Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinaVargová píše:
Ješiš lidi neuvěříte co se my stalo… dneska asi před hodinou jsem šla koupit přítelovy mikuláše… no a cestou zpátky z obchodu tak nějaký kluci na mě zhodili velkou petardu…já jsem se strašně vylekala tak jsem ho uplně seřvala že co my chce zabít dítě atd… prostě jsem řvala jako blázen
no jak jsem to ze sebe vydala tak jsem se hrozně rozbrečela a složila jsem se na zem vubec jsem neměla sílu se postavit prostě jsem jenom brečela… no pak jsem dostala hrozný křeče do břicha… tak kemne přiběh nějaký pán se psem a prej jestli jsem v pohodě a já že jo jo jenom my není nějak dobře no tak mě přinesl domu… jsem ztoho ještě pořád uplně vyklepaná a chce se my brečet… je to normalní? taková reakce?
no a ted jsem to řekla příteli a on uplně nervoznej někam odešel…
Ten pán tě vážně přinesl? To je teda borec. Jinak, cítím s tebou, kluky by patřilo ztřískat, hajzlíky.
![]()
S přítelem si každej rok kupujeme mikuláše prostě to máme jako zvik nic špatnýho na tom nevidím…
my se tomu těšíme a užíváme si to
no přítel už je doma jsem mu volala at jde domu at to nechá bejt stejně by je nenašel nějaký děti kolem 13let… no a on blázen zavolal policii
že nějaký děti mu zhodili na ženu petardu ![]()
@Anonymní píše:
S přítelem si každej rok kupujeme mikuláše prostě to máme jako zvik nic špatnýho na tom nevidím…my se tomu těšíme a užíváme si to
no přítel už je doma jsem mu volala at jde domu at to nechá bejt stejně by je nenašel nějaký děti kolem 13let… no a on blázen zavolal policii
že nějaký děti mu zhodili na ženu petardu
Zakladatelko, jsi to Ty? Proč anonym? ![]()
Ale jinak, odhadly jsme to tady celkem dobře… Akorát policie s tím asi moc neudělá… To spíš kdyby je fakt našel osobně… ![]()
@pikola píše:
Ten nadpis, ma to byt jako vesely nebo vtipny smajlik? To moc nechapu.
přesně to mě napadlo taky ![]()
A ještě, moc se omlouvám, ale zakladatelko, nemohla bys aspoň něco udělat se svou gramatikou? To je fakt strašný ![]()
Držím palce, ať se z toho vzpamatuješ, muselo to být děsné ![]()
@Cuarentena jo ten pán mě přinesl až domu…
chudák se lekl co my je ![]()
@MartinaVargová píše:
@Cuarentena jo ten pán mě přinesl až domu…chudák se lekl co my je
No tak to teda smekám. Takový impertinentní dotaz: Kolik vážíš v tom 33. týdnu, že tě unesl? ![]()
Holky omlouvám se nejsem češka fakt za to nemužu snažím se psát česky jak umím za to že jsem v čr 3 roky tak si myslím že docela dobře umím česky.
@Anonymní píše:
Prosím tě nauč se českou gramatiku…to je fakt k pláči
![]()
![]()
![]()
No to je tady všeobecný problém. Nebylo by špatné, kdyby Emimino zavedlo něco jako automatické korekce příspěvků.
Aspoň by si přispěvatelky pěstovaly cit pro pravopis. ![]()
Bych jim taky pěkně nandala smradům, fuj musí to být nepříjemný, kor v těhotenství ![]()
Pro anonymní 18:33 jdi se bodnout
k pláči jsi akorát ty
@MartinaVargová píše:
Holky omlouvám se nejsem češka fakt za to nemužu snažím se psát česky jak umím za to že jsem v čr 3 roky tak si myslím že docela dobře umím česky.
No tak to jo, jestli to je pravda tak to tě omlouvá ![]()
@MartinaVargová píše:
Já to už dávno neřeším, i když do očí mě to bije, ale pokud jsi tu teprve tři roky a nejsi Češka, tak to jsi dobrá, chtěla bych tak někdy umět nějaký cizí jazyk.
@Cuarentena v příspěvku nad tebou jsem tu moji špatnou gramatiku už vysvětlila ![]()