Oboustranná postel Ikea pro 17měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
355
26.12.14 13:10

Oboustranná postel Ikea

Ahoj začala jsem se poohlížet po velké posteli pro našeho 17ti měsíčního chlapečka, chtěla bych vyvýšenou se stanem ale do ní může až tak ve 4letech a dvě se nám kupovat nechtěj a našla jsem v Ikee tuto obostrannou, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s touto postelý a klidně i zkušenosti s vyvýšenou posteli :-).

Děkuji :mavam:

http://www.ikea.com/…ts/80253809/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2940
26.12.14 13:26

@Kry5t0fek zkušenosti nemám, syn má jinou. Ale klidně bych ji koupila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
26.12.14 13:36

Kamarádka ji má, jsou spokojeni - mají i dole matraci a mladší děti (dnes 3 a 5) si tam dělají domeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
26.12.14 14:00

@Kry5t0fek Zkušenost taky nemám, ale též bych ji klidně koupila, s věcmi z Ikey mám obecně dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
26.12.14 14:16

Děkuji! Budeme ji asi pořizovat v létě, budou malému dva ;-) jen ještě budeme muset dokoupit zábranu ale to je maličkost :palec:
Kdy jste dali vy dětičky do velké postýlky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
26.12.14 14:48

@Kry5t0fek U nás šel starší asi ve 3,5 letech a mladší v roce a půl, ale bylo to tím, že jsme se akorát stěhovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
26.12.14 15:26

@Kry5t0fek Dcera šla ve třech, do té doby nechtěla postýlku opustit; jen jsme teda museli vyříznout dvě šprušle, protože už přelézala ven a bylo to dost nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
26.12.14 15:42

Když byly dceři necelé dva, tak jsme z dětské postýlky sundali jednu stranu, takže se z toho stala normální postel z které mohla kdykoliv ven. Když jí byly dva a půl, tak dostala tuhle oboustrannou. Zatím jí máme teda tím lůžkem dolů, ale je super a můžu jenom doporučit. Je v rohu, takže dvě strany jsou zdi, třetí je ta plná strana a ve čtvrté volné je zábrana. Díky tomu rámu nahoře je pevná a neviklá se. Už jsme jí 3× rozebírali a skládali a nijak jí to neuškodilo. Je to pohodlná, velká postel, takže když je potřeba, já nebo manžel se tam s ní bez problémů vyspíme. Jen teda pořád prosí, ať jí to dáme nahoru (její starší kamarádka má podobnou) a to se mi teda ještě moc nechce, bojím se úrazu. Ale do budoucna je super, že až bude mít v pokojíku sourozence, tak to uvolní místo na hraní. Přeci jenom, pokoj není nafukovací a už takhle tam kvůli přemíře hraček (hlavně díky babičkám, které nejsou schopné odolat slevám) není skoro k hnutí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
26.12.14 16:15

Syn ji ma od 6, ted mu je uz 13 a ma ji nahore, u okna s vyhlidkou ven, a zatim je spokojenej. Postel jsme nekolikrat davali dolu i nahoru, stehovali..a v pohode, je to drzak. Dole ma matraci, kdyz ma kamosena prespani. Zatim mate syna maleho, tak tu postel muzete nechat dole. My ji mame sedmy rok a je porad v bezvadnym stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
26.12.14 18:24

Tak to jste mě potěšily! :dance: Tu vyvýšenou chceme také právě kvůli prostoru a taky děti mají rádi různé bunkry apod. a tam si může vytvořit svoje hnízdečko :D ještě mám v plánu k ní koupit ten tunel nahoru
@MalinaQ : Jakou jste dali dolu tu zábranu, také z Ikea nebo jinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
26.12.14 23:00

@Kry5t0fek Tak zábrana je docela oříšek, žádná tam nejde, teoreticky. Prakticky tam máme takovou tu cestovní skládací, ale máme ji těma „kloubama“ zastrkanou mezi rošty. Tím pádem nesvírá s matrací pravý úhel, ale je trochu nakloněná. Nicméně účel to splňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
26.12.14 23:01

@Kry5t0fek Tak ti nevím, jestli to z mého popisu jde pochopit :?: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
27.12.14 12:09

@MalinaQ Jj pochopila :palec: právě jsem koukala po zábranách a říkala si že tam jen nějaká nepůjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí