Slevy v C&A od mobilního operátora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
24.9.12 09:29

slevy v C&A od mobilního operátora

Ahojky, je tu někdo kdo už této slevy využil? Zajímalo by mě jak to celé funguje. Vím, že si stáhnu např. do mobilu slevový kód který mám předložit u kasy. Jak to celé probíhá??? To prodavačce musím ukázat zprávu v mobilu, nebo stačí když jí ten kód přečtu? Chtějí i tel. číslo? Díky za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35412
24.9.12 09:39

@crazybee manzel to minuly tyden testnul :lol: Mel stejne obavy, jako ty. Ale vsechno v pohode :palec: Na netu zadal cislo, prisla mu sms s kodem, ktery po nakupu precetl prodavacce, ona si ten kod nekam zapsala, a chtela vedet, jestli stahoval pres sms, nebo pres aplikaci. Tot vse :potlesk:
Smsku videt nechtela, ani tel. cislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.9.12 09:43

Od jakeho je to operatora? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.9.12 09:45

Jee díky. Tak to je super. Mě ta akce docela lákala, ale říkala jsem si co mi má kdo lezt do mobilu :lol: ikdyž je jasné, že by nic nevykoukala jen opsala ten kód…jěště jsem se smála kdybych chtěla uplatnit slevu třeba od mých rodičů jak bych tam táhla maminku s tím že tady té paní dej mobil ona si tam jen něco přečte :lol: :lol: :lol: pak ti ho zase vrátí :P možná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.9.12 09:45
@lovelytelle píše:
Od jakeho je to operatora? diky

O2 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
24.9.12 09:47

A co je všechno potřeba pro to udělat? Jsou z toho i nějaké závazky vůči O2 nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
24.9.12 09:49
@strelish píše:
A co je všechno potřeba pro to udělat? Jsou z toho i nějaké závazky vůči O2 nebo tak něco?

myslim ze musis mit u nich pausal kazdy mesic kdy mi chodi vyuctovani tak pridavaji podobne slevy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crazybee1
24.9.12 09:58
@barca.hrosik píše:
myslim ze musis mit u nich pausal kazdy mesic kdy mi chodi vyuctovani tak pridavaji podobne slevy…

Jj, k paušálu chodí několikrát do roka slevové kupóny do různých obchodů…teď je ta akce udělaná tak, že se přihlásíš na stránky O2 a můžeš si slevový kód stánout sama buď do mobilu, tabletu atd. Kupónů je tam opět víc nejen do C&A…

• Citovat
  • Upravit
536
24.9.12 10:02

Jo takhle, místo těch papírových je tohle, tak to jo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.12 10:09

Je to i pro nepaušály. Mám O2 s dobíjecím kreditem a už jsem to využila jak u CaA i Sportisima :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
24.9.12 10:16
@Milu_Stodůlky píše:
Je to i pro nepaušály. Mám O2 s dobíjecím kreditem a už jsem to využila jak u CaA i Sportisima :palec:

a je to i pro pevný linky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
24.9.12 10:59

Tak jsem zase o neco chytrejsi:-) :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
7.2.17 18:40

Není někdo prémiový zákazník 02? A nevyužije slevu do CaA? Tak mi udělějte radost a pošlete kod na slevu :)(pošlete ho sobě, a pak mě do zpráv :) já jsem jen ten obyčejný zákazník. V CaA jsem už stála u pokladen s vybranou kabelkou v ruce, odeslala sms a přišlo mi že nejsem Prémiová, že nemám nárok :/ Tak jsem si ji zatím odložila..
Stačí zdarma poslat sms ve tvaru OBLECENI na číslo 999009 a kod přijde. Děkujuu,,předem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
7.2.17 18:43

Není někdo prémiový zákazník 02? A nevyužije slevu do CaA? Tak mi udělějte radost a pošlete kod na slevu :)(pošlete ho sobě, a pak mě do zpráv :) já jsem jen ten obyčejný zákazník. V CaA jsem už stála u pokladen s vybranou kabelkou v ruce, odeslala sms a přišlo mi že nejsem Prémiová, že nemám nárok :/ Tak jsem si ji zatím odložila..
Stačí zdarma poslat sms ve tvaru OBLECENI na číslo 999009 a kod přijde. Děkujuu,,předem :mrgreen:
 https://www.o2extravyhody.cz/…s_zbozi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
7.2.17 18:54

Stačí zdarma poslat sms ve tvaru OBLECENI na číslo 999009 a kod přijde. Děkujuu,,předem :mrgreen:
 https://www.o2extravyhody.cz/…s_zbozi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák