Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Potřebuji si koupit nové brýle, šla jsem tedy do optiky v Praze Holešovicích, když jsem šla kolem, a tam byly ceny brýlí kolem 4000,– což je pro mě dost. Nemáte někdo tip na levnějšího pražského optika, kde bych koupila pěkné brýle? Sháním celé, tmavé obroučky. Díky ![]()
@ewanka já jsem si poslední dvoje brýle kupovala v optikách, jak každý měsíc nabízeli akční slevu a je fakt, že mě první vyšli jen na 1400 - obroučky i skla a druhé za 2500, kde jsem si nechala skla dokonce i stenčovat. Normálně jsem jinak předtím platila za brýle kolem 5ti tisíc. Mají pobočku na Hůrce, v Bílé Labuti a naproti právnické fakultě, dále nevím
. S brýlemi jsem naprosto spokojená, obroučky jsou pořád jako nové a sklíčka jsou úplně stejná jako ty, za které jsem v jiných optikách dávala 2000Kč
@ewanka nemáš začat, já už jsem jí právě doporučila více lidem a všichni jsou spokojeni jak s cenout, tak kvalitou
, tak si třeba taky vybereš
Doporucuji Laro optik na Smíchově. Příjemny personál, poradi, pomuzou, věnuji se vám bez pocitu že otravujete.