Obrovskej šok na Mikuláše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8071
5.12.12 18:29
@MartinaVargová píše:
Ješiš lidi neuvěříte co se my stalo… dneska asi před hodinou jsem šla koupit přítelovy mikuláše… no a cestou zpátky z obchodu tak nějaký kluci na mě zhodili velkou petardu… :( já jsem se strašně vylekala tak jsem ho uplně seřvala že co my chce zabít dítě atd… prostě jsem řvala jako blázen :D no jak jsem to ze sebe vydala tak jsem se hrozně rozbrečela a složila jsem se na zem vubec jsem neměla sílu se postavit prostě jsem jenom brečela… no pak jsem dostala hrozný křeče do břicha… tak kemne přiběh nějaký pán se psem a prej jestli jsem v pohodě a já že jo jo jenom my není nějak dobře no tak mě přinesl domu… jsem ztoho ještě pořád uplně vyklepaná a chce se my brečet… je to normalní? taková reakce? :( no a ted jsem to řekla příteli a on uplně nervoznej někam odešel… :(

Ten pán tě vážně přinesl? To je teda borec. Jinak, cítím s tebou, kluky by patřilo ztřískat, hajzlíky. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.12 18:29

S přítelem si každej rok kupujeme mikuláše prostě to máme jako zvik nic špatnýho na tom nevidím… :D my se tomu těšíme a užíváme si to :D no přítel už je doma jsem mu volala at jde domu at to nechá bejt stejně by je nenašel nějaký děti kolem 13let… no a on blázen zavolal policii :D že nějaký děti mu zhodili na ženu petardu :D

• Citovat
  • Upravit
35791
5.12.12 18:31

Ja koupila cokoladovyho mikulase a 3 kg mandarinek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
5.12.12 18:32
@Anonymní píše:
S přítelem si každej rok kupujeme mikuláše prostě to máme jako zvik nic špatnýho na tom nevidím… :D my se tomu těšíme a užíváme si to :D no přítel už je doma jsem mu volala at jde domu at to nechá bejt stejně by je nenašel nějaký děti kolem 13let… no a on blázen zavolal policii :D že nějaký děti mu zhodili na ženu petardu :D

Zakladatelko, jsi to Ty? Proč anonym? :think:

Ale jinak, odhadly jsme to tady celkem dobře… Akorát policie s tím asi moc neudělá… To spíš kdyby je fakt našel osobně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
@pikola píše:
Ten nadpis, ma to byt jako vesely nebo vtipny smajlik? To moc nechapu.

přesně to mě napadlo taky :roll:

A ještě, moc se omlouvám, ale zakladatelko, nemohla bys aspoň něco udělat se svou gramatikou? To je fakt strašný :oops:

Držím palce, ať se z toho vzpamatuješ, muselo to být děsné :cert:

• Citovat
  • Upravit

@Cuarentena jo ten pán mě přinesl až domu… :D chudák se lekl co my je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.12 18:33

Prosím tě nauč se českou gramatiku… :,( to je fakt k pláči :,( :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5.12.12 18:33

@Salvaje omylem jsem dala anonym :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
5.12.12 18:34
@MartinaVargová píše:
@Cuarentena jo ten pán mě přinesl až domu… :D chudák se lekl co my je :D

No tak to teda smekám. Takový impertinentní dotaz: Kolik vážíš v tom 33. týdnu, že tě unesl? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.12 18:34

Holky omlouvám se nejsem češka fakt za to nemužu snažím se psát česky jak umím za to že jsem v čr 3 roky tak si myslím že docela dobře umím česky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
5.12.12 18:35
@Anonymní píše:
Prosím tě nauč se českou gramatiku… :,( to je fakt k pláči :,( :zed: :zed: :zed:

No to je tady všeobecný problém. Nebylo by špatné, kdyby Emimino zavedlo něco jako automatické korekce příspěvků. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aspoň by si přispěvatelky pěstovaly cit pro pravopis. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
5.12.12 18:36

Bych jim taky pěkně nandala smradům, fuj musí to být nepříjemný, kor v těhotenství :twisted:

Pro anonymní 18:33 jdi se bodnout :roll: k pláči jsi akorát ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
5.12.12 18:37
@MartinaVargová píše:
Holky omlouvám se nejsem češka fakt za to nemužu snažím se psát česky jak umím za to že jsem v čr 3 roky tak si myslím že docela dobře umím česky.

No tak to jo, jestli to je pravda tak to tě omlouvá :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
@MartinaVargová píše:
Holky omlouvám se nejsem češka fakt za to nemužu snažím se psát česky jak umím za to že jsem v čr 3 roky tak si myslím že docela dobře umím česky.

Já to už dávno neřeším, i když do očí mě to bije, ale pokud jsi tu teprve tři roky a nejsi Češka, tak to jsi dobrá, chtěla bych tak někdy umět nějaký cizí jazyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Cuarentena v příspěvku nad tebou jsem tu moji špatnou gramatiku už vysvětlila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová