Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, asi je obvious na co se chci zeptat. Po jak dlouhé době jste nechávaly vaše děti přeočkovat proti žloutence A? Moje kamarádka byla s malou na konci května, ráda bych nechala přeočkovat opět na jaře, sestra u dr však tvrdí, že max 9 měsíců po první dávce. Já jsem četla, že přeočkování se provádí 6-18 měsíců po první dávce. Prosím vaše zkušenosti. Díííky
![]()
@lenicka.filipova píše:
Ahoj maminky, asi je obvious na co se chci zeptat. Po jak dlouhé době jste nechávaly vaše děti přeočkovat proti žloutence A? Moje kamarádka byla s malou na konci května, ráda bych nechala přeočkovat opět na jaře, sestra u dr však tvrdí, že max 9 měsíců po první dávce. Já jsem četla, že přeočkování se provádí 6-18 měsíců po první dávce. Prosím vaše zkušenosti. Díííky![]()
![]()
Už to nehul…
Takhle fakt někdo mluví?
Nebo to je nějaká forma upoutání pozornosti
Co??? Muzete mi to nekdo prelozit?
Nebo radeji ne, chci na to zapomenout ![]()
@lenicka.filipova píše:
Ahoj maminky, asi je obvious na co se chci zeptat. Po jak dlouhé době jste nechávaly vaše děti přeočkovat proti žloutence A? Moje kamarádka byla s malou na konci května, ráda bych nechala přeočkovat opět na jaře, sestra u dr však tvrdí, že max 9 měsíců po první dávce. Já jsem četla, že přeočkování se provádí 6-18 měsíců po první dávce. Prosím vaše zkušenosti. Díííky![]()
![]()
My po roce a pul.
Po první davce je imunita min. 8 let, po dvou davkach 10 let. Takže ja bych asi ani nepreockovavala, za 8 let bych dala zase 1 davku.