Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ješiš lidi neuvěříte co se my stalo… dneska asi před hodinou jsem šla koupit přítelovy mikuláše… no a cestou zpátky z obchodu tak nějaký kluci na mě zhodili velkou petardu…
já jsem se strašně vylekala tak jsem ho uplně seřvala že co my chce zabít dítě atd… prostě jsem řvala jako blázen
no jak jsem to ze sebe vydala tak jsem se hrozně rozbrečela a složila jsem se na zem vubec jsem neměla sílu se postavit prostě jsem jenom brečela… no pak jsem dostala hrozný křeče do břicha… tak kemne přiběh nějaký pán se psem a prej jestli jsem v pohodě a já že jo jo jenom my není nějak dobře no tak mě přinesl domu… jsem ztoho ještě pořád uplně vyklepaná a chce se my brečet… je to normalní? taková reakce?
no a ted jsem to řekla příteli a on uplně nervoznej někam odešel… ![]()
Prostě se ti udělalo špatně z velkého leknutí..
Jinak já mám šok, že jsi šla koupit mikuláše příteli
..Vy si vzájemně nadělujete Mikuláše??
Bych řekla, že šel zabít toho spratka, co na Tebe hodil tu petardu
A nebo Ti šel koupit mikuláše, třeba ho pro Tebe neměl a Ty pro něho jo, tak znervozněl ![]()
Ale jako tý Tvojí reakci se až tak nedivím. Tohle udělat někdo v těhotenství mně, tak
![]()
@Lizbeth píše:
Prostě se ti udělalo špatně z velkého leknutí..Jinak já mám šok, že jsi šla koupit mikuláše příteli..Vy si vzájemně nadělujete Mikuláše??
Proč ne? Dokud nemají děti… Náhodou je to hezký ![]()
To bych je zabila, kdyby na mě něco takovýho hodili a to ani nemusim bejt těhotná! ![]()
@Lizbeth já taky dělala Mikuláše jak Matýskovi, tak manželovi, oba měli radost
![]()
@Salvaje my prcka máme a Mikuláše dělám pro oba, nic špatnýho na tom nevidim ![]()
pěkně si zareagovala. Ikdyž já bych na tom byla podobně.. nesnáším tyhle haranty co si hrajou s petardama a házejí to naschvál pod nohy..Bych jim to hodila do kalhot a oni by si to rychle rozmysleli jestli to příště na někoho zas hodí. Vem si když by to hodilo pod nohy někomu staršímu se slabým srdcem tak s ním by to regulerně mohlo seknout a bylo by.. Taky si myslím, že je šel přítel najít. Tak až se vrátí tak napiš kam šel.. ![]()
Já to nemyslím zle..jen mě to opravdu překvapilo - to neznám - kupovat si navzájem jako dospělí lidé..Navíc píše, že šla s dítětem..
No mikuláše už on koupil vím protže my volal před tím že příjde později s práce a pak jsem viděla tašku co my koupil jenom pak prostě vyletěl někam prič jak jsem mu to řekla… a ted brečím a směju se jak blbá…
jinak jsem v 33tt
Ten nadpis, ma to byt jako vesely nebo vtipny smajlik? To moc nechapu.
@Lizbeth ona šla těhotná, jak jsem pochopila já ![]()
Jj, já vím, že t onemyslíš zle, my jsme prdlouši, tak se rádi takhle překvapujem
Manžel tam měl klobásky, arašídy a tak, to co má rád ![]()
@lyrica píše:
@Salvaje my prcka máme a Mikuláše dělám pro oba, nic špatnýho na tom nevidim
Já taky ne, je to milý ![]()
Aha, tak je těhotná..v tom případě, fakt nepříjemný zážitek..
@Lizbeth píše:
Já to nemyslím zle..jen mě to opravdu překvapilo - to neznám - kupovat si navzájem jako dospělí lidé..Navíc píše, že šla s dítětem..
Nešla s dítětem, je těhotná ![]()
Edit: Jo, teď jsem dočetla, že už to víš ![]()
Příspěvek upraven 05.12.12 v 18:30