Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Už i mě „dostihla“ kabelka. Doteď jsem spokojeně žila s batohem, ale k svátku jsem od mýho táty dostala kabelku. No a teď koukám ještě po nějaké, protože se mi nechce nosit pořád jen jedna. ALE narazila jsem na (pro mě docela podstatnej
) problém. Jsem levák, kabelku nosím přes pravý rameno, přes levý mi to prostě přijde divný a „nesnesu ji tak“. Jenže zip na té kabelce je dělanej tak, že když ji dám přes to pravý rameno, nemám ho po ruce, ale „vzadu“, takže ji vždycky musím sundat, když z ní chci něco „vylovit“.
Takže otázka zní: Existuje výrobce, co na tohle myslí a dělá kabelky i pro lidi, co nosí kabelku na pravým rameni?
Hledám, hledám, ale nějak nemůžu nic najít. Tak třeba podobnej „problém“ už někdo taky řešil.
Díky moc za odpovědi. ![]()
@kate02 a ono lavaci nosia inak kabelku na lavom ramene? nejak nechapem. ja mam vzdy kabelku na pravom ramene ![]()
poradik vsak rychlo a lahko- kup kabelku bez zipsu, alebo s obojstrannym zipsom ![]()
Jsem Pravák a taky nosím na pravém. A popravdě nevím, kde mám zipy od kabelky, protože je stejně sundavám při rozepínání ![]()
Ale určitě seženeš nějaké kabelky, které mají zdobení, nebo kapsičky z obou stran, zudíž si budeš moci vybrat, na jakou stranu je otočíš
@soldi píše:
@kate02 a ono lavaci nosia inak kabelku na lavom ramene? nejak nechapem. ja mam vzdy kabelku na pravom rameneporadik vsak rychlo a lahko- kup kabelku bez zipsu, alebo s obojstrannym zipsom
no já právě z „vymyšlení“ té mojí kabelky nabyla dojmu, že je normální ji nosit na levým (pro praváky)
Tak asi ne ![]()
A co si zkusit koupit oboustranou kabelku? Bez ozdob a bočních kapsiček. Něco takového:
Jsem pravák a nosím na levém
, ale radím to, co ostatní, kup kabelku bez zipu. Nebo jí prostě sundavej, když něco budeš lovit, já to dělám také tak.
Jsem pravák a nosím na levém… Stejně vždycky sundávám, protože v ní mám děsný čurbes a nikdy nic nemůžu najít ![]()
Jsem levak a nosim kabelku na levym
A kupuju si jen kabelky, co jspu z obou stran stejne, abych mela zip dopredu kvuli kapsarum ![]()
Jsem levák a nosím vždy na levém rameni. Sice ne kabelku, ale spíš jako by tašku a tak, moje současná má boustranný zip, takže neřeším ![]()
Já snad nikdy neviděla kabelku na levým rameni
nebo to beru podle sebe
nosím na pravým, jsem pravák, tchyně je levák a nosí na pravým, se na to venku zaměřím ![]()
Asi to teď taky zečnu sledovat
Dřív jsem koukala jak kdo nosí hodinky
![]()
@Hodaka píše:
Já snad nikdy neviděla kabelku na levým rameninebo to beru podle sebe
nosím na pravým, jsem pravák, tchyně je levák a nosí na pravým, se na to venku zaměřím
By mě zajímalo, jak to teda je
Na mě se třeba babička dívala jak na cvoka, že ji nosím na pravým rameni…
![]()
A všem děkuju za tipy. ![]()
Asi to teď taky zečnu sledovat
Dřív jsem koukala jak kdo nosí hodinky
![]()
Jsem pravak, nosim vzdy na pravem rameni a dodnes nad tim nepremyslela ![]()
Mam kabelek miliony (no, mozna jen asi 15
) a zipy pro „pravaky i levaky“ a taky hodne bez zipsu - treba na presku nebo jen jakoby takovy vak…
a kdyz je ta kabelka stejna a hladka (ty mam rada) tak je prece jedno, jak si ten zips hodis, ne|?
@kate02 píše:
By mě zajímalo, jak to teda jeNa mě se třeba babička dívala jak na cvoka, že ji nosím na pravým rameni…
![]()
A všem děkuju za tipy.
Ja bych na pravym rameni nesnesla!
![]()