Očkování v cizině

zuzukaa
18.5.11 10:29

ockovani v cizine

AHOJ potrebuji radu ziju v anglii a pred tydnem mi prisla pozvanka k DR na ockovani ale barce v rijnu budou 4 roky a ockovani ma mit pokut se nepletu as kolem 5/6 nevim co to ma byt za ockovani .. a jestly ji nechat ockovat nebo ne? nemate stim nekdo skusenosti? kdys ji nenecham ockovat nemuzuo me treba napadnout stim ze je to povine atd?? dekuju moc za vsechny rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
18.5.11 10:32

Věřím tomu, že očkovací kalendář může být v každé zemi jiný, my žijeme ve Finsku a zde je například očkování proti rotavirům povinné.. Jak se k tomu postavit netuším, teďka žijete v UK, já bych se tomu přizpůsobila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.5.11 10:33

V Anglii ockovani neni povinny, tak si zjisti, co to je a jestli o to vubec stojis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
18.5.11 10:36

v Anglii je nepovinne, budou Te premlouvat, ale nemohou Te nutit, kdyz by jsi jim ukazala ockovak z CR urcite by nebyl problem zkusit se domluvit pokracovat v nem, jde o to, jestli maji stejne vakciny, ja tu neockuju vubec a bez problemu

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
18.5.11 14:35

Koukala jsem do nasi RED BOOK a tam vzadu je tabulka ockovaciho kalendare.takze tvoje mala dostane druhou davku MMR a nejaky predskolni booster.takze dostane dve zihadla chudak.

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
18.5.11 15:26
Lenka76 píše:
Koukala jsem do nasi RED BOOK a tam vzadu je tabulka ockovaciho kalendare.takze tvoje mala dostane druhou davku MMR a nejaky predskolni booster.takze dostane dve zihadla chudak.

jee to mi ani nerikej …chudinka to sem zvedava jak to chteji udelat? :zed: po pichnuti jedne us si nenecha na sebe ani sahnout

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
18.5.11 17:30

me teda malou pichali uz treba i tri injekce najednou.;-((ja v tom ockovaku mam napsano3-4let tyhle vakciny.normalne ji mas na kline,drzis rucicky a oni daji jednu do jedne nozicky a pak druhou do druhe.ja jim vzycky rikala,at ji to pichnou rychle,zadne odpocivani,at to ma rychle za sebou a breci min.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek