Obuv pro děti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
21.2.16 00:42
@řeřicha píše:
@Fjodorka teď se dívám na tu značku d.d.step a lepší na beton mi přijde to, že má širší stélku v místech dopadu (pata, špička), takže to - podle mě - tlumí dopady… což mi přijde pro nohu lepší.

Podle mého tyhle měkčí místa pro došlap tak akorát naučí špatný styl chůze - třeba dupání na patu, což je nešvar většiny lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
21.2.16 07:26
@Fjodorka píše:
Podle mého tyhle měkčí místa pro došlap tak akorát naučí špatný styl chůze - třeba dupání na patu, což je nešvar většiny lidí.

Zkusila jsem se ted projit po byte, slapu na paty. A pak jsem to zkusila bez tech pat ( resp bez dupani na paty)a prislo mi, ze jdu jak napr.c.ana :oops: :mrgreen: a hned jsem citila lytka. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3630
21.2.16 08:32

Ja jsem zvolila kompromis a kupuji boticky Ecco. Mame doma všude dlažbu a těžko tu muže syn běhat treba jen v capackach. V létě běhá venku co nejvíce bos, ale jinak ma boticky s pevnou patou. Zatím me zadny argument nepřesvědčil o bosých nohách. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
21.2.16 09:24
@brko píše:
Zkusila jsem se ted projit po byte, slapu na paty. A pak jsem to zkusila bez tech pat ( resp bez dupani na paty)a prislo mi, ze jdu jak napr.c.ana :oops: :mrgreen: a hned jsem citila lytka. :kytka:

Chce to jen cvik :)
http://www.faszien-senmotic.de/…gang/videos/

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
21.2.16 09:28

Léta kupuju Fare a Essi, nemám co bych vytkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
21.2.16 12:21

@Fjodorka Pevná obuv na beton…stačí mi u těch D.D.Step že mají měkkou podrážku a stélku která tlumí dopady při chůzi…chodit boso po betoně a asvaltu mi přijde hodně nepohodlné a i dle mého nezdravé na páteř…chodit boso po pláži po zahradě kde je hlína a tráva je super…takže za mě kompromis a mít vícero bot :pankac:
Hlavně ne značky Fare a Essi, ty mají fakt podrážku jak kámen a ani palička na maso by jim nepomohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.2.16 12:38

AHoj, taky jsem byla v podobné fázi, tisíc různých názorů na značky a co je špatně a co ne, kotník, nebo nekotník, pevný opatek nebo ne… Skvěle mi poradili v obchodě na Cěrném mostě - BotaBota. Mají tam hodně značek a fakt ti dají boty pro potřeby tvého dítětě. Barfoot obdivují, ale pro městké chození neuznávají, kvůli tvrdému povrchu po kterém chodíme. Ted mi tam doporučili na jaro Ricostu a jsem z ní nadšena. Je úžasně měkká a příjemně se Stele nosí. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
21.2.16 12:54

@evec Dobřže napsáno a souhlasím :palec:
Je fajn, že existují obchody kde dokáží i poradit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
21.2.16 17:58

Pro člověka je tvrdý povrch poměrně přirozená věc, chodidlo je k tomu přizpůsobené. Nezapomínejme, že ta udusaná hlína, po které se tisíce let chodí v Africe, kde se náš druh vyvíjel, není o moc měkčí, než chodník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20792
1.3.16 14:34

Nová poradna Zdravého obouvání

Dobrý den,

na eMiminu jsme pro Vás otevřeli novou poradnu Zdravého obouvání. Ptejte se na vše, co s obouváním dětí souvisí: na značky, na parametry kvality bot, na zdravotní problémy související s nevhodnou obuví, na to jaké boty a proč mají vaše děti nosit.

Těšíme se na Vaše dotazy! :mavam:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková