Obuv? :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1394
11.10.20 22:06

Obuv? :D

Holky mám asi blbou otázku ale dění kolem koronaviru moc nesleduju. Potřebuju naší malé koupit botičky a právě nevim jestli budou obchody s botama otevřený, teda přesněji deichman a sportisimo. Chtěla jsem tam zajít zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37121
11.10.20 22:09

Zatim to otevřené je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
11.10.20 22:20

Taky nad tim premyslim. Zitra mam domluvenou kadernici po praci, tak uplne nevim, jestli stihnu i boty. Kdyz to nestihnu zitra, tak v utery pujdu detem koupit boty. At to nemusime resit pres e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
11.10.20 22:23
@Kelsey píše:
Taky nad tim premyslim. Zitra mam domluvenou kadernici po praci, tak uplne nevim, jestli stihnu i boty. Kdyz to nestihnu zitra, tak v utery pujdu detem koupit boty. At to nemusime resit pres e-shop.

Právě, naše malá má jedny boty 21,druhý 22, takže je fakt důležitý aby si je zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.10.20 22:24

Zatim jo. Co vyhlasi zitra by melo platit az od stredy, takze to prinejhorsim stihas I v utery…jestli si to zase nerozmysli :roll: Pry obchody zavirat nechteji, ale kdo vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.10.20 22:25

Ekonomiku vypínat nechtějí… Plus holt eShop a vrácení do 14 dnů… Klidně vzít rovnou 2 velikosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
11.10.20 22:30

Je to stále otevřeno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
11.10.20 22:35
@Kaktusanda píše:
Právě, naše malá má jedny boty 21,druhý 22, takže je fakt důležitý aby si je zkusila.

Jestli mas cas, tak bez zimni boty koupit.
My uz mame starsi deti. Vsechny tri skolaky. Odmitam boty kupovat pres e-shop. Jeste nekolik verzi. To ani omylem. Zatim mi nosi tenisky nebo takove ty nizke gumaky, kdyz dost prsi. Ale co bude za tyden nebo dva :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
11.10.20 23:06

@Kelsey No, ja myslim, ze an zimni boty je dost brzo (pokud nebydli v horach nebo se nechystaji), u takhle malych deti roste nozicka jak blazen. Nas loni celou zimu dal s celorocnima (vel 22). Zimni boticky jsou pro male deti mucidla, tvrde, vysoe, a navic nebyla zima, na tech par dni mrazu byl venku min nebo v kocarku, no… :) Ale pak bylo kvuli korone zavreno a nosil par tydnu pujcene sandalky - nastesti bylo v breznu pekne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
11.10.20 23:43

Však je vše otevřený. To je tak těžký si to najít? Jinak my byli dnes :lol: Na to jak jsme měli být všichni doma byli obchoďáky pěkně narvany :mrgreen: kdybych nemusela tak nikam samo nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
11.10.20 23:46

Jo a za boty jsem dala raketu no co už :nevim: ještě se chystám do xxxlutz tak doufám že to stihnu mám to v plánu na čtvrtek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
12.10.20 04:05

Jo stihneš to. Všechny obchody zavřou až v pátek :mrgreen:. Takže ještě rychle zajdi nakoupit hlavně alkohol a jídlo, ať do konce roku nejsi o hladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
12.10.20 07:21
@Petra Star píše:
@Kelsey No, ja myslim, ze an zimni boty je dost brzo (pokud nebydli v horach nebo se nechystaji), u takhle malych deti roste nozicka jak blazen. Nas loni celou zimu dal s celorocnima (vel 22). Zimni boticky jsou pro male deti mucidla, tvrde, vysoe, a navic nebyla zima, na tech par dni mrazu byl venku min nebo v kocarku, no… :) Ale pak bylo kvuli korone zavreno a nosil par tydnu pujcene sandalky - nastesti bylo v breznu pekne :D

Nechci kupovat zimní boty, jen nějaký teplejší teď na podzim, protože v teniskách už je docela zima. Jinak zimní boty malá nosí normálně, kotníkový žádný kozačky, vybíráme boty hlavně podle toho aby jí byli pohodlné, sice si za ně občas připlatíme ale co. Naše malá není v kočárku od té doby co začala pořádně chodit takže někdy od roka a půl, v kočárku nevydrží a já jsem ani neviděla důvod jí tam dávat když pěkně ťapala. Je pravda že teď jí jsou přesně 2 roky a skoro 4 měsíce a spousta lidí z vesnice co nás potkávaj na procházkách se divěj že ujde takový dálky, mě to teda nijak moc nepřijde. No co musí trénovat od mala, až pojedeme na dovču tak ať zvládá pořádný túry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
12.10.20 07:25
@krajta píše:
Jo stihneš to. Všechny obchody zavřou až v pátek :mrgreen:. Takže ještě rychle zajdi nakoupit hlavně alkohol a jídlo, ať do konce roku nejsi o hladu.

Moc nechápu… nejsem blázen co si dělá měsíční zásoby jídla a alkohol u nás doma nenajdeš, možná tak 2 pivka co má přítel. Holt malá potřebuje boty no, nemůžu ta to že to vyšlo takhle blbě. Tyhle pitomý vtipy fakt nechápu, tak si je prosimtě nech. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
12.10.20 08:18

@Kaktusanda nojo, nas mel velikost 22, kdyz zacinal chdit, byly to prvni boticky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák