Obnova postavy??

4706
9.6.10 14:35

obnova postavy??

ahoj, hrozně by mě zajímalo, jestli ještě někdy zhubnu na původní váhu a zda-li se dá něco dělat s tou popraskanou kůží.. s malou jsem přibrala skoro 25kilo. ted jsem po porodu cca přes měsíc a mam dole 13kg, ale jsem furt vyřízená z toho, jak vypadam.. zajímalo by mě jak jste na tom byli vy a co pomohlo… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
dada1511
9.6.10 15:24

Ahoj :-) !
Tak s popraskanou kůží asi nic neuděláš,ale to vybledne.S tím se dá žít.Jestli zhubneš na původní váhu záleží jen na tobě.Ale nemůžeš zhodit 25kg za dva měsíce,to je jasné.Mě se původní váha vrátila do roku od porodu.Pak jsem měla nějaké stresy,tak jsem zhubla ještě víc.Nakonec jsem vážila míň jak před otěhotněním.Co pomůže?Cvičení,ale já ne něho teda čas během prvního roku neměla.Kojila jsem taky do roku,takže dieta nepřipadala v úvahu,ale u toho kojení to hublo pozvolna samo.A to běhání,jak dítě zjistí,že může chodit :-D

• Citovat
  • Upravit
1283
9.6.10 15:37

ahojky,

neboj pokud budeš chtít tak zhubneš :lol: ale chce to hlavně čas. já jsem po dvou dětech zpět na své výchozí váze. postava se samozřejme krapet změmila, ale s tím už nehnu (menší prsa, širší pánev). já osobně vždycky nejvíc zhubla v 6nedělí a pak už to šlo pomalu. a dokud jsem kojila, tak si tělo nechávalo nějakou rezervičku:) tak 2-3 kg navrch. při kojení nějaké drastické diety nehrozí, ale já se snažila spoň nepřežírat :-P no a pak mi asi hodně pomohly svižné dlouhé porcházky s kočárkem. :lol: což už třeba u druhého dítka moc nešlo. to jsem taky hubla ty poporodní kila déle :-x . s první jsem taky dost jezdila s kočárem na bruslích a teď jsem si vymohla jeden večer týdně pro sebe a chodím do fitka a plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
9.6.10 15:48

Já zhubla 25kg během 2 měsícu.Jedla jsem normálně.Před porodem jsem měla 50 po porodu 75 a rok od porodu už mám dokonce 46 a to se opravdu přežírám,ale lítání kolem dětí na zhubnutí stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková