Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cuarentena píše:
No jo, tak se lekla, to nemůže v tu chvíli ovládnout, aspoň si to myslím.
A tak jako zhroutit se a nechat se nest chlapem domu? To neni prehnane?
Tak asi mas pravdu. Podle me to je prehnane, ale to je jedno ![]()
@luci.hor píše:
@LizbethJá kupuji Mikuláše manželovi také
Já se přiznávám, že také, i když už jsem stará páka a manžel taky a máme tři děti a další na cestě. Vždyť je to milé, ne?
@Cuarentena jo je to moje fotka
děkuju ![]()
máma je slovenka táta madar ale taky má slovenskou občanku
takže jakoby slovák ale mluvíme madarsky ![]()
@Denis11 píše:
@blorchi Výtah jsem si nepustila![]()
http://skupca.websnadno.cz/…sma/e273.gif
Smradi pitomí, jak už tu někdo psal, hodit jim to do kalhot a oni by si to rozmysleli. Zakladatelko vůbec se nedivím, že jsi tak zareagovala a sesypala se, snad už to bude dobré ![]()
@blorchi promin špatně jsem se vyjádřila jako nebrala mě domu na rukou nebo tak něco
prostě šel vedle mě kdyby něco protože jsem fakt vypdala jakože hned porodím ![]()
@Lizbeth píše:
Já to nemyslím zle..jen mě to opravdu překvapilo - to neznám - kupovat si navzájem jako dospělí lidé..Navíc píše, že šla s dítětem..
Já kupuju i mamince, manželovi, kamarádkám, mně to přijde normální, teda jen maličkosti třeba rafaelo nebo manželovi Malborka.
@ivana-domca děkuju jo ted už to je dobrý
jen jsem byla stoho mimo
ted už se na tom směju ![]()
@MartinaVargová píše:
@blorchi promin špatně jsem se vyjádřila jako nebrala mě domu na rukou nebo tak něcoprostě šel vedle mě kdyby něco protože jsem fakt vypdala jakože hned porodím
No a já jsem si představovala, jak tě nese v náručí, no taková romantika.
No ale mám kámošku Angličanku, mluví dobře česky, ale taky plete slovesa přinést a přivést. ![]()
@Cuarentena to zase né dit to byl starej pán
chudák vylekanej
no jinak u nás v madarštině neexistuje jako třeba ženský nebo mužský rod… takový ten není ![]()
Příspěvek upraven 05.12.12 v 19:07
@Lenka002 mámě a tátovy taky kupuju mikuláše síce jenom něco malího ale stejně potěší
pro tátu třeba jenom samý horalky
protože on nic sladkýho jinak nemá rád ![]()
Tak to je síla, vůbec se té Tvojí reakci nedivím! Být tam někde poblíž já, tak
bych jim za Tebe šla pěkně vynadat, jsou to smradi!!!
Jinak já jsem dneska taky dostala od tatínka (=přítele) Mikuláše - donesl mi krásnou orchidej. Se mi chtělo říct, co si dělá škodu, že máme kytek plnou zahradu, ale v prosinci by to asi bylo blbý ![]()
@MartinaVargová píše:
@ivana-domca děkuju jo ted už to je dobrýjen jsem byla stoho mimo
ted už se na tom směju
to je dobře
![]()
jinak s tou gramatikou tě chápu, moje máma je taky madarka, žije u nás od 19ti let a vždycky mě dostane do vrtule když napíše „zýtra“ nebo „výkend“
![]()
Taky jsem včera seřvala dva kre*ény, co nám u baráku hodili petardu. Já se teda nehroutím, kdybych je chytla, ještě by dostali nafackováno.