Oční optika v Praze

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Elenentka
20.2.15 09:15

Ocni optika v Praze

Pekny den,
vcera mi nadobro odesly bryle, nosim je celidenne takze potrebuji nove. Mam ale doma mesicniho prcka, takze nemyzu obrazet optiky jednu za druhou a vybirat a vybirat…
Nemate tip na optiku, kde maji slusny vyber, a pekne veci? Praha, Praha Zapad…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1437
20.2.15 09:56

http://www.bryle-domu.cz/…rkovska.html
Výběr dobrý, když se ti brýle zničí, tak ti je opraví nebo vymění za nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.2.15 09:56

Ja som si pred mesiacom kupovala v Grand Optical. Maju dobry vyber, v tom case 75% slevu na ramy, takze ram stal 750kc. Takze za ram + skla som platila 2 200 kc. Ale na ocnom vysetreni som bola u dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.2.15 09:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
20.2.15 10:04

Osobně bych doporučovala jakoukoliv menší soukromou optiku než řetězce. Ač to zní poměrně divně, ceny v nich bývají nižší (i v porovnání s akcemi v řetězcích), sortiment hezčí, skla kvalitnější a zhotovení rychlejší. ;) A pokud chcete, aby vás obsluhoval vystudovaný optik nebo optometrista a ne vyučené švadleny, je soukromá optika ve velké většině případů také jasná volba. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.2.15 10:24

@malinika souhlas. Teď jsem si byla nechávat dělat brýle v malé optice u stanice metra Hůrka a naprosto úžasný. Paní, když mě uviděla, tak přede mně položila 5 obrouček, že by mohly být vhodné. A já nevěděla které, nejradši bych si vzala všechny.

• Citovat
  • Upravit
105
20.2.15 11:52

Ja som taky myslela, ze to v mensich bude lepsie, ale nejak som sa presvedcila o opaku :) V Grand optical som bola na Mustku a bola tam fakt super pani, poradila mi, co sa mi hodi, upravila bryle atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
20.2.15 12:10
@Eulalia píše:
Ja som taky myslela, ze to v mensich bude lepsie, ale nejak som sa presvedcila o opaku :) V Grand optical som bola na Mustku a bola tam fakt super pani, poradila mi, co sa mi hodi, upravila bryle atd..
:mrgreen: A víš, cos tam dostala za skla v ceně 2 tisíc? :mrgreen: Nebyly v bílém pytlíčku s označením eco? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.2.15 21:00

Ne-e, myslim ze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
18.12.20 10:01

Doporučuju Optika Letná, Praha 7, zastávka tramvaje Kamenická. Velký výběr brýlí, změří i oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
18.12.20 11:31

Zkušenost může být různá, já jsem si třeba koupila brýle v malé optice (na Hradčanské) a úplně se mi poškrábal antireflex. Pak v jiné malé optice (asi na té Kamenické to bylo, už je to dlouho), tam byly brýle kvalitní, vydržely mi 8 let. Pak v Grand, tam čočky byly po 5 letech hrozné. Teď mám z OptisContu a spokojenost, mám Hiluxy, drahé jako kráva, ale zase je nezničilo ani když jsem po letu vysokém přistála obličejem na silnici.

• Citovat
  • Upravit
1086
24.7.25 13:07
@Týna Ladová píše: Více

Není Vám trapně si tu dělat takto hloupě reklamu?
Ve vedlejší diskuzi jste se o ní před pár minutami dozvěděla a v této už má celá rodina brýle od nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
24.8.25 18:16

Ahoj, já v Praze mám ráda v Galerii Harfa Sport & Style Optic. Mají tam vždycky fajn výběr, za super ceny a hlavně clekově tenhle obchoďák mám ráda, je tam toho vždycky nejvíc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák