Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@vokishka píše: Více
Detektiv Babočka.
Ale jestli v tomto prostředí nosí oprásklé kalhoty a k tomu krátké triko, není to ani vhodné a ani bezpečné.
@Catalina123 píše: Více
Není mi úplně jasné, proč Ti brání pozornost chlapů - spolupracovníků. Řada žen by naopak byla ráda, že se mužům líbí, a snaží se o to. ![]()
@Lemrucha píše: Více
Tak záleží komu a jak. O zájem nějakých uslintaných primitivů bych asi takto laciným způsobem nestála.
Brala bych to podle sebe, jestli ti to nevadí to takhle mít na sobě, myslím hlavně ohledně tvého pohodlí a nevadí ti nějaký pohledy kolegů, tak si to tak nech.
Pokud se v tom cítíš nepříjemně změn to. Nebo to prostě zkus jeden den ve volnějším oblečení a uvidíš, jak se ti v tom bude dělat a jak se budeš cítit.
Komentáře -,,jestli máš kulatý zadek…" Nechápu.
@Havlova píše: Více
Tak, pokud jde o dělnickou práci v soc.sl. tak to beru víc z pohledu pohodlí, běžné pracovní oblečení. Nevím přesně, kde tam je klient…
A pořád nevím, proč je třeba mít vysekaný zadek…
To by bylo rajcovní, co? Sako od smokingu a trencle!
![]()
@Alice180 píše: Více
Pokud se nemýlím, paní uklízí v pobytovém zařízení pro mentálně postižené.
Vysekaný zadek je mi ukradený. I na něm je nevhodné, aby se do něj oblečení v zaměstnání zařezávalo.
Ok, to jsem nejspíš v diskuzi přehlédla. V tomto případě, bych volila raději volnější oděv. Zbytek komentáře jsem adresovala spíš na ten bodyshaming, který mi vadí…
@Lemrucha píše: VíceŘada žen? Jednoduchých žen tak jedině. Chytrá žena si vše řídí sama a fakt není z každého slintala nohami hore…
@Lemrucha píše: Více
Na mě chlapi čuměli vždycky, protože jsem byla atraktivní. To jsem věděla i bez očumovatelů, nepotřebovala jsem se o tom ujišťovat. V práci je potřeba, aby makali - ne aby mně zírali na zadek nebo do výstřihu, oni sice stejně čuměli i tak, ale aspoň nebyli tak vykolejení.
@Vada píše: Více
Přesně tak, jen hloupé Mařeny jsou odvázané z každého slintajícího řepáka.