Obrovskej šok na Mikuláše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8071
5.12.12 18:39
@MartinaVargová píše:
@Cuarentena v příspěvku nad tebou jsem tu moji špatnou gramatiku už vysvětlila :)

Promiň, ono to tam naskočilo, až jsem odeslala ten svůj příspěvek, však víš, jak to tady chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
5.12.12 18:39

OK, tak beru zpět - na 3 roky tady umíš česky perfektně. Podle formulace vět a celkového vyznění to fakt vypadá, že jsi fakt Češka, která jenom nechodila do školy :lol: Tak to neber špatně ;)

• Citovat
  • Upravit
5.12.12 18:40

No holky už sem se pomálu uklidnila :D přítel už taky policie mu řekla že stím nic neudělaj :D(stím sem taky počítala) :D nevím co si on myslel :D tak ted přítel nadává na policii že jsem líní tak jsem ho radší poslala se sprchovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
5.12.12 18:41

Tak na to, že jsi tu teprve 3 roky, tak seš hodně dobrá!!! Vůbec to není z těch příspěvků poznat, spíš mi to připadá jak Čech, který fláká gramatiku… To měla být poklona, fakt seš dobrá :palec: Můžu se zeptat, odkud jsi? Jestli nechceš, neodpovídej… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.12.12 18:41

OT:
Todle mě dycky dostává. Jako jo, je fajn umět česky psát správně…ale hold jsou na světě i lidi, co pravopis neuměj, jsou to trdla. No a? Nemaj šanci se na něco zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
5.12.12 18:42

@Izzz přesně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.12 18:43

No občanku mam slovenskou ale slovensky neumím ani tak jako česky :D jinak mluvím čistě madarsky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
5.12.12 18:44
@Izzz píše:
OT:
Todle mě dycky dostává. Jako jo, je fajn umět česky psát správně…ale hold jsou na světě i lidi, co pravopis neuměj, jsou to trdla. No a? Nemaj šanci se na něco zeptat?

Ale jo, já osobně to už třeba tak beru a ovládám se. Ale někdy se neovládnu, promiň, třeba tebe bych použila k demonstraci typické chyby zdejších uživatelek: Píše se holt, ne hold. Hold se někomu vzdává. Holt ve významu „prostě, zkrátka“ se píše s „t“. Promiň a nezanevři na mě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
5.12.12 18:45
@MartinaVargová píše:
No občanku mam slovenskou ale slovensky neumím ani tak jako česky :D jinak mluvím čistě madarsky :)

Jsi krásná Maďarka, jestli je to teda tvoje fotka. Znám tady pár Maďarů, mluví všichni perfektně česky, mají podle mě jazykový cit, protože už od dětství používali dva jazyky. Ale všichni jsou modroocí a světlovlasí, vždycky jsem si Maďary představovala tmavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.12.12 18:46

@MartinaVargová A co si, kdyz nejsi ceska?

Jinak muselo to byt hrozne, ale vidim, ze ted to beres uz dobre. Podle me teda prehnana rakce, na muj vkus az moc.Taky se mi stalo, servala jsem pubertaky a sla domu. ;)

• Citovat
  • Upravit
5411
5.12.12 18:47
@Cuarentena píše:
Ale jo, já osobně to už třeba tak beru a ovládám se. Ale někdy se neovládnu, promiň, třeba tebe bych použila k demonstraci typické chyby zdejších uživatelek: Píše se holt, ne hold. Hold se někomu vzdává. Holt ve významu „prostě, zkrátka“ se píše s „t“. Promiň a nezanevři na mě. :hug:
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.12.12 18:47

@Cuarentena vidiš to a to učim češtinu :) mě se slovo holt nelíbí :) ale díky, zase jsem se něco naučila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
5.12.12 18:48
@blorchi píše:
@MartinaVargová A co si, kdyz nejsi ceska?Jinak muselo to byt hrozne, ale vidim, ze ted to beres uz dobre. Podle me teda prehnana rakce, na muj vkus az moc.Taky se mi stalo, servala jsem pubertaky a sla domu. ;)

No jo, tak se lekla, to nemůže v tu chvíli ovládnout, aspoň si to myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
5.12.12 18:49
@Izzz píše:
@Cuarentena vidiš to a to učim češtinu :) mě se slovo holt nelíbí :) ale díky, zase jsem se něco naučila :)

No ono je to taky tím, že když to člověk vidí stokrát napsáno chybně, tak si to zafixuje. Proto bych navrhovala tu automatickou korekci. Sakra, asi to adminům navrhnu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
5.12.12 18:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat