Obvod hlavy

98
8.4.11 12:39

obvod hlavy

ahoj všichni,chci se jen zeptat mám 28m.starou dceru a zdá se mi že má menší hlavičku.Od 2 let máme pořád obvod 46cm.Ona je od mala taková drobnější 10,5kg a 87cm.Máte někdo stejný obvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
8.4.11 12:45

Tak to ji ma dost drobnou, my mame stejny obvod 46cm v 15 mesicich pri 9,5 kilech a 83cm. Ale koukam, ze mala je drobecek, tak snad OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena beruska7908
8.4.11 12:48

zdravim, tak ja si to moc nepamatuju, pac jsme ztratila ockovak :roll: ale pri narozeni mela jen 32, ve 2 letech snad jen 45 a ted ve 3 letech ma sotva 48,taky je drobna, nema ani 12 kilo,takze klidek, na prohlidce by ti mudra rekla, kdyby bylo neco v neporadku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
98
8.4.11 12:52

Děkuji za uklidnění moc jí sleduji je po operaci srdce takže jsem pořád vystrašená byli jsme v 18m na měření v Motole a mudr.mi řekla že nevyroste víc jak 164cm já sama mám 168cm a na holku je to fajn.Takže asi to bude dobrý.Je jinak v poho skáče,lítá,sama jí,chodí na WC,hezky mluví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
8.4.11 12:52

tak jsem prihlasena :mrgreen: jeste chci podotknout, ze i mudra rikala, ze se to sleduje s odstupem casu, dlouhodobe, proto ty kontroly v 18mesicich a pak az ve 3 letech. mala taky mela obvod od 2 let porad jen nejakych 45, 46 a az ted jak ji budou 3,tak ji vyrostla najednou a ma sotva 48.je taky drobna, kupuju ji cepice tak na 2 lety dite.zato ja mam hlavu jak meloun,mne zase nejsou ani pansky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9066
8.4.11 12:58

Jen pro odlehceni - pro nas byl taky docela problem sehnat helmu na kolo. Ja kdyz mi v obchode nutili velikost 1-4 roky (kde bylo udeveno 48-52cm) a Zuzce padala, tak jsme zjistili, ze snad jen 2 firmy vyrabeji od 46cm :roll: A to mi Zuzka extremne drobna neprijde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.4.11 13:02

Majda má skoro 30 měs. a obvod hlavy jsem teď naměřila 47, ale spíš méně, mám tu jen svinovací metr :mrgreen: a on se tak pěkně neobtočí ale někde odstává.
Má to po tatínkovi, přítel má taky malou hlavičku, já jeho čepice nemám šanci vůbec nandat na hlavu a v obchodech vždycky nadává, protože jediné čepice, co má dobré, jsou se Spidermanem a Pokémonama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
8.4.11 13:03
katysimi píše:
Děkuji za uklidnění moc jí sleduji je po operaci srdce takže jsem pořád vystrašená byli jsme v 18m na měření v Motole a mudr.mi řekla že nevyroste víc jak 164cm já sama mám 168cm a na holku je to fajn.Takže asi to bude dobrý.Je jinak v poho skáče,lítá,sama jí,chodí na WC,hezky mluví. :mavam:

tak vidis, jaka je sikulka. nase taky cura, mluvi, atd. muj bejvalej meri 170, ja 168, nasemala vyroste taky max. do 165,ale nehroutim se z toho. hlavicku sledujte a pokud by nebyl rozdil od 18mesicni kontroly do te 3lete,pak bych to zacala resit. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
98
8.4.11 13:04

TAk to je docela úsměvné :potlesk: myslím že mi to vrátilo klid do duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
8.4.11 13:08
katysimi píše:
TAk to je docela úsměvné :potlesk: myslím že mi to vrátilo klid do duše.

uz pri porodu mela jen 32, vzdycky jak jsem ji prilozila ke kojeni k prsu,tak dosel za nama tata a rikal, kde je hlava?? :mrgreen: pac cecik byl vetsi nez jeji hlavicka :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
8.4.11 13:12

to bude dobry,taky nemuzeme sehnat helmu :nevim: jak ji udelam culik,tak ma tu hlavicku jak dvoulety batole,ale lepsi nez aby mela obri hlavu jako ja :jazyk: sledujte hodnoty u mudry a uvidite. jinak nejsme moc zastancem ruznych grafu,ale podle grafu jsme ok,tak zkus graf a uvidis. ale je to individualni, ja uz se podle grafu neridim, pac podle grafu jsme podvyziveny atd. pritom holka ji jak kombajn,ale je hodne ziva, vybeha to.ja mam pres metrak,takze ji tise zavidim :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
2950
8.4.11 13:53

Nám hlavičku dr. vůbec neměří :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
8.4.11 13:55

P.S. Jinak taky pro odlehčení - já mám hlavu 52cm a nosím dětské čepice, dospělácký jsou mi velký. A jsem celkem normální - aspoň si tak připadám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
8.4.11 13:55
Semisek píše:
Nám hlavičku dr. vůbec neměří :-(

jak to?? 8-o jak stary mas ditko?

• Citovat
  • Upravit
2950
8.4.11 13:59

7 měsíců. Přijde mi to divný, ale zatím jsem byla srab se zeptat :oops:
Je to dr. s dlouhodobou praxí, která byla kdysi moje dr. a jinak je fakt dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí