Obrovskej šok na Mikuláše

5.12.12 18:18

obrovskej šok :D

Ješiš lidi neuvěříte co se my stalo… dneska asi před hodinou jsem šla koupit přítelovy mikuláše… no a cestou zpátky z obchodu tak nějaký kluci na mě zhodili velkou petardu… :( já jsem se strašně vylekala tak jsem ho uplně seřvala že co my chce zabít dítě atd… prostě jsem řvala jako blázen :D no jak jsem to ze sebe vydala tak jsem se hrozně rozbrečela a složila jsem se na zem vubec jsem neměla sílu se postavit prostě jsem jenom brečela… no pak jsem dostala hrozný křeče do břicha… tak kemne přiběh nějaký pán se psem a prej jestli jsem v pohodě a já že jo jo jenom my není nějak dobře no tak mě přinesl domu… jsem ztoho ještě pořád uplně vyklepaná a chce se my brečet… je to normalní? taková reakce? :( no a ted jsem to řekla příteli a on uplně nervoznej někam odešel… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
5.12.12 18:21

Prostě se ti udělalo špatně z velkého leknutí..

Jinak já mám šok, že jsi šla koupit mikuláše příteli :mrgreen: ..Vy si vzájemně nadělujete Mikuláše??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
5.12.12 18:22

8o 8o 8o Bych řekla, že šel zabít toho spratka, co na Tebe hodil tu petardu :cert: :cert: :cert: A nebo Ti šel koupit mikuláše, třeba ho pro Tebe neměl a Ty pro něho jo, tak znervozněl ;)
Ale jako tý Tvojí reakci se až tak nedivím. Tohle udělat někdo v těhotenství mně, tak :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
5.12.12 18:23
@Lizbeth píše:
Prostě se ti udělalo špatně z velkého leknutí..Jinak já mám šok, že jsi šla koupit mikuláše příteli :mrgreen: ..Vy si vzájemně nadělujete Mikuláše??

Proč ne? Dokud nemají děti… Náhodou je to hezký :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.12.12 18:24

To bych je zabila, kdyby na mě něco takovýho hodili a to ani nemusim bejt těhotná! :hug:

@Lizbeth já taky dělala Mikuláše jak Matýskovi, tak manželovi, oba měli radost :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.12.12 18:24

@Salvaje my prcka máme a Mikuláše dělám pro oba, nic špatnýho na tom nevidim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.12 18:25

:) pěkně si zareagovala. Ikdyž já bych na tom byla podobně.. nesnáším tyhle haranty co si hrajou s petardama a házejí to naschvál pod nohy..Bych jim to hodila do kalhot a oni by si to rychle rozmysleli jestli to příště na někoho zas hodí. Vem si když by to hodilo pod nohy někomu staršímu se slabým srdcem tak s ním by to regulerně mohlo seknout a bylo by.. Taky si myslím, že je šel přítel najít. Tak až se vrátí tak napiš kam šel.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.12.12 18:26

Já to nemyslím zle..jen mě to opravdu překvapilo - to neznám - kupovat si navzájem jako dospělí lidé..Navíc píše, že šla s dítětem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

No mikuláše už on koupil vím protže my volal před tím že příjde později s práce a pak jsem viděla tašku co my koupil jenom pak prostě vyletěl někam prič jak jsem mu to řekla… a ted brečím a směju se jak blbá… :( :D jinak jsem v 33tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906

My nemáme děti a taky tu máme nadílku od Mikuláše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764

Ten nadpis, ma to byt jako vesely nebo vtipny smajlik? To moc nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.12.12 18:27

@Lizbeth ona šla těhotná, jak jsem pochopila já :think:
Jj, já vím, že t onemyslíš zle, my jsme prdlouši, tak se rádi takhle překvapujem :D Manžel tam měl klobásky, arašídy a tak, to co má rád :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
5.12.12 18:27
@lyrica píše:
@Salvaje my prcka máme a Mikuláše dělám pro oba, nic špatnýho na tom nevidim 8)

Já taky ne, je to milý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.12.12 18:29

Aha, tak je těhotná..v tom případě, fakt nepříjemný zážitek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
5.12.12 18:29
@Lizbeth píše:
Já to nemyslím zle..jen mě to opravdu překvapilo - to neznám - kupovat si navzájem jako dospělí lidé..Navíc píše, že šla s dítětem..

Nešla s dítětem, je těhotná ;)

Edit: Jo, teď jsem dočetla, že už to víš ;)

Příspěvek upraven 05.12.12 v 18:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová