Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinaVargová píše:
Ješiš lidi neuvěříte co se my stalo… dneska asi před hodinou jsem šla koupit přítelovy mikuláše… no a cestou zpátky z obchodu tak nějaký kluci na mě zhodili velkou petardu…já jsem se strašně vylekala tak jsem ho uplně seřvala že co my chce zabít dítě atd… prostě jsem řvala jako blázen
no jak jsem to ze sebe vydala tak jsem se hrozně rozbrečela a složila jsem se na zem vubec jsem neměla sílu se postavit prostě jsem jenom brečela… no pak jsem dostala hrozný křeče do břicha… tak kemne přiběh nějaký pán se psem a prej jestli jsem v pohodě a já že jo jo jenom my není nějak dobře no tak mě přinesl domu… jsem ztoho ještě pořád uplně vyklepaná a chce se my brečet… je to normalní? taková reakce?
no a ted jsem to řekla příteli a on uplně nervoznej někam odešel…
Ale věřím. Stalo se mi před lety něco podobného, ale s tím rozdílem, že mi hodili petardu přímo pod kočár měsíční dcery. Já je seřvala a poté chytla - stáli jak přibití a normálně je propleskla. Každý (byli dva) dostali pár facek a když si u nás byli stěžovat rodiče, tak málem dostali ve dveřích od manžela taky.
Parchanti zas!!!
@radúna píše:
Ale věřím. Stalo se mi před lety něco podobného, ale s tím rozdílem, že mi hodili petardu přímo pod kočár měsíční dcery. Já je seřvala a poté chytla - stáli jak přibití a normálně je propleskla. Každý (byli dva) dostali pár facek a když si u nás byli stěžovat rodiče, tak málem dostali ve dveřích od manžela taky.Parchanti zas!!!
no to už je vrchol
Bych je taky profackovala
![]()
@radúna píše:
Ale věřím. Stalo se mi před lety něco podobného, ale s tím rozdílem, že mi hodili petardu přímo pod kočár měsíční dcery. Já je seřvala a poté chytla - stáli jak přibití a normálně je propleskla. Každý (byli dva) dostali pár facek a když si u nás byli stěžovat rodiče, tak málem dostali ve dveřích od manžela taky.Parchanti zas!!!
Rodiče si stěžovali? To jim ještě měli přidat, smradům. No, možná to dětičky doma podaly poněkud zkresleně. ![]()
No jako jsem se fakt vylekala prostě to hodili přímo na mě… a nebyla to žádná malá petarda bouchla pořádně…
no je to fakt něco kdyby tam byly 2-3 tak taky bych je pořádně ještě ktomu propleskla… no oni tam byly parta kluků a holek tak ještě jak jsem je seřvala tak jeden kluk se tam asi před těma holkama chtěl předvést nebo co a začala mít blbý keci a ještě se ktomu smál debil jeden… a holky se taky smály prostě blbý jsou mladý a neví jaký to je když se bojíš o svoje dítě aby se mu nic nestalo…vážně jsem myslela hlavně na to že abych náhodou od toho leknutí třeba neporodila nebo nepotratila
když to ted mam stím taky na nervy odtéká my plodovka nebo co ktomu asi před týdnem jsem skončila v nemocnici s kontrakcema
a ještě ktomu ted tuto ![]()
@radúna píše:
To si děláš prdel
Bych je tak seřezala…
![]()
@MartinaVargová píše:
Holky omlouvám se nejsem češka fakt za to nemužu snažím se psát česky jak umím za to že jsem v čr 3 roky tak si myslím že docela dobře umím česky.
Tak tohle se už docela povedlo
(myslím gramaticky
)
Jinak povedený celkově
, ale nedivím se, taky bych se asi málem po.., jak se znám
. Taky mě napadlo, že je pán hrdina, já vážila tak 80 kg
.
@ivana-domca @Cuarentena, jo jo, málem dostali i ti rodičové. Chlap na ně řval tak, že to snad bylo slyšet až na Pradědu
.
@radúna píše:
Tý brďo.. Obraz společnosti
..
@radúna píše:
@ivana-domca @Cuarentena, jo jo, málem dostali i ti rodičové. Chlap na ně řval tak, že to snad bylo slyšet až na Pradědu.
Nic jiného si ty rodiče nezaslouží, taky by asi potřebovali pár facek
![]()
@jajul no ten pán by mě těžko bral domu na rukou
ted mam 82 kg ![]()
@MartinaVargová Jj, já jsem napřed psala a až potom dočetla
.
@MartinaVargová píše:
Ješiš lidi neuvěříte co se my stalo… dneska asi před hodinou jsem šla koupit přítelovy mikuláše… no a cestou zpátky z obchodu tak nějaký kluci na mě zhodili velkou petardu…já jsem se strašně vylekala tak jsem ho uplně seřvala že co my chce zabít dítě atd… prostě jsem řvala jako blázen
no jak jsem to ze sebe vydala tak jsem se hrozně rozbrečela a složila jsem se na zem vubec jsem neměla sílu se postavit prostě jsem jenom brečela… no pak jsem dostala hrozný křeče do břicha… tak kemne přiběh nějaký pán se psem a prej jestli jsem v pohodě a já že jo jo jenom my není nějak dobře no tak mě přinesl domu… jsem ztoho ještě pořád uplně vyklepaná a chce se my brečet… je to normalní? taková reakce?
no a ted jsem to řekla příteli a on uplně nervoznej někam odešel…
Nedočítám celou diskusi, ono už to stejně od včerejška není moc aktuální - ale upřímně, co jako na Mikuláše čekáš? ![]()
To je asi jako kdyby ses divila na Silvestra, že se Ti něco podobného stane… jasně, není to příjemné, ale je to normální. Stává se to… mládež se „odvazuje“. Tím nechci říct, že to schvaluji, to v žádném případě - ale nepřekvapuje mne to… a když se v takovýchto dnech vypravím ven, počítám s tím, že se může něco nepříjemného stát.
Hysterie a psychická nevyrovnanost maminek škodí miminkům mnohem víc než jednorázové leknutí, mimochodem… ![]()
@BohunkaP wow, teda ty jsi drsoň
![]()
No upřímně, mně by teda petarda pod nohama rozběsnila, i kdybych byla venku v masce čerta ![]()
@Kačus82, mě by to taky naštvalo - a vynadala bych jim nebo na ně klidně i zavolala strážníka.
Ale je rozdíl mezi naštváním a vztekem… a hysterickou scénou. ![]()