Ochrana dětí zdravotníků, školka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
17.3.20 08:53
@Bábrdl píše:
Mohli byste se rozhodnout, že pro děti jen v roušce a rukavicích. V té školce. :think:A škoda, že tu není salutujici smajlík.

To by museli být v roušce a rukavicích i doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.3.20 09:19
@Litta píše:
To by museli být v roušce a rukavicích i doma…

Doma?

Anonymní jde o to, aby se minimalizovalo riziko, že rodiče-zdravotníci nakazí jine děti.

A to by se mohlo stát tak, že zakaslou nebo sáhnou infikovanými prsty na nějaký povrch.

Pokud si při vstupu do školky nasadí rukavice a roušku, to riziko se významně sníží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.3.20 09:28
@Bábrdl píše:
Doma?

Anonymní jde o to, aby se minimalizovalo riziko, že rodiče-zdravotníci nakazí jine děti.

A to by se mohlo stát tak, že zakaslou nebo sáhnou infikovanými prsty na nějaký povrch.

Pokud si při vstupu do školky nasadí rukavice a roušku, to riziko se významně sníží.

Pokud jsou ty děti s nimi kromě školky doma, tak jsou pravděpodobně taky hned nakažení. Takže se to možná minimalizuje ten první den, co se nakazil rodiče, ale za pár dní už to tam roznese samo dítě. Nebo tady ještě panuje ta fáma, že děti jsou proti covid imunní? Ne, nejsou, naopak jsou ideální přenašeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7987
17.3.20 09:48
@Litta píše:
Pokud jsou ty děti s nimi kromě školky doma, tak jsou pravděpodobně taky hned nakažení. Takže se to možná minimalizuje ten první den, co se nakazil rodiče, ale za pár dní už to tam roznese samo dítě. Nebo tady ještě panuje ta fáma, že děti jsou proti covid imunní? Ne, nejsou, naopak jsou ideální přenašeči.

souhlas, děti jsou ideální přenašeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.3.20 09:59

@Lucka1111 Proto mě překvapilo, když jsem viděla fotky z té akce „studenti pedagogických fakult hlídají děti zdravotníkům“. Automaticky jsem si myslela, že se to udělá inteligentně a bude to fungovat jako chůva, že bude jeden student na jednu rodinu. Ale ne, je to zase celá smečka dětí. Tak hodně štěstí no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.3.20 11:39

@Litta Mluvíme tu stale o pravdepodobnosti :nevim: pořád, ve všech těch debatách.

Ano, i děti mohou být nakažené. Ale třeba u té rodiny z Prahy 6, kde se nakazil otec i matka, byly obě děti zdravé. Takže mohou i nemusí.

Mohou i nemusí být nakažení rodiče.

Snižuje se prostě pravděpodobnost. Není to 100% opatření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.20 12:08

Děkuji za nazory uz jsem stejne v karantene i s detma, takze mame vyreseno, prozatím. Nase skolka nakonec asi zavre, protože rodicu uvazujicich jako ja bylo asi vice a deti bylo dnes jen 6.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA