Oční optika Praha - poraďte

741
29.10.13 15:04

oční optika Praha

Potřebuji si koupit nové brýle, šla jsem tedy do optiky v Praze Holešovicích, když jsem šla kolem, a tam byly ceny brýlí kolem 4000,– což je pro mě dost. Nemáte někdo tip na levnějšího pražského optika, kde bych koupila pěkné brýle? Sháním celé, tmavé obroučky. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2197
29.10.13 15:10

@ewanka já jsem si poslední dvoje brýle kupovala v optikách, jak každý měsíc nabízeli akční slevu a je fakt, že mě první vyšli jen na 1400 - obroučky i skla a druhé za 2500, kde jsem si nechala skla dokonce i stenčovat. Normálně jsem jinak předtím platila za brýle kolem 5ti tisíc. Mají pobočku na Hůrce, v Bílé Labuti a naproti právnické fakultě, dále nevím :-). S brýlemi jsem naprosto spokojená, obroučky jsou pořád jako nové a sklíčka jsou úplně stejná jako ty, za které jsem v jiných optikách dávala 2000Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
29.10.13 15:29

Díky za radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
29.10.13 15:46

@ewanka nemáš začat, já už jsem jí právě doporučila více lidem a všichni jsou spokojeni jak s cenout, tak kvalitou ;), tak si třeba taky vybereš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.12.17 19:46

Doporucuji Laro optik na Smíchově. Příjemny personál, poradi, pomuzou, věnuji se vám bez pocitu že otravujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty