Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Ademe2 taky jsem si myslela že očkujeme ve schématu 2+1, nenapadlo mě že tam musí být půlroční rozdíl. Teď už tu 4. nechám dát, ale…mrzí mě to. ![]()
@Ademe2
No, bez posilovaci davky doockovany opravdu nebude. Posilovaci davka se dava za 6 az 12m od 3 davky.
@Ademe2 píše:
Dobrý večer,
chci se zeptat zkušenějších. V září máme jít na poslední 4. dávku hexy. Celou dobu jsem myslela, že očukejem 2+1 ne 3+1. Nechci nechat čtvrtou dávku doočkovat. Mám právo odmítnout? Nebo alespoň posunout?Edit.: Ještě otázečka, bude se brát jako doočkovaný když bych čtvrtou odmítla?
Ahoj, tak my máme jít koncem srpna také na 4.Hexu, ale stále zvažuji zda ji dát či ne.Tedy Hexu určitě ne kdyžtak HIB. Já bych nejraději neočkovala, ale partner nechce mít problémy s úřady ![]()
Holky, prvni hexa ve 3 mesicich, druha v 5 a treti mel v roce. Tzn. ctvrta bude ted na 1,5 rocni kontrole? Vzdy nam rika dopredu a ted nic nerikala…? ![]()
@dani24687 píše:
Holky, prvni hexa ve 3 mesicich, druha v 5 a treti mel v roce. Tzn. ctvrta bude ted na 1,5 rocni kontrole? Vzdy nam rika dopredu a ted nic nerikala…?
To vypadá na schéma 2+1, čtvrtá dávka při takových rozestupech není potřeba - a ochrana je podle studií srovnatelná se schématem 3+1. Ale stejně mě to překvapuje - pokud mrňous neměl nějaké vážnější potíže po očkování, tak doktoři tohle šetrnější schéma dávají jen na vyžádání, tj. když si ho znalí rodiče „vybojují“. ![]()
@BellinkaX píše:
@dani24687
Mate 2+1, melo by to byt dostacujici.
Coz je super. Ale divim se, ze to sam odd sebe dr.dal. ale jsem rada
@BellinkaX píše:
@dani24687
Joo, to se budes muset optat na miste, jakto
No to teda… ![]()