejný zákazník. V CaA jsem už stála u pokladen s vybranou kabelkou v ruce, odeslala sms a přišlo mi že nejsem Prémiová, že nemám nárok :/ Tak jsem si ji zatím odložila..
Stačí zdarma poslat sms ve tvaru OBLECENI na číslo 999009 a kod přijde. Děkujuu,,předem ![]()
https://www.o2extravyhody.cz/…s_zbozi.html
https://www.o2extravyhody.cz/…s_zbozi.html