Obrovskej šok na Mikuláše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
5.12.12 18:50

@Lizbeth

Já kupuji Mikuláše manželovi také :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.12.12 18:50
@Cuarentena píše:
No jo, tak se lekla, to nemůže v tu chvíli ovládnout, aspoň si to myslím.

A tak jako zhroutit se a nechat se nest chlapem domu? To neni prehnane? :lol: Tak asi mas pravdu. Podle me to je prehnane, ale to je jedno ;)

• Citovat
  • Upravit
8071
5.12.12 18:51
@luci.hor píše:
@LizbethJá kupuji Mikuláše manželovi také :mrgreen:

Já se přiznávám, že také, i když už jsem stará páka a manžel taky a máme tři děti a další na cestě. Vždyť je to milé, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Cuarentena jo je to moje fotka :D děkuju :hug:
máma je slovenka táta madar ale taky má slovenskou občanku :D takže jakoby slovák ale mluvíme madarsky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@Denis11 píše:
@blorchi Výtah jsem si nepustila :mrgreen: :mrgreen: http://skupca.websnadno.cz/…sma/e273.gif
:mrgreen: :mrgreen: a jááá joooo heččč :lol:
  • Citovat
  • Upravit
47759
5.12.12 18:54

Smradi pitomí, jak už tu někdo psal, hodit jim to do kalhot a oni by si to rozmysleli. Zakladatelko vůbec se nedivím, že jsi tak zareagovala a sesypala se, snad už to bude dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.12 18:56

@blorchi promin špatně jsem se vyjádřila jako nebrala mě domu na rukou nebo tak něco :D prostě šel vedle mě kdyby něco protože jsem fakt vypdala jakože hned porodím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
5.12.12 18:57
@Lizbeth píše:
Já to nemyslím zle..jen mě to opravdu překvapilo - to neznám - kupovat si navzájem jako dospělí lidé..Navíc píše, že šla s dítětem..

Já kupuju i mamince, manželovi, kamarádkám, mně to přijde normální, teda jen maličkosti třeba rafaelo nebo manželovi Malborka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@ivana-domca děkuju jo ted už to je dobrý :hug: jen jsem byla stoho mimo :D ted už se na tom směju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
@MartinaVargová píše:
@blorchi promin špatně jsem se vyjádřila jako nebrala mě domu na rukou nebo tak něco :D prostě šel vedle mě kdyby něco protože jsem fakt vypdala jakože hned porodím :D

No a já jsem si představovala, jak tě nese v náručí, no taková romantika. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No ale mám kámošku Angličanku, mluví dobře česky, ale taky plete slovesa přinést a přivést. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.12 19:02

@Cuarentena to zase né dit to byl starej pán :D chudák vylekanej :D no jinak u nás v madarštině neexistuje jako třeba ženský nebo mužský rod… takový ten není :)

Příspěvek upraven 05.12.12 v 19:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.12 19:06

@Lenka002 mámě a tátovy taky kupuju mikuláše síce jenom něco malího ale stejně potěší :) pro tátu třeba jenom samý horalky :D protože on nic sladkýho jinak nemá rád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
5.12.12 19:13

Tak to je síla, vůbec se té Tvojí reakci nedivím! Být tam někde poblíž já, tak
bych jim za Tebe šla pěkně vynadat, jsou to smradi!!! :poblion: Jinak já jsem dneska taky dostala od tatínka (=přítele) Mikuláše - donesl mi krásnou orchidej. Se mi chtělo říct, co si dělá škodu, že máme kytek plnou zahradu, ale v prosinci by to asi bylo blbý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.12.12 19:20
@MartinaVargová píše:
@ivana-domca děkuju jo ted už to je dobrý :hug: jen jsem byla stoho mimo :D ted už se na tom směju :D

to je dobře :hug: :hug:
jinak s tou gramatikou tě chápu, moje máma je taky madarka, žije u nás od 19ti let a vždycky mě dostane do vrtule když napíše „zýtra“ nebo „výkend“ :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.12.12 19:21

Taky jsem včera seřvala dva kre*ény, co nám u baráku hodili petardu. Já se teda nehroutím, kdybych je chytla, ještě by dostali nafackováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová