Ocet do myčky místo leštidla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ahep S jakým práškem to používáš? Máš prášek, nebo gel? Máme celkem tvrdou vodu z vrtu, tak bych to zkusila. Máme taky ČOV, tak hledám účinné ale šetrné varianty. Zatím peru v gelovém Jelenovi, ale až ho dodělám, koupím asi prášek.
Změní ten ocet nějak tu vůni toho prášku_?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gracetheworld píše:
@Ahep S jakým práškem to používáš? Máš prášek, nebo gel? Máme celkem tvrdou vodu z vrtu, tak bych to zkusila. Máme taky ČOV, tak hledám účinné ale šetrné varianty. Zatím peru v gelovém Jelenovi, ale až ho dodělám, koupím asi prášek.
Změní ten ocet nějak tu vůni toho prášku_?
Pouzivam na vsechno pouze tekuty prostredek a jen color, ted mam napr. Ariel.
Pradlo po vyprani pekne sveze voni, susim vzdy pokud mozno venku.
Mame tedy spis mekkou vodu a kanalizaci.
Byla jsem nedavno u mladych a snase dosla avivaz, tak jsem ji jen rekla, ze ja nepouzivam zadnou, jen ocet; ona ze to teda zkusi taky, po vyprani cuchala k pradlu a byla velmi mile prekvapena, taky se asi bala, ze pradlo bude citit octem, no a od te doby uz jede taky jen na octu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep Díky, zkusím to tedy i s tím gelem. Dáváš tedy ten obyčejný hnědý ocet z obchodu, nebo kupuješ bílý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gracetheworld píše:
@Ahep Díky, zkusím to tedy i s tím gelem. Dáváš tedy ten obyčejný hnědý ocet z obchodu, nebo kupuješ bílý?
Obyc hnedy, a v poho, nic nezkazis jen vylepsis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep Díky, mám tu nějaký nový červený utěrky co pouští jak blázen, tak jsem je chtěla vyprat zvlášť a dám k tomu rovnou na zkoušku ten ocet. Prý i ustaluje barvy, tak uvidímě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gracetheworld píše:
@Ahep Díky, mám tu nějaký nový červený utěrky co pouští jak blázen, tak jsem je chtěla vyprat zvlášť a dám k tomu rovnou na zkoušku ten ocet. Prý i ustaluje barvy, tak uvidímě
Peru vsechno na 40 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ocet do myčky mám ředěný 1:1 s vodou v plastové flasce, to liju do zásobníku na lestidlo. Někdy i do pračky dávám, ale opět ředěný s vodou a s kapkou esenciálního oleje, mám předpřipravenou v plastové flasce a používám hlavně na utěrky a ručníky. Když se to nepřehání, tak funguje i jako čistič pračky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používám asi 10 let (spíš víc). Obyčejný ocet. Sem tam hrknu přímo do myčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karolimusi píše:Úplně obyc ocet z obchodu
Takže nerozežírá těsnění? A jaký ocet prosím? A kolik ho tam dáváte? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mile damy, potesily jste me,
ja si vzdycky myslel,
ze s tim octem vsude smrdim jenom ja,
ale vidim opravdu, ze ocet, nejen v kuchyni,
je k nezplaceni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé. to taky zkusíme, do té myčky. Dělávám to už nějakou dobu do pračky ocet. Díky, že jsem našla další tip, jak ušetřit a neutratit balík a přitom je to o dost ekologičtější, než ty předražený prostředky. Kdy ani nevíte, jestli za ty prachy to vůbec bude fungovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi.
Myslíte že, mohu ten ocet dát do myčky do zásobníku na mycí gel a myčku normálně spustit bez nádobí jenom s tím octem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit