Druhá Hexavakcína + Synflorix najednou?

59
18.5.11 00:08

Druhá Hexavakcína + synflorix najednou??

Ahoj maminky za pár dní mám jít s malým na očkování hexavakcíny + synflorixu najednou,příjde mi to moc pro tříměsíčního človíčka.Máte s tím nějaké zkušenosti? Prosím podělte se se mnou o ně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
18.5.11 00:21

ahojky, ja bydlim v UK,a tady pichaji i tri injekce najednou…nase mala to prezila docela v pohode, myslim,ze po druhe mela teplotu,kterou jsem hned srazila.Me se to taky nejdriv nelibilo,ale jinak bych ji nemela naockovanou vubec. Uvidis jak ti bude na to reagovat.
Moje segra ma pediatra v CR,ktery ji picha injekce po 14 dnech..ne najednou.kazdy ma na to jiny nazor a praktikuje to jinak.

• Citovat
  • Upravit
59
18.5.11 00:25
Lenka76 píše:
ahojky, ja bydlim v UK,a tady pichaji i tri injekce najednou…nase mala to prezila docela v pohode, myslim,ze po druhe mela teplotu,kterou jsem hned srazila.Me se to taky nejdriv nelibilo,ale jinak bych ji nemela naockovanou vubec. Uvidis jak ti bude na to reagovat.
Moje segra ma pediatra v CR,ktery ji picha injekce po 14 dnech..ne najednou.kazdy ma na to jiny nazor a praktikuje to jinak.

No první hexu jsme zvládli v pohodě a bez teplot,takže by snad mohla být i ta druhá,ale co ten synflorix to nevím… Asi si raději zařídím aby to šlo po těch 14ti dnech jako tvá ségra.Děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
18.5.11 06:55

Ono to první očkování je vesměs bez teplot vždycky,my očkujeme hexu s prevenarem a taky jsem se bála podruhé měli kluci horečku,ale srazila jsem ji a druhý den vše ok,ted jdeme na třetí a zase dáme obě není to nic hrozného,ale samozřejmě každý to snáší jinak,mě dr doporučila dát homeopatika nějakou thuju či co před očkováním a pak by ty teploty neměli být žádné ale já jsem odpůrce homeo takže kluci je neměli a bylo to také ok :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3138
18.5.11 06:55

My máme prevenar 13 a hexu a krome 37,4 po odečtu,bez reakce,jen byl malej spavej a mel pořád hlad ,tak jsem ho snad cely den kojila,a mezi kojenim si chvilecku hral a jinak to prospinkal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
18.5.11 06:58

no a to očko po 14ti dnech teda já bych do toho nešla protože na každé očko musí být mimi % zd100ravé jelikož je to zásah do organismu a raděj ten zásah provedu jednou než tak často po sobě..Pořá ten zásah dvou vakcín současně není pro mimčo nebezpečný přece je to léta ozkoušené já bych se opravdu nebála :hug:

• Citovat
  • Upravit
1587
18.5.11 07:15

Ahoj, my to měli najednou u druhé i třetí hexy, reakce žádná. malej byl ok, dokonce k tomu měl najednou i rotarix…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
18.5.11 07:57

Ahoj, malá byla očkovaná taky hexa + prevenar13 najednou a v pohodě. Sice měla zvýšenou teplotu, ale zvládla to :-) :palec: Očkování po 14 dnech asi není moc dobrý nápad, byla by pořád oslabená, protože by jsi vlastně místo 3 očkování podstoupila 6…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.5.11 08:17

hexu + prevenar, hexu + rotarix … běžně dostává malá dvě najednou. Reakce ale nemívá, to je individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
18.5.11 08:20

My měli všechny 4 dávky dvojité HEXA+SYNFLORIX a zvládla to. Nejhůř nesla asi tu první a pak trošku hůř tu poslední ale nic divokého dalo se to zvládnout. A ty 2 mezitím úplná pohoda, bez reakce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
18.5.11 08:21

Měli jsme také hexu i synflorix najednou, naprosto bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
18.5.11 08:45

ahojky, my jdeme na první očko 7. června, malej dostane první dávku hexy a synflorix - taky najednou, tak snad to zvládneme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
18.5.11 08:50

ahoj, tak mi dostali prvni davku hexa+synflorix a + rotarix, taky jsem se bala a rikala si 3ockovani na 3mesicni mimi to snad nemuze zvladnout a dobry, jen mel zvysenou teplotku jinak dobry :palec: tak neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
18.5.11 08:50

našim dvojkám očkují vakcíny samostatně nejprv hexu za měsíc další a 14dní poté synflorix,nedonošencům se obě naráz prý píchat nesmí…reakci neměli nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
18.5.11 09:52

očkovala jsem vikimu od začátku hexu+Prevenar 13 a úplná pohoda. snad u druhé dávky měl viki lehounce zvýšenou teplotu. a jinak vždycky nádherně spal 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek